De mest bizarre sex kulturer i verden – TOP5 (NSFW)

De mest bizarre sex kulturer i verden – TOP5 (NSFW)

SPAR MANGE PENGE

Vanvittige sexkulturer, du ikke vil tro eksisterer

Verden er nogle gange et stort og forvirrende sted. Især når det kommer til sex og den rolle, det spiller i kulturer og religioner over hele verden. Fra ekstremt religiøse samfund, der skyr eller sætter restriktive grænser for seksuel adfærd, til andre generelt mere åbne seksuelle samfund, vil nogle af menneskehedens praksis med hensyn til sex sandsynligvis chokere dig. 

Lad os tage et kig på nogle af de mest overraskende og mærkelige måder, hvorpå forskellige samfund rundt om i verden har sex og nogle af de praksisser, de har etableret for at håndtere det. Denne top fem-liste tager os med på en sextur fra stammernes øer i Papua Ny Guinea, gennem de usædvanlige ægteskabspraksis i Himalaya og i sidste ende til det barske terræn i det nordlige Colombia. Lad os springe ud i det og tage et kig på de mest bizarre sex-samfund i verden.

The Bizarre Semen Drinking Culture And Its Initiation Process | by Yewande Ade | History of Yesterday

Sambisk sæddrikning (Sambian Semen Drinking)

En af de mærkeligste sexmetoder, vi er stødt på, må tilhøre en bestemt Sambia-stamme, der bor i Papua Ny Guinea. Denne meget usædvanlige ceremoni er i det væsentlige en ceremoni, der er designet af stammen til at indvie unge drenge til manddom. Forskellige kulturer rundt om i verden har forskellige maskuliniseringsmetoder, den, Sambia-stammen praktiserer. Det hele starter, når drengene er mellem 6 og 10 år og består af 6 separate etaper.

Først lærer de, at kvinder kan være til fare for mænd, så drengene bliver instrueret i at løsrive sig fra deres mødre og andre kvinder i stammen, så de kan lære at leve uden dem. Dernæst bliver der stukket en skarp stok ind i deres næsebor, hvilket får dem til at bløde… meget. Dette er designet til at lære dem om smerte og lære evnen til at modstå det.

Til sidst bliver drengene så instrueret i at udføre blowjob på de ældste i stammen og indtage deres sæd. Denne indtagelse af sæd ses som en integreret del af det at blive en mand, da en mands sæd ifølge deres overbevisning indeholder den maskuline ånd, som de unge drenge kun kan opnå gennem dens forbrug.


Iranske Lystægteskaber (Iranian Pleasure Marriages)

Da sex før ægteskab betragtes som en synd i mange muslimske lande, inklusive Iran, har mange religiøse mennesker tyet til at bruge såkaldte ‘fornøjelsesægteskaber’ som en slags smuthul.

SEX I DAG?

Også kendt som Al-mut’ah ægteskab, er det normalt kun praktiseret i Twelver Shia Islam, den største gren af ​​Shia Islam. Hvordan det fungerer, er faktisk ret ligetil. En bestemt varighed af ægteskabet og medgiftsbeløbet aftales på forhånd og formaliseres i en mundtlig eller skriftlig kontrakt. Så et ægteskab kan vare alt fra et par timer til et par år… alt er virkelig tilladt. De eneste begrænsninger er, at kvinden ikke tidligere er gift, og at hun efter hun skal vente to menstruationer, før hun bliver gift igen.

På trods af at denne proces for det meste er ilde set, er den stadig ret almindelig i Iran og praktiseres lejlighedsvis også i områder af Irak. I dag er det for det meste et smuthul, der udnyttes af de unge, der ønsker at nyde et kærlighedsliv uden at forpligte sig til et livslangt ægteskab.

The Indian Girl Who Happily Married Five Brothers At Once | by Hdogar | Lessons from History | Medium

Polyandry i Himalaya (Som brødre vi dele)

Polyandry er en unik form for polygami, som overraskende nok er ret almindelig blandt det tibetanske samfund Niyma. De er et relativt isoleret samfund, der bor ved foden af ​​Nyimba-dalen, beliggende på den vestlige grænse mellem Nepal og Tibet.

Dette samfund praktiserer ægtemandsdeling, hvor brødre i en familie alle vil dele en fælles hustru for at opfostre børn. Denne praksis stammede traditionelt fra behovet for at undgå at splitte den lille værdifulde landbrugsjord, der er, mellem flere familier. Det er også en konsekvens af den matriarkalske kultur, der har udviklet sig i dette tibetanske samfund. Nogle eksperter hævder også, at denne type polyandry blev udviklet for at kontrollere fødselsraterne i denne region, hvor levevilkårene er ret barske, især i de lange vintre. Mens denne polyandri tjente folkene i denne del af Himalaya i århundreder, ser denne praksis ud til at aftage i de senere år på grund af drastiske økonomiske ændringer, der finder sted i deres samfund.

Den moderne udvikling i Nepal og Tibet har givet deres traditionelle økonomiske systemer et dødsstød, og som følge heraf har mange af dem måttet opgive deres sædvanlige økonomiske aktiviteter, hvilket igen har haft den virkning at begrænse aspekter af deres livsstil, herunder polyandri.


Æsel knepning i Cartagena (Donkey F*cking in Cartagena)

Du læste rigtigt. I den nordlige colombianske by Cartagena har unge drenge regelmæssigt sex med æsler. Denne tradition er almindeligt kendt og accepteret i dele af Colombia som en overgangsritual for mange drenge til at blive mænd.

Fædre vil ofte tage deres unge drenge med ud for at lære dem at have samleje med husdyrene. Når først disse unge mænd får en smagsprøve på samleje med æsler, ser det ud til, at det er svært at give op. Mange tilfælde er blevet rapporteret om gifte mænd, der gentagne gange har været deres koner utro med æsler langt op i voksenalderen.

Selve praksisen menes af colombianere at gavne drengene en hel del ved at give dem et middel til at øve sig i at have sex og bedre forberede dem til at behage deres fremtidige koner. Da Colombia er en ekstrem katolsk nation, er før eller udenom ægteskabelig sex ekstremt ildeset. Så at bruge Donkey’s er bare et overraskende smuthul for liderlige unge. De tror også, at det at have sex med æsler vil gøre deres penis større og forhindre dem i at blive homoseksuelle.

Mount Kemukas Festival 2019 Sex Journey Exists | Pon Festival Indonesia

Pon-festivalen i Indonesien (The Pon Festival In Indonesia)

Ikke for langt væk fra polyandri, der praktiseres i Himalaya, finder en overraskende seksuel festlig ceremoni sted på øen Java. I indonesisk tradition er en fest kaldet Pon. Begivenheden afholdes syv gange om året, og under festlighederne vil festglade vandre op ad Gunung Kemukus, en islamisk helligdom på en bakketop, fundet på øen Java for at deltage i en hellig ceremoni for at sikre held og lykke ved at have sex. Yeah, det er rigtigt!

Deltagere i Pon-festivalen er nødt til at overnatte på toppen af ​​bjerget og have sex med en fremmed, hvis de vil have held og lykke til at ramme dem i fremtiden. Hvad mere er, er, at traditionen hævder, at dette kun vil fungere, hvis de har sex med nøjagtig den samme person alle syv gange i løbet af året under Pon.

Selve ritualet går ud på at bede bønner og blomster på gravstedet for Pangeran Samodro – en af ​​sønnerne til en javanesisk konge. Deltagerne skal derefter vaske sig i en hellig kilde og derefter finde en fremmed at lave den vandrette tango med.

porno med danske piger