Skovens vilde “dyr”

SPAR MANGE PENGE

Han havde en stor agurk i tasken, som han pressede op i min røv. Samtidig kneppede han mig. ”Åh åi åhåhåhå jajaja, giv mig diller, giv mig diller, giv mig den” tiggede jeg, når han drilsk kun…

Jeg var ude og gå en tur i skoven, det var en sen aften, men jeg var ikke bange. Det havde jeg aldrig været.

Jeg gik hen ad stien, og gruset knasede under mine fødder. Pludselig synes jeg det var som om, at der var flere fødder i gruset. Jeg vendte mig om, men kunne intet se. Mens jeg gik, hørte jeg en gren der knak, og blade der puslede. Jeg var for første gang bange!

For at komme hjem skulle jeg skrå ind over et stort, græsareal omringet af en åben skov. Jeg begyndte at løbe indover arealet..

Men i det samme tog nogen fat i mig. Jeg skreg højt. ”Shysssh, du skal ikke være bange” sagde en mandestemme. Jeg kunne ikke se hans ansigt, det var for mørkt.

SEX I DAG?

Han fumlede lidt og fik så bundet mine hænder. Jeg var magtesløs.

Han begyndte at gramse voldsomt på mig, masede mine bryster og æltede vorterne. De blev stive.

Han lod sin hånd kører op ad mit lår, og ind til mine trusser. Jeg var tør, og slet ikke liderlig. Hans rev i min kusse, og nulrede min knop voldsomt. Jeg blev stadig ikke tændt.

”Nå, er du en lille underlig en, der ikke kan lide sex måske??” sagde han hæst. Han skulle jo bare vide, at jeg var jomfru, tænkte jeg indeni mig selv.

I det samme smed han mig forover, og bandt mine hænder endnu engang, denne gang fast til en trærod. Jeg lå med røven i vejret, og nu rev han min nederdel i stykker. Trusserne ødelagde han også. Jeg begyndte at græde. Jeg var virkelig bange for ham!

”LUK RØVEN” skreg han. Han stak et par fingre ind i min røv, for fanden det gjorde ondt, jeg var helt tør. I det samme mærkede jeg noget smertefuldt, knoppet, hårdt. Det var en stor gren, som han stoppede ind i mit lille, stramme røvhul. Han begyndte at pumpe den op og ned, og jeg skreg, samtidig med jeg vrælede. ”Uh oh ah uh oh ah” han nød rigtigt at se min anus blive misbrugt. Da han var færdig rev han grenen ud. Det sved i min endetarm. Nu bandt han mine hænder op, og vendte mig. Han legede med min kusse, fumlede fingrene rundt på den. Så rev han sine bukser op, og fremviste en diller på størrelse med en hestepik. Den stod stift frem. Det var den første pik, jeg havde set i hele mit liv. ”Åbn munden skatter.” Jeg græd, men turde ikke andet. Han kneppede min mund hårdt, og holdt mig i håret, mens han rev mit hoved frem og tilbage. Da blodet pumpede gennem hans pik, pressede han den så langt ned i min hals, at jeg brækkede mig. ”Nu er din lille fisse klar til mig” stønnede han, og trak sig ud af min hals. Så skubbede han mig ned, så jeg lå med ryggen mod træstubben. Da han sprang min mødom, hylede jeg. Det gjorde virkelig, virkelig ondt. Han pumpede frem og tilbage, og jeg var knastør. ”URHHHHH, kæft du er en jomfruso” skreg han, og pulede videre. ”Stop, stop, stop” græd jeg, men det gjorde ham bare vildere. Til sidst kom han, og han kastede sig ind over mig. Hans varme sæd fløjtede op i min livmoder.

”Drenge!!!” kaldte han så. Og frem fra en busk kom 6 mænd, den ene med et videokamera. Nu tog en af dem sine bukser af også, og trængte op i min fisse, og en anden gjorde det samme. Jeg blev udblokket af 2 pikke. Forhelved hvor jeg tudede. Men som kom den næste, og han var fræk at se på. For første gang blev min fisse fugtig af noget andet end sperm. Han havde en stor agurk i tasken, som han pressede op i min røv. Samtidig kneppede han mig. ”Åh åi åh åi åhåhåhå jajaja, giv mig diller, giv mig diller, giv mig den” tiggede jeg, når han drilsk kun kneppede mig med pikhovedet.

Efter ham fik alle en tur til, og så efterlod de mig.

Jeg kravlede hjem, min røv og fisse var så misbrugt. Og senere fandt jeg ud af at jeg var gravid i 14. uge, så jeg måtte føde min voldtægtsmands barn. Nogle gange, når jeg kigger på min søn, kommer jeg til at tænke på den gang.. Min søn er 17 nu. Så onanere jeg lidt foran ham. Han er stadig jomfru, og vi har et meget åbent forhold. Jeg viser ham alt om kvindens fisse, så han er parat!

Det var hårdt at blive bollet i så mange timer, men nu er det et godt minde.

porno med danske piger