Skiferien

Da jeg så Pias øjne flakke ved mødet med min pik blev jeg klar over at hun havde taget munden for fuld. Hun ville gerne slippe så hurtigt som muligt, men hun kunne bare ikke…

Mit navn er Benjamin og jeg er 33 år, og kæreste med Signe på 32. Vi er nok det som nogle vil betegne som et smart københavner-par, med stilen i orden og en urokkelig trang til at forkæle os selv med alt fra god champagne til lækre rejser.

Signe er en lille pige på ca. 1, 60 med mørk langt hår og fyldige bryster med Danmarks flotteste brystvorter. De stritter konstant og fylder næsten ingenting i forhold til resten af brystet. Jeg selv er almindelig bygget, ikke for lidt og ikke for meget, og min udrustning er såmænd også gennemsnitlig.

Den oplevelse jeg vil fortælle om og prale af fik vi i februar måned i år, hvor vi var på skiferie med vores gode venner Pia og Casper.

Turen gik til Ischlg i Østrig, hvor Signe og jeg havde arrangeret en hytte til 8 personer, med en romantisk brændeovn, sauna, dampbad, jacuzzi og meget andet lir. Desværre meldte halvdelen af selskabet fra i sidste øjeblik, og så måtte vi jo tage af sted, Signe og jeg sammen med Pia & Casper.

Vi skulle med toget fra København, og allerede på hovedbanegården begyndte det at blive sjovt, da pigerne havde aftalt at de kun skulle møde op i Moon-boots og det lange stramme skiundertøj samt en vest til lige at holde varmen. I kan tro at Casper og jeg gloede da pigerne kom tilbage fra den kop kaffe de lige skulle hente, og lignede hinanden på en prik i tøjet. Det var nærmest som at se to Playboy-bunnier med det lyse tøj, pink læbestift og rottehaler. Jeg skal her fortælle at Pia er sidst i trediverne, 1,70 m høj, en flot og charmerende blondine med relativt store silikonebryster, som sidder virkelig flot. Sikke et syn Casper og jeg fik. For slet ikke at tale om de andre passager som morede sig bekosteligt over pigernes skuespil, hvor de spillede op til hinanden. En god start på en fantastisk ferie.

Toget var delt op i sovekupéer med plads til 6 personer i hver, men da vi jo havde bestilt til 8, havde vi en kupée til os 4 alene. Togturen bød på lidt af det hele til halsen, og der blev spillet kort og ikke mindst strippoker, som både Casper og jeg tabte og derfor måtte tage turen igennem vognen kun med hånden dækkende de ædlere som sidste straf – pigerne spillede godt, men det har senere vist at de også snød.

SEX I DAG?

Efterhånden som vi fik drukket de medbragte flasker vin, og omgivelserne blev lidt mere tåget, tog både søvnen og liderligheden fat i os, men selvom Casper og jeg forsøgte, var det alligevel for ukomfortabelt for pigerne at skulle “småbolle” i en køje i toget, så natten tog sit indtog og vi faldt alle i søvn.

Næste morgen var jeg første mand ude af køjen, for at se hvor langt vi var nået og netop som jeg havde ramt gulvet og stod i døråbningen med ryggen til kupéen, kaldte Signe på mig. Jeg vendte mig om og straks svingede hun sig ud af øverste køje og mens hun holdt fast med hænderne i hver sin overkøje, viklede hun benene rundt om mig, så vores skød mødte hinanden. Signe går mest i søde “lille-pige” pants og også gerne bare en wife-beater med løse bryster inde under, og med hendes arme oppe i vejret strittede det ene bryst ud af undertrøjen, hvilket sammen med hendes fast greb om mine hofter bevirkede at jeg fik et ordentligt morgenjern i mine boxershorts. Signe grinede og slap sit tag i mig og lagde sig ned i underkøjen. Jeg var egentlig på vej ned til hende for at hygge lidt, men i det samme kom Pia svingende ud af sin overkøje og sikke et syn. Pia sover tilsyneladende kun med en minimal gennemsigtig hvid g-streng og en t-shirt. Jeg nåede at få et syn af en behåret men veltrimmet fisse inde under trussen, inden hun med et hårdt tag med sine ben hev sig tæt ind mod mit stive lev. Først troede jeg at jeg var den som var blevet mest forbavset, men da jeg så Pias øjne flakke ved mødet med min pik blev jeg klar over at hun havde taget munden for fuld. Hun ville gerne slippe så hurtigt som muligt, men hun kunne bare ikke. Hendes underliv roterede stille og roligt i små cirkler lige hvor hendes klit ramte mit pikhoved. Hun blev dog alligevel vækket ret hurtigt at Signes latter over Pias stunt, og så var agendaen for turen ligesom sat

Vi kom frem og hytten levede helt op til vores forventninger, og vi blev alle fire enige om at det skulle fejres. Så mens drengene sikrede liftkortene til næste dags strabadser, smuttede pigerne i det nærmeste supermarked for at købe lidt ind. Casper satte sig for at lave lidt mad, mens alle fik pakket ud og samtidig nød aftenens første glas champagne. Signe skyndte sig ud for at tænde for saunaerne og for at få skabt lidt hygge til efter maden, og det var med hjemmebragte stearinlys og rosenblade til jacuzzi’en, så der skulle rigtig slappes af senere.

Casper havde disket op med et godt måltid bestående af 2-3 lette pastaretter som alle gik fint til det champagne som pigerne havde været nede for at købe, og de havde købt masser, så stemningen blev høj allerede under maden. Efterfølgende var vi alle enige om at gå en tur for at se byen, inden vi skulle hjem og sove inden vores første ski-dag, så vi trak i støvlerne og traskede en tur ud i nattelivet, hvor vi fandt et hyggeligt sted der lød navnet Jazzi’s place, hvor vi drenge kunne få lidt lokal øl og pigerne et par drinks fra kortet. Dette skulle senere vise sig at blive vores foretrukne sted at holde aprés-ski.

Efter et par øl og en håndfuld farvefulde drinks til pigerne, slentrede vi hjem mod hytten. Signe og Pia løb i forvejen for at tænde lysene i Jacuzzi’en og klargøre saunaerne til vores besøg. Da Casper og jeg kom inden for i hytten kunne vi høre at der allerede var gang i Jacuzzi’en, så vi fandt hurtigt vores badebukser, og skyndte os ud til Signe og Pia, som sad og nød boblerne i vandet og også dem i glassene. Men da vi var på vej op til dem, fik vi pænt at vide at badetøj var forbudt, og først der kunne vi, i lyset i bunden af jacuzzi’en se at pigerne var helt nøgne. Deres bryster fik en naturlig opdrift, og med fire af dem indenfor rækkevidde, måtte jeg skynde mig op til dem inden mit lem rejste sig på ny. Casper tog sig god tid til at komme af med badebukserne, og da han endelig kom op til os kunne vi se hans veltrænede krop og hans helt glatte lem og kugler, som Signe stirrede sig blind på. Pia bemærkede at Signe bare sad og gloede, og skyndte sig at gribe fat om Caspers pik inden han satte sig ned, og sagde: Ja Signe, der kan din mand vist lære noget hva?. Signe kiggede over på mig og derefter ned i vandet hvor min pik havde fundet et gennemsted i sin stive tilstand. Herefter udbrød hun: Ja Benjamin, hvis Casper kan finde ud af det som vi piger er blevet bedt om i årevis, så kan du vel også?, og herefter trak hun mig over under bruseren og nærstuderede min pik, og bad mig barbere alle mine hår af pungen og ned til roden af den. Det var en mærkelig følelse, men hold da op hvor blev Signe vild af at se den uden hår. De andre kunne ikke se os der hvor bruseren var, så Signe lagde sig på knæ og tog mig i munden, og suttede og slikkede det bedste hun kunne. Det var lige ved at vi begge havde fået orgasme, så spændende var det at få et blowjob, med nogen så tæt i nærheden.

Da vi lige havde sundet os, gik vi tilbage til jacuzzien, hvor Pia sad overskrævs på Casper, mens hans slikkede på hendes bryster, de var fandme flotte. Vi var netop kommet op i badet, da Pia kommanderede Casper og jeg op at stå, så de kunne se vores pikke. Caspers pik var ikke stiv, men den var større end min og den så faktisk helt flot ud. “Kom” sagde Pia til Signe, “prøv at mærke med en hånd på hver pik”, og det gjorde Signe. Hendes hånd forsvandt helt på Caspers pik, og det var ligeved at hendes hånd ikke kunne nå rundt om den, nu hvor den var begyndt at vokse. Jeg kunne se på Signe at hun var blevet liderlig af både slikkeriet under bruseren, men bestemt også af kontakten til Caspers pik. Jeg foreslog derfor at Signe og jeg skulle gå en tur ind i dampbadet og få varmen lidt, og det gjorde vi så. Vi var ikke nået indenfor inden Signe trak mig hen til sig, og sagde at hun ville mærke mit stive lem oppe i hende, så jeg satte mig på den øverste række og tog fat om min nybarberede pik. Signe kom hen til mig, vendte ryggen til og satte sig ned over min strittende pik. Hun sukkede så højt, så alle kunne høre det. Jeg gik dybt op i hende, da hun jo sad på mine lår med spredte ben og ikke havde kontakt med gulvet. Signe vippede frem og tilbage, op og ned over min pik og jeg kunne høre at safterne drev ud af hende. I det samme gik døren på og Casper stak hovedet ind for at sige at de altså tog saunen. Han kiggede interesseret på Signe, hvis lille krop og minimale kønsbehåring bare gav sig hen i lyst og liderlighed. Han smilede og kaldte på Pia, som så også kom og kiggede på Signe. Pias silikonebryster og hendes store trimmede trekant kom til syne , hvilket fik mig til at vokse yderligere og støde hårdere, hvilket tydeligt resulterede i større klynk fra Signe. Jeg tror at jeg bliver lidt herinde i dampbadet Casper, sagde Pia, og hun trådte nu helt frem i lyset, så vi begge kunne se hendes flotte krop. Pigerne mødtes først i et langt fastholdt blik, og derefter i et hedt tungekys, som gave Signe de første små varslinger om en kommende orgasme. Pia lænede sig endnu mere forover og gav så også mig et kys, så også jeg begyndte at kunne mærke at det rykkede i pikken.

Med udsigten til Signes total blottede fisse, tilbød Pia sin hjælp med at give Signe sin første orgasme hvorefter hun satte sig overfor os, og begyndte at gnubbe sin egen fisse med rolige bevægelser. Jeg kunne mærke at Signe reagerede på det, og efter ganske kort tid, kunne jeg ikke holde min udløsning tilbage, og jeg skød min sæd op i Signe, som bare hylede af fryd og samtidig forskrækkelse, for Pia havde i det samme kastet sig ned foran Signes fisse og begyndte nu at slikke den sæd som kom ud af Signe i sig, samtidig med at min pik krampede sig op i Signe. Pia slikkede mine nosser, roden og nu også op på Signes fyldige skamlæber for at få al min sæd. “bliv ved” stønnede Signe, og Pia begravede sit ansigt i den orgasmeklare varme fisse og slikkede nu på Signes klit mens min pik endnu krampede i små stød. ” Åh ja” skreg Signe, og kom i en orgasme som jeg aldrig har oplevet hende få før. Hun rystede over hele kroppen, og hendes fisse låste sig fast om min pik, samtidig med at hendes lår desperat forsøgte at holde fast på Pia’s hoved.

Casper kom hurtigt ind til os andre, og følte sig totalt snydt for en god oplevelse, men det skal jeg love for at Signe ikke var lang tid om at ville ændre på. Hun havde nydt synet af Casper flotte store pik i et stykke tid nu, og hun foreslog derfor om ikke vi skulle gå ind i saunaen og forkæle Casper og Pia lidt, hvilket vi gjorde.

Da vi sad i saunaen sad vi alle fire så tæt at vi kunne holde om hinanden, og med sveden løbende og safter der duftede, varede det ikke længe før Pia, sagde at nu ville hun mærke min pik inde i sig, og hun lagde sig derfor ned på bænken og spredte sine ben så jeg kunne begrave min pik oppe i hendes smukke fisse. For behåret var den, men skamlæberne var glatte og helt lukkede om fissen. Små var de også, jeg havde aldrig set noget lignende – hun var smuk, og hendes fisse var mere unik end nogen anden. Den er lille tænkte jeg, og gjorde mit for at hun nu skulle mærke at hun fik min pik op i sig. Stram var hun også, og så peb hun når jeg kørte pikken helt i bund. Det var dejligt, og hun var varm. Casper tog sin chance til at få suttet sin pik af Signe, som kiggede på den som havde hun heller aldrig set noget lignende.

Og her indtraf så det mest fænomenale. Jeg fik også lyst til Caspers pik. Jeg ville også sutte den sammen med Signe, så de rejste sig op og stillede sig ved siden af mig, så vi begge kunne komme til imens jeg kørte min egen pik ind og ud af Pia, som selv var blevet helt stille af at se mig sutte på Casper pik. Pia kunne lige akkurat nå Caspers røv derfra hvor hun lå, og hun begyndte stille at lirke en finger op bagi ham. Casper ømmede sig lidt ved kontakten til Pias finger, men smilede bare og nød at vi nu var 3 om at tilfredsstille ham.

Signe ville gerne mærke Caspers store pik, og hun satte sig derfor på knæ over Pias hoved, og Casper fulgte med ved at sætte sig på knæ over Pias bryster, og stak så med et dybt stød helt i bund på Signe, som straks rystede sin første orgasme ud i saunaen, og med Pias tunge skiftevis på Caspers pung og på Signes klit havde jeg udsyn til en lækker trekant, mens jeg stadig pumpede Pias behårede fisse med hårde stød. Jeg kunne mærke at min orgasme var nær, og jeg så derfor mit snit til at give min Signe den oplevelse som hun havde drømt om i mange år, nemlig to mænd på en gang. Jeg byttede derfor plads med Pia og endte dermed under Casper pumpende lem og Signes udspilede fisse. Herefter trak Casper sig ud af Signe og hun rykkede ned så hun nu kunne modtage min pik. Hun sænkede sig ned over mig og kiggede mig dybt i øjnene og med et kælent smil på læben kunne hun nu også mærke at Casper trængte sig på i hendes bageste hul, præcis som hun havde drømt om. Som Caspers pikhoved trængte sig ind i hendes stramme røv begyndte hun at smågræde af lykke mens hun konstant gentog at det gjorde ondt men at hun var ok. Jeg kunne mærke Casper pik gnide op af min, som var helt oppe i fissen og da Signe brød helt sammen i gråd og grin samtidig vidste jeg at Casper var i bund og at min kæreste nu havde os der var det bare var perfekt. Vi begyndte skiftevis at køre ind og ud af Signe og hun gispede højt når vores pikhoveder mødte hinandens. Pia så straks sit snit til at få slikket sin fisse af mig og hun kravlede derfor hen med fissen over min mund, som nu tog imod hendes safter.

Efter ganske få minutter med denne fantastiske firkant, kunne Signe ikke mere, og måtte hengive sig til en orgasme der fik hende til at krampe og falde totalt sammen ned over mig og Pias røv. Samtidig kunne vi høre at Casper måtte tømme sig dybt i Signe bageste hul, hvilket skabte den reaktion at jeg nu var nødt til at trække mig ud, da der ikke var plads. Casper trak sig også ud, og Signe krøb ind til ham og de krammede i et lyst-kram af sved, sæd og tårer.

Da Pia og jeg ikke var kommet endnu, satte Pia sig over mig og red, med hendes silikonebryster os begge til en fælles orgasme, hvorefter vi lage os hen til de andre og nød vores oplevelse. vi var på ferie 7 dage yderligere…

porno med danske piger