Skiferien

sexarkiv_med_danske_pornofilm gratissex_dk.jpg BEDSTE TILBUD PÅ SEXLEGETØJ

Jeg lå og fantaserede om min søster som jeg har gjort før, jeg tænkte hvordan det ville at kneppe hende, og det er der jo kun en måde at finde ud af…

 

Det jeg fortæller nu skete i uge fem da jeg var på skiferie med min familie.. jeg skulle dele værelse med min søster på 16år jeg er også 16 vi er tvillinger.. men aften hvor vi havde lagt os til at sove, vågnede jeg om natten og tændte lyset, det jeg kunne se var min søsters dejlige stramme numse i g-streng jeg lod lyset være tændt så jeg kunne studer den, jeg lå og fantaserede om min søster som jeg har gjort før, jeg tænkte hvordan det ville at kneppe hende, og det er der jo kun en måde at finde ud af, jeg smid mine underbukser og der kom den stiveste pik frem jeg kravlede tættere på min søster, hvor jeg hiv hendes trusser til side og langsomt trængte jeg op i hende hun var dejlige stram og sådan forsatte det til jeg kom i en kæmpe udløsning jeg nåde at trække mig ud og kom i stedet ud over hendes numse… hun var slet ikke vågnet.

Næste morgen da jeg vågnede så jeg min søster stå op og tog sig på numsen, så hørte jeg hende sige, bror du har vidst rigtigt hyggede dig i nat også vendte hun sig om, mens hun suttede sine fingre. så lagde hun sig ned igen og da sagde hun at næste gang skulle jeg vække hende.

 

SKRIV HVAD DU MENER!