Socialt eksperiment om danskerens lyst til sex med fremmede

Socialt eksperiment om danskerens lyst til sex med fremmede

SPAR MANGE PENGE

Hey! er du frisk på noget lækkert sex?

To forskere har undersøgt danskernes villighed til at gå med fremmede hjem. Læs hvad helt almindelige folk fra gaden svare på spørgsmålet! “Vil du med mig hjem?”

Sexsociale eksperimenter er et videnskabeligt forsøg som skal vise noget, be- eller afkræfte en bestemt antagelse eller føre til en opdagelse. Se dokumentarvideoerne hvor henholdsvis en piger og fyr opsøger det modsatte køn på gaden og spørger om de er klar på noget uforpligtende sex.

SEX-EKSPERIMENTET

Hvis nu en vildfremmed kontaktede dig på gaden og sagde, at han eller hun synes, at du var dejlig, og om du ikke ville med hjem og dyrke sex – hvad ville du så sige?

Eller omvendt: Turde du selv spørge en vildfremmed om det samme?

Forsøget, der er en direkte kopi af et meget berømt amerikansk eksperiment fra 1978, krævede nemlig, at ni psykologstuderende ved AU blev hvervet til netop at henvende sig til fremmede med mere eller mindre eksplicitte seksuelle invitationer. To af dem, Trine Klitten Jensen og Lars Svendsen, husker forsøget som »meget grænseoverskridende«, men også som en ret sjov oplevelse. Lars Svendsen klukker lidt ad sit første forsøg: »Jeg var jo vildt nervøs og helt mekanisk, så jeg gik bare hen til en pige uden at tænke eller føle ret meget. Efter at jeg fik liret spørgsmålet af, opdagede jeg så, at hun var højgravid!«. Det blev dog bedre med tiden. »Man vænnede sig jo til det, og når alt kommer til alt, er det jo ikke første gang, man henvender sig til en pige og får en afvisning«, som Lars Svendsen siger.

Ellers var det tanken, at de ni forsøgsdeltagere – der hverken skulle være for lækre ellerfor grimme – kun skulle henvende sig til personer, de også uden for forsøgets kontekst fandt tiltrækkende. Forskellen på piger og drengeOg hvordan reagerede de så, ofrene? Ikke særligt overraskende kunne hverken Lars Svendsen eller nogen af de andre mandlige spørgere få én eneste af de adspurgte piger til at gå med dem hjem i seng. Det kunne de kvindelige spørgere til gengæld stort set heller ikke. Kun seks procent af mændene takkede ja til dette ellers meget flatterende tilbud. Når det kom til at blive inviteret ’hjem til mig i aften’ – som jo unægtelig har visse seksuelle undertoner – skilte drengene sig markant ud fra pigerne.
Hele 44 procent af de adspurgte drenge takkede således ja til dette tilbud, mens kun 13 procent af pigerne syntes, det lød som en god ide. De var mere interesserede i at komme på en date, hvilket drengene slet ikke gad.

SEX I DAG?

Og netop denne kønsmæssige forskel er interessant i dette socialpsykologiske eksperiment, forklarer en af bagmændene, Ph.D. Gert Martin Hald:

»Selv om meget få sagde ja til direkte sex, så tyder undersøgelsen på, at når tilbuddene bliver mere eksplicitte, så hopper mændene hurtigere på end kvinderne«.

I den oprindelige amerikanske undersøgelse var kønsforskellen meget mere udtalt. Mens både piger og drenge generelt var meget mere positive over at gå på date – mere end hver anden sagde ja – så var drengene ni gange så interesserede i at komme hjem til den kvindelige spørger end de adspurgte piger.

Når det kom til sexinvitationen, så var de amerikanske piger præcis lige så uvillige til at tage med hjem som de danske, mens hele 71 procent af de amerikanske drenge sagde ja.

100 tilfældige og helt fremmede piger og fyre

Vi bryster os gerne af en høj grad af seksuel ligestilling på de vestlige breddegrader. Men mens mænd går for at være eventyrlystne har kvinder ry for at være mere tilbageholdende, når det kommer til tilbud om uforpligtende sex.

Med en tiltrækkende ung pige i små shorts og en attraktiv fyr har det amerikanske produktionsselskab “Whatever” har sat sig for at teste fordommene i et socialt eksperiment. De sendte de to unge på gaden for at give 100 tilfældige forbipasserende et tilbud om sex.

SE OG HØR MÆND OG KVINDER SVARE PÅ OM DE ER KLAR PÅ SEX, I EN AMRIKANSK DOKUMENTARVIDEO

Gutten der står bag den amerikanske YouTube-kanal “Whatever”, gør sig i forskellige sociale eksperimenter. Og hans seneste eksperiment var at gå ud på gaden i USA, hvor han spurgte 100 tilfældige piger, om de vil have sex med ham. “Whatever” har tidligere lavet et lignende eksperiment. Bare omvendt. For her sendte de en sød pige på gaden for at spørge 100 forskellige og fremmede fyre, om de ville have sex med hende. Og her var svarene selvfølgelig – fristes man til at sige – helt anderledes.

porno med danske piger