Den vilde mand i elefanthue

Pludselig kom hans tunge og slikkede mig helt nede fra klitten og op over røvhullet. Han gjorde det igen og spyttede på røvhullet lige bagefter. Jeg prøvede at slappe af så meget, jeg kunne…

SEX I DAG?

Et uddrag fra vores bog ”En Fræk Aftale Mere” af Bella Clitoria
ISBN: 9788740457414

Vi har valgt at udgive et uddrag fra vores nye bog, som er baseret på virkelige hændelser fra vores sommerferie i 2015. Vi er 3 piger, Josephine, Natacha og Rikke, der har fælles forfatterpseudonym Bella Clitoria.
Vi havde bestemt os for at møde så mange fyre som muligt gennem ferien til sex uden forpligtelser. Det er blevet til en fælles dagbog samlet som 76 sex-noveller og her er én af dem. Vi håber I kan li’ den.

Rikke den 5. august

Vi havde skrevet i noget tid på chatten om sex og hans tilgang til det tændte mig rigtig meget. Han ville endda betale 2000 kr. for sex med mig og vi var meget opslugte i sexsnakken.
Vi havde allerede afklaret at han bare kunne tage mig fuldstændig, som han havde lyst, for det kunne jeg godt li’ og han betalte jo for det. ”Så jeg må godt være lidt hård ved dig?” havde han spurgt. Det svarede jeg, at jeg meget gerne ville have.
Det var først senere vi fik afklaret, hvor vi boede. Han startede og hans svar fik mig lidt op af stolen, for han boede så tæt på, at hvis vi skulle have sex, ville vi senere kende hinanden i bybilledet.
Jeg sagde ikke, at jeg boede i samme by, men at jeg kom meget i byen, fordi jeg havde en kusine, der boede der. Han sagde han var en lidt mere fremtrædende person i byen, så han måtte nok melde pas, for han ville ikke have nogen skandale eller gængs historie om, at han havde haft en one night stand med en pige på 16, som han havde betalt for det.
Vi syntes alligevel begge to, at det var ærgeligt, for vi havde begge to meget lyst til det. Jeg kunne godt forstå hans problematik, men så kom jeg i tanke om ham, der havde kneppet mig bagfra i skoven for lidt mindre end 14 dage siden. Jeg er stadig ikke helt sikker på, hvem han var, selvom jeg havde snydt lidt og vendt mig for hurtigt om og set efter ham, da han forsvandt.
Jeg spurgte, om der ikke var en måde, vi kunne gøre det på, så han kunne forblive anonym for mig.
Mine bud på hvordan det kunne gøres var, at han kunne kneppe mig bagfra uden jeg så ham, eller han kunne have dækket sit ansigt med et eller andet, eller at jeg kunne have bind for øjnene.
”Du er vist vild efter at tjene de penge, hva’?” drillede han.
Han sagde, at han faktisk havde en elefanthue, men undrede sig over, at jeg kunne holde mig tændt og fuldføre sex med en fremmed mand, når jeg ikke kunne se hans ansigt og at han endda havde en elefanthue på.
Det mente jeg var meget nemt, hvis jeg bare tænkte på det som om, det var en stor del af det som også gjorde det spændende.
”Nå så det er måske gået hen og blevet en fantasi, du kan få opfyldt? At have sex med en fremmed farlig fyr?” Sprugte han med et par smileys.
”Sådan kan man da godt se på det. Er du da farlig?” spurgte jeg med ligeså mange smileys.
”Ja da.” skrev han med det samme. ”Men hvis jeg skal være anonym for dig, kan vi jo ikke være hos mig.” skrev han lige efter.
”Vi må gøre det et andet sted. Kender du ikke et godt ugenert sted, hvor der ikke kommer nogen?” spurgte jeg. Der gik lidt tid, før han svarede.
Han fortalte om en forladt bygning på en bestemt vej. Jeg lød som om jeg måske nok vidste, hvad det var for en. Selvfølgelig vidste jeg præcist, hvor den var, men jeg lod ham forklare, hvor jeg skulle tage hen.
”Hvad må jeg så kalde dig?” spurgte jeg med en blinkende smiley.
”Som et kodenavn, mener du?” spurgte han så. Det var det, jeg mente.
”Hmmm, så kan du kalde mig XL” skrev han. Jeg svarede at det lød lækkert og lovende.
Han spurgte hvad han skulle kalde mig, selvom jeg havde præsenteret mig på chatten som Rikke. Jeg syntes han kunne kalde mig Mini, for det var det eneste jeg lige kunne komme i tanke om, efter han havde kaldt sig XL.
Vi aftalte tidspunktet kl. 22. Og jeg skulle bare gå ind.
Min storebror har også en elefanthue, fordi han spiller paintball med sine venner, så jeg overvejede at låne den, så jeg også kunne være anonym, men jeg syntes alligevel det ville være frækt, hvis han kunne se, hvem jeg var. Jeg vidste jo at han ikke ville sige noget, fordi det ville afsløre ham selv. Jeg bestemte mig for at tage derned med åbent ansigt.
Der var hegn for bygningen, men det var brudt op i den ene ende. Jeg så mig om og skyndte mig ind og ind i bygningen. Der var meget mørkt, så jeg gik langsomt frem.
Det lugtede beskidt og støvet derinde og der var hele tiden småsten og grus eller sand under skoene som jeg gik fremad. Mine øjne vendte sig efterhånden til mørket, men jeg kunne ikke se nogen, før en mørk stemme længere fremme roligt sagde ”Mini?”
Jeg blev lidt forskrækket, men svarede lavt: ”Ja? XL?” og blev stående. Jeg hørte en lille smule rumsteren fra bag væggen, inden en nøgen mand kun med sko og en hvid elefanthue på kom frem fra sit skjul. Jeg havde troet elefanthuer var sorte eller mørke grønne. Jeg havde ikke forventet den var hvid.
Han var høj og muskuløs og så alligevel lidt skræmmende ud i elefanthue. Han havde hår på brystet og på maven. Pikken stod allerede helt stiv og med halvstore nosser. Han havde pengene i hånden som han rakte frem til mig lidt utålmodigt. Han viftede med penge foran mig som om, jeg skulle tage dem hurtigst muligt. Han stod næsten og trippede for at komme i gang med at have sex med mig. Jeg famlede febrilsk for at åbne min taske, så jeg kunne tage pengene. Han stod og spillede pik med den anden hånd, indtil jeg tog dem.
Ligeså snart jeg havde taget pengene, var det som om, at betalingen var i orden for ham og han havde frit lejde til at kaste sig over mig. Han havde allerede fat i mine bryster og røv udenpå tøjet, selvom jeg var ved at lægge pengene ned i det ene rum i tasken. Han havde stukket hånden indenunder min top til brysterne og den anden hånd op under min nederdel, hvor han gramsede på ballerne, før jeg overhovedet havde lynet tasken og smidt den fra mig. Jeg havde selvfølgelig ikke undertøj på, for jeg havde på fornemmelsen, han ville være meget ligefrem. Jeg håbede det faktisk. Han virkede som en mega liderlig fyr, der godt bare kunne bruge en pige uden at tage hensyn og det var lige det, jeg var i humør til. Jeg tog fat om pikken og mærkede på den. Den var varm og tyk og hård. Der var også fremtrædende blødårer hele vejen. Forhuden var stram bag hovedet og pikhovedet var også stort, hårdt og varmt. Der var intet hår på pikken. Kun ovenover pikken. Nosserne var også glatte. De var bløde og hang lidt. Stenene var også lidt store i forhold til de fleste jeg havde mødt gennem ferien.
Da jeg tog armene over hovedet, for at få toppen af, kom jeg til at se op i hans ansigt. Han havde kønne øjne, med et frækt blik. Jeg syntes øjnene mindede mig om noget eller nogen. Jeg kunne bare ikke helt komme i tanke om det.
Da jeg havde fået toppen at, begyndte han med det samme at trække ned i min nederdel. Jeg skyndte mig at få den helt af også og stod ligeså nøgen som ham.
Det var frækt at være helt nøgen og sårbar med en så stor mand, jeg ikke kunne se hvem var, men hans øjne så meget vurderende på mig, som om han tænkte over, hvor han kendte mig fra. Tænkte vi virkelig på det samme? Kendte vi hinanden mere end at vi bare kom fra samme by?
Begge hans hænder var ved mit underliv. Han havde stillet sig på siden af mig med den ene hånd på fissen og den anden på røven. Begge hænder med langefingeren i revnen. Den ene på klitten og i fissen og den anden masserede på mit røvhul. Han duftede til mit hår og kyssede mig i nakken, mens han kørte energisk med fingrene dernede.
Jeg havde spredt benene mere for at give ham plads til det. Han bevægede pikken op af min mave imens og jeg gned langsomt på den. Han sænkede også hovedet ned til mine bryster og suttede på brystvorterne.
Hvis det havde været midt på dagen, var vi helt synlige fra vejen, for der var et stort vinduesparti ud mod den, men uden glas i. Jeg så derud tit, men der var ikke nogen, der kom forbi.
Han tog fingrene til dig og stak dem begge ind i sin mund og smagte på dem. Jeg så ham ind i øjnene, imens han smagte på dem. Jeg synes altid det er helt vildt frækt, når nogen smager på mine huller. Der er noget uhyrligt tiltrækkende ved det.
Det var dog som om, han blev utilpas over, at jeg så for meget på hans øjne, for han tog begge hænder på mine skuldrer og tvang mig ned på hug. Det var selvfølgelig for at sutte og han var allerede begyndt at støde underlivet frem og tilbage. Så den ramte mig i panden, på kinden og på hagen, før den røg ind i munden.
Pikhovedet var stort, tørt og varmt de steder den ramte mig i ansigtet først, men lidt våd i åbningen. Det var et stort pikhoved, der fik min mund til at føles udfyldt.
Jeg synes faktisk for det meste, at jeg har været heldig med at finde store fyre med store pikke her i ferien. Måske har jeg også sorteret lidt efter det, når jeg chattede.
Jeg skulle kun arbejde lidt for at sutte selv. Resten var ham, der stødte den ind og ud af munden på mig, mens han holdt mit hår samlet i hænderne og holdt mig fast sådan. Det jeg skulle koncentrere mig om var at trække vejret og ikke kaste op. Jeg holdt hænderne på hans lår, men han stødte ikke hårdt nok til, at jeg ville gøre modstand. Det var lige præcis tilpas til, at jeg blev mere og mere liderlig og hårdt nok til at min stemme gav ufrivillige kvæle og gurglelyde.
Da han stoppede kom jeg til at stønne et højt ”Åååhhhh” og tog chancen for at trække vejret dybt, for jeg vidste ikke om han ville stikke pikken ind igen. Det gjorde han dog ikke, men han hev mig op i håret, så det gjorde ondt. Jeg klagede lidt ved det, men han tog ikke hensyn til det. Jeg havde hænderne på hans hænder, for at afhjælpe, at det ikke gjorde så ondt i hovedbunden.
Han gav først slip, da jeg stod lænet forover mod en mur. Han trak mig hårdt bagud i hofterne, så jeg røg tilbage i et stort hop. Med det samme var han nede på knæ bag mig og kneppede mig i fissen med tre fingre, så det svuppede og smaskede højt. Jeg havde ikke noget valg andet end at stønne højt. Så var det tungen ramte mit røvhul og det blev slikket et kort øjeblik inden han tog fingrene ud af fissen og tungen gled længere op mellem ballerne og op af ryggen.
Jeg havde ikke nået at komme mig over det, før pikken pludselig kom helt op i fissen i et ryk. Jeg skreg ved chokket og følelsen af en stor pik så dybt oppe så hurtigt.
Han kneppede med det samme hårdt og hurtigt med hænderne på mine ribben lige under brysterne. Han kneppede hårdt nok til at de hoppede så meget, at de hele tiden var nede og ramme hans hænder. Jeg stønnede højt og kunne ikke tage hensyn til, om der var nogen, der færdtes tæt på bygningen. Jeg havde slet ikke noget valg. Da han kort efter overraskende tog fat i mit hår igen og trak det tilbage mod sig i et ryk, så mit hoved røg med, skreg jeg igen.
Mit skrig kvitterede han med at banke pikken meget hårdt op, så jeg skreg igen. Da jeg ikke skreg ligeså højt denne gang, slap han mit hår, men tog sin ene hånd om min hals foran, så nakken stadig var hevet bagover. Han kneppede langsommere og klemte lidt på halsen og med den anden hånd fik jeg et hårdt og højt klask i på siden af røven. Han fortsatte langsomt og jeg fik et klask mere, inden han tog fat om halsen med den anden hånd også. Han holdt mig fast i halsen, mens han igen kneppede voldsomt, så jeg bankede med hænderne på muren foran mig for at kompensere for det.
Jeg fik ikke ligeså meget luft, som jeg havde brug for og jeg kunne heller ikke stønne så højt.
Trykket steg i hovedet på mig og jeg kunne mærke jeg nok også var blevet rød i hovedet. Han gav slip, da jeg var begyndt at snappe efter vejret.
Han tog om min nakke i stedet og hev mig lidt mere ud midt på gulvet og spredte mine ben.
Han gav små arrige og anstrengende lyde, når han skulle rette på mig eller flå i mig. Jeg ville ikke se så meget på hans øjne, når han ikke kunne li’ det, men jeg kunne heller ikke slå tanken ud af hovedet, at jeg nok kendte ham og han kendte mig. Derfor lyttede jeg mere til hans stemme, når han stønnede og gav de andre lyde.
Han stillede sig som han havde gjort tidligere ved siden af mig og stak tre fingre op i fissen igen og fingerkneppede mig hårdt, som om han prøvede at få mig til at sprøjte. Jeg stønnede højt og rystede i hele kroppen. Jeg måtte støtte mig til ham, for ikke at falde. Jeg kom i et brag og faldt forover ind over ham. Jeg prøvede at rejse mig hurtigt igen og støtte mig til noget andet, så jeg stavrede over til en væg, som jeg forpustet stod lidt op af.
Hans hånd var drivvåd bagefter og han tørte bare safterne af på hans tunge og i stoffet på elefanthuen om munden på vej hen til mig igen. Jeg smilte frækt til hans øjne. Han tog mig med ind bag den væg, han havde startet med at gemme sig bagved.
Jeg nåede kun lige at se hans tøj lå også på gulvet i en bunke, før han fejede benene væk under mig og holde den ene hånd bag min ryg, så jeg ikke skulle falde så hårdt. Det var hans tøj, jeg kom ned og ligge på og han blev ved med at holde i mine ben, så de stak lige op i vejret. Han var allerede nede på knæ selv og havde stukket pikken op i mig igen, før han rigtig sad til rette. Han holdt den bare helt oppe, mens han skubbede mig bedre til rette og hev mere op i min ben, som han blev ved med at holde stramt om. Han gav flere arrige lyde og det var som om, lyden af hans stemme sagde mig mere og mere.
Siden jeg kunne kende noget i stemmen, måtte det være en, jeg har været lidt tættere på, end hvis det bare var en af byens politikere f.eks. Det irriterede mig, at jeg ikke kunne finde ud af det.
Han havde fået mig skubbet så langt op, at jeg kun lå på skulderbladene og nakken. Nakken var ud over kanten af tøjet og lå på gulvet, så jeg både kunne høre og mærke gruset og de småsten, der generede mig i baghovedet. Når han stødte pikken op, føles det som om et stort tryk på rygraden som om, den snart ville gå i stykker.
Pikken bankede på G-punktet og hans dybe og hårde stød i mig gjorde, at jeg blev selv skubbet ud på gulvet fra tøjet. Jeg var blevet skubbet helt ud i skidtet med ryggen og kom næsten med det samme. Det var en vild orgasme og han skulle holde ekstra godt fast i mine ben for at holde mig og mine fissemuskler havde næsten presset pikken ud af hullet. Han havde stillet sig på hug i stedet for at sidde på knæ undervejs i min orgasme og ligeså snart jeg holdt op med at spænde i fissen, pressede han pikken helt op igen og kneppede mig igen. Jeg blev ikke hjulpet ind på tøjet igen, selvom jeg lå med bar ryg og skurede hen over skidt, grus og sten. Istedet for at holde mine ben foldede han hænderne på min mave og holdt mig oppe sådan, mens han kneppede som om, han målrettet forsøgte at forårsage store udbrud fra mig. Og det fik han. Jeg stønnede højt og kunne absolut ikke skrue ned. Mine ben sprællede på hans skuldre og jeg kastede hovedet frem og tilbage uden at lægge mærke til, om det gjorde ondt i hovedet. Jeg fik et ganske kort glimt af hans øjne lige før den næste orgasme. De så både sure og barske ud. Han lød også som om han gav den alt hvad den kunne trække. Jeg var flækket midt over, hvis han havde haft mere at give af.
Orgasmen var ligeså kraftig som den sidste og jeg spjættede med benene, så jeg fik ramt ham i hovedet. Han gav slip på mig og jeg faldt ned i fosterstilling, hvor jeg lå og tog mig til fissen og rystede. Han rodede lidt i sit tøj, hvor jeg ikke kunne se det.
Uden varsel trak han mig op i hofterne, så jeg kom til at ligge på knæ med røven i vejret. Mine knæer var mega generede af alt det skidt, så jeg prøvede at børste det meste væk under dem. Så fik jeg et hårdt klask i røven, så jeg blev forskrækket og prøvede at skærme for røven med hænderne for, at det ikke skulle ske igen.
Jeg kunne ikke se, hvad han lavede og der var også for mørkt, men pludselig kom hans tunge og slikkede mig helt nede fra klitten og op over røvhullet. Han gjorde det igen og spyttede på røvhullet lige bagefter. Jeg prøvede at slappe af så meget, jeg kunne i røvhullet og prøvede at forberede mig på, hvad der ville komme.
Det var tungen igen og ikke en finger, som jeg forventede. Jeg slappede mere og mere af efterhånden som hans tunge blødte mig op.
Jeg var meget våd i røvhullet og fuld af forventning, da jeg blev overrasket igen. Det var kold glidecreme han sprøjtede ud på hullet. Så var det dét han havde rodet i sit tøj efter.
En af hans fingre trængte sig ind og arbejdede sig rundt og da han trak lidt ud i hullet og trak fingeren ud igen sprøjtede han mere glidecreme op i hullet. Det var vildt meget mere creme end jeg ellers har oplevet var rigeligt.
Da han fik fingeren op igen gled den meget let ind og ud, så han fik hurtigt en finger mere op.
”Er du meget vant til det i røven?” spurgte han. Det var første gang, han sagde noget til mig andet end ”Mini?” da jeg kom til at starte med.
Det var altså en stemme, jeg havde hørt før. ”Ja lidt” svarede jeg til, at jeg var vant til at blive kneppet i røven. Det var godt nok nogle dage siden, men jeg har da fået meget.
Med de to fingre han allerede havde oppe, satte han med det samme et voldsomt fingerknepperi i gang. Det mindede om den måde han havde gjort det i fissen, så jeg ikke kunne holde balancen. Der kom også svuppelyde og smaskelyde og der løb glidecreme ud på ballerne og ned over fissen.
Jeg stønnede højt igen og havde slet ikke mulighed for at styre, hvor højt det var, om jeg så var nok så bange for at blive opdaget i min egen by. Da han trak fingrene ud med et svup, faldt jeg ned på albuerne og lå og rystede og klynkede igen. Jeg lagde mærke til at han rejste sig og stillede sig henover mig. Pikhovedet blev mast mod hullet og ind. Det sveg i ringmusklen og dunkede i hullet. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at slappe af i hullet igen. Han holdt hovedet inde lidt uden at skubbe pikken helt op. Det lignede ellers ikke hans normale fremgangsmåde. Han trak den ud igen og det sagde ”blob” fra hullet. Det havde jeg aldrig prøvet at det sagde. Han stak hovedet op igen og lidt mere af pikken. Jeg holdt hænderne på mit hoved og gjorde, hvad jeg kunne for at tage imod ham. Der kørte billeder i hovedet af 5 forskellige mænd, jeg kunne tro han var én af.
Ligemeget hvem af dem, det var, var det både lidt pinligt og samtidig meget frækt, at de skulle opleve mig som luder og betale for at tage mig, som de ville.
Pikken var helt oppe nu og han holdt den der og spændte i den nogle gange.
Vi stønnede begge to saligt og han aede mig lidt på røven imens. Det varede dog kun et kort øjeblik, for så begyndte han at kneppe hårdt og dybt. Jeg startede med at lege med fissen med den ene hånd, men han stødte så hårdt at jeg ikke kunne holde mig oppe og faldt ned og lå fladt på mave og lår i skidtet. Han fulgte bare med mig ned og kneppede mig ikke mindre voldsomt af den grund.
Jeg prøvede at krybe lidt væk, men han stoppede mig, da jeg var nået i en position, hvor jeg lå halvvejs på siden. I den position kunne han bare få pikken lidt længere op. For at jeg ikke skulle krybe mere væk fra ham, tog han igen fat i mit hår. Jeg hørte min stemme give genlyd i bygningen.
Han stønnede på samme måde som hele tiden og blev ved med at mishandle mit røvhul.
Han var rigtig vild at have sex med og hvis jeg kunne kende hans stemme, måtte han have haft en meget stor chance for at vide præcis, hvem jeg var. Med den teori i baghovedet, syntes jeg han kneppede mig som om, han enten havde haft lyst til at kneppe mig længe eller at jeg havde været en længerevarende irritation for ham. Han virkede kun mere og mere tilfreds, hver gang jeg lød som om, jeg ikke kunne klare det og klynkede.
Han holdt stadig fast i håret på mig og blev ved med det. Den anden hånd greb min arm og trak mig hårdt op fra gulvet og svingede mig rundt, så jeg var ved at vælte igen, men han holdt fast og jeg prøvede desperat på at få fodfæste, som jeg ikke havde nået at få, før han pressede mig fremad. Jeg kunne høre ham tage tre skridt, men mine fødder slæbte mere efter mig end jeg tog skridt. Jeg havde alligevel lukkede øjne, for det der kom lige imod mig, var væggen, som jeg blev presset fladt op af og holdt fast der. Med det samme kom pikken op i røven igen. Han havde fundet røvhullet med pikken alene, uden at slippe min arm eller mit hår med hænderne.
Jeg blev kneppet hårdt op af væggen, så det rumlede i hele kanten af den. Det føltes som om, den ville give efter og ramle sammen foran os hvornår som helst.
Jeg havde givet fuldstændig slip på mig selv. Jeg havde opgivet at gøre modstand eller styre mine udbrud for at lyde sexet. Jeg måtte bare følge med ham og tage imod alt det, han gjorde ved mig.
Mit underliv brændte og dunkede og mit hjerte sad i halsen og slog, så det også dunkede i tindingerne på mig og jeg kunne godt selv høre, at de lyde der kom fra mig var mindre charmerende.
På et tidspunkt hukkede han den ekstremt hårdt op så jeg blev slået ind mod væggen og gav et langt råb fra mig og faldt sammen ned af væggen. Han lod mig falde lidt ned, før han tog om mit ene lår og havde den anden hånd om nakken på mig. Jeg blev hevet op igen og ind at stå op af ham med ryggen til ham. Mit ene ben havde han løftet, så jeg havde spredte ben. Han prøvede på at stikke pikken op i røven på mig igen uden hænder, men uden ligeså stort held. Han blev ved med at prøve og pikhovedet ramte mig hårdt rundt omkring på ballerne og øverst på lårene. Han sled i min nakke og lår og næsten ruskede mig utålmodigt, så jeg stak hånden ned og hjalp pikken op i røven igen. Jeg havde ikke regnet med at få tak for hjælpen og det fik jeg heller ikke. Tværtimod bankede han den bare hårdt op som om, han med bevægelserne ville sige ”Det var du længe om”.
Som jeg stod, var jeg lige på grænsen til at falde forover, men han lænede os bare lidt mere bagover. Det føltes virkelig som om jeg skulle tisse, for pikken bankede på min blære hele tiden.
Jeg spændte i hele fissen for ikke at komme til at tisse, men det hjalp intet og det sprøjtede bare ud af mig i takt med hans stød. ”Psss Psss Psss Pssssssss” sagde det fra fissen blandet med plaskelyde på gulvet. Til sidst lod jeg det bare komme og var klar til at få min straf for det.
Han satte farten ned i røven og så frem foran os over min skulder på det, mens han med begge hænder gramsede på mine bryster bagfra.
Jeg irriterede mig over at indeholde så meget tis og at det ikke bare var en lille tår. Han bankede pikken op i røven en enkelt gang og strømmen af tis blev afbrudt et meget kort øjeblik, men så startede det igen. Lugten af tis bredte sig omkring os og lige ved mit øre sagde han lidt strengt ”Du er godt nok en uartigt lille tøs, hva?” Han snuste hårdt ind gennem næsen. ”Frækt” sagde han bagefter mest henvendt til sig selv, men lige ved mit øre. Der gik det op for mig, hvem han var.
Af hensyn til det scenarie, at nogen læsere skulle have gennemskuet, hvor vi kommer fra, kan jeg desværre ikke afsløre hvilken relation, jeg har til ham.
Han var i fuld gang med at kneppe videre i mig, men stoppede kort efter og slap mig helt. Jeg var svimmel er det snurrede i alle mine muskler, så jeg lænede jeg forover og støttede mig til mine knæer.
Imens jeg stod der, tog han sit tøj lidt længere væk fra min tispøl og lagde det på gulvet. Han lagde sig på ryggen ovenpå det og kaldte kælent: ”Kom her”.
Jeg var langsomt ovre ved ham og han havde heldigvis tålmodighed nok til at vente på mig. Jeg satte mig på hug ned over pikken. Han fangede mine baller med det samme og hjalp pikken op i røven igen og kneppede mig nedefra i røven, så jeg satte hænderne på hans bryst for ikke at blive skubbet helt forover. Fissen var stadig meget våd både af safter og tis og hans mave ramte den, hver gang han stødte op i mig, så han blev våd af det. Der var meget mørk derinde, så der var ikke så meget at se, men vi var så tæt på hinanden, at jeg alligevel kunne se lige ned i hans øjne. Jeg havde glædet mig til at se hans øjne igen, efter jeg syntes, jeg havde fundet ud af, hvem han var. Jeg kunne nu se, jeg havde ret.
Han så selv fikseret lige op i mit ansigt og fulgte med i mine grimasser og lyde. Han stønnede selv endnu mere efterhånden og havde lukkede øjne i flere øjeblikke.
Han spurgte ikke om han måtte komme i munden på mig, men han skubbede mig bare af og rejste sig hurtigt, mens han tvang mig ned og sidde på knæ.
Jeg holdt mig helt klar, for jeg troede han ville komme med det samme, når han havde så travlt med at komme op og få mig ned. Da han kom nærmere mit ansigt med pikken, åbnede jeg munden og stak tungen ud, så han bare kunne stikke den ind. Han havde bare ikke så travlt med at komme alligevel, for først ville han daske mig så hårdt i ansigtet med pikken, at det sikkert også har gjort ondt i den. Jeg lukkede øjnene hårdt i og blev slået hårdt med den i panden, på kindbenene, kinderne, på munden, på hagen og op på næsen igen. Jeg var hurtigt fuld af safter i ansigtet. Da han havde slået mig i noget tid, kørte han pikhovedet rundt på kinderne og op over panden i stedet og jeg syntes godt, jeg kunne åbne øjnene igen. Han havde et liderligt men fjernt blik i øjnene og skubbede pikken mod min lukkede mund lidt, før jeg åbnede den.
Han stillede sig lidt bedre til rette foran mig og tog mig hårdt om nakken. Jeg forberedte mig på at blive kneppet i munden igen, men det blev ikke så hårdt, som han havde startet med. Han stønnede bare som han havde gjort, mens han kneppede mig og stønneriet tog ikke til op til orgasmen, før han kom. Det hele kom derfor meget uventet for mig. Spermen begyndte at sprøjte før hans orgasmebrøl og jeg var ikke klar til det. Det første sprøjt ramte op i min gane og løb om til bag i munden og ned i halsen. Jeg småhostede hele vejen gennem hans orgasme. Han sprøjtede og sprøjtede og brølede i takt med det. Jeg holdt hænderne på hans lår mens han kom og var klar til at skubbe imod, hvis han pludselig skulle finde på at banke pikken ned i mine lunger eller sådan noget, men han gjorde ikke noget, så jeg slappede mere af og lod hænderne glide op at lårene og fik fat i nosserne. Det slog mig pludselig, at jeg slet ikke havde haft chancen for at lege med dem.
Jeg nussede dem kærligt, mens han dryppede af i min mund. Jeg havde slugt noget af spermen undervejs, men havde stadig noget i munden, da han trak pikken ud. Han greb om mine kæber, så jeg åbnede munden op imod ham. Jeg tvivlede på om han kunne se spermen i min mund i det mørke, men han brummede tilfreds og sagde: ”Du er godt nok alle pengene værd!” udbrød han og trådte lidt udmattet et skridt tilbage.
Jeg tørte mig om munden og sagde ”Tak”. Jeg kunne høre på mig selv, at jeg også lød udmattet.
Jeg ville gerne rejse mig, men jeg kunne mærke på kroppen, den helst ville blive siddende lidt. Han så ikke engang ud til at overveje at hjælpe mig, men var i fuld gang med at tage sit tøj på.
Jeg håbede mit tøj og tasken stadig var på gulvet i det forreste rum af bygningen. Jeg prøvede alligevel at tvinge min krop i gang og så mig for ud mod vejen om, der var nogen, før jeg smuttede derud og tog mit tøj. Han blev ved mig, mens jeg tog det på. Med det samme jeg havde taget tasken, gik vi ud til hegnet og så fra side til side om der kom nogen. Der var ingen og vi skyndte os ud og han trak hegnet for, så man ikke kunne se, vi havde været der.
”Nå men… Farvel og tusind tak” sagde han indefra elefanthuen og så lidt på mig, mens jeg smilte taknemmeligt til ham. ”Selv tak… Jeg skal den vej…” sagde jeg og pegede ned af vejen.
”Okay… Hej hej.” sagde han med et halvhjertet vink og skyndte sig den modsatte vej.
Jeg så lidt efter ham. Jeg ville også have travlt med at komme væk fra offentlige veje, hvis jeg havde en hvid elefanthue på.
Jeg vendte om og begyndte at gå langsomt nedaf. Jeg skulle hjem til Josephine, for jeg havde sat min computer der og de ventede begge to på mig der.
Jeg skrev til dem, at jeg var på vej og spurgte om de gerne ville med mig i bad. Jeg trængte meget til det og syntes det ville være hyggeligt og dejligt at dele det med dem.
Josephine var ude og åbne for mig helt stille, fordi hendes familie sov og ikke skulle vågne.
Med det samme jeg kom ind, så hun overrasket op og ned af mig, men sagde ikke noget, før vi kom ind på værelset til Natacha.
”Fuck, hvor ser du ud” sagde Josephine. Jeg så ned af mig selv og sagde hæst ”Ja jeg ved det” Men jeg kunne ikke lade være med at smile, for det havde bare været så fedt og det var jo ekstra frækt, fordi han var fremmed, men ikke alligevel. Jeg vidste noget frækt om én, vi aldrig havde troet kunne kneppe så vildt og godt.
Natacha havde rejst sig fra sengen og kommet over til mig også. De begyndte bare at tage tøjet af mig, for at se nærmere på mig. De virkede så omsorgsfulde, så jeg var nød til at berolige dem og sige, der altså ikke var noget galt. De kommenterede alligevel, at jeg havde små rifter og mærker.
I badet vaskede de mig langsomt og kærligt. Det sveg ikke så meget i rifterne, som jeg havde troet, det ville. Jeg fortalte om ham i badet, men sagde at der var så mange detaljer i det hele, at de måtte vente med at læse, til jeg havde skrevet det ind.
De synes også det er vildt frækt, at han ved, hvem jeg er og at han tror, han stadig er anonym for mig. Nu ved de det også og jeg håber, vi kan finde ud af at lade som indenting næste gang, vi møder ham. Min absolutte betingelse, da jeg fortalte det var, at han aldrig skal komme til at mærke noget fra os eller nogen andre. Det har de lovet og de står utålmodigt helt oppe på tæerne, for at komme til at læse historien, så jeg tror jeg slutter af her og giver dem lov til det.

porno med danske piger