Byt App-styret vibrator med en ven og del/giv orgasmer!

Byt App-styret vibrator med en ven og del/giv orgasmer!

Prøv den nye remote-shift venne parleg.

Her er en udfordring til jer, som er et par og jeres venner eller hvis i er et par gode kammerater der, syntes det kunne være sjovt, at fjernstyre hinandens koner eller kærester med en fjernbetjent vibrator skjult i trussen. Læs de frække oplevelser med trådløs wifi lir længere nede på siden.

Hvis du synes, det ku’ være frækt at pirre en anden person med frække vibrationer i underlivet fra afstand eller ønsker et nyt krydderi til sexlivet, så kunne en app-styret vibrator være lige noget for dig. Køb en remote-controlled vibrator til at styre din egen eller vens kone/kæreste. 12 spændende måder til trådløse sexlege

Elskovskovkugle bækkenbundstræner med vibratorBedste Fjernbetjent Vibrator

App styret trådløs vibrator er en innovativ og diskret måde at opnå seksuel tilfredsstillelse på. Med en app kan du styre vibrationerne.

Hvis du ønsker at prøve og opleve offentlig sex uden at blive arresteret, vil en ægvibrator helt sikkert hjælpe dig med at opfylde den fantasi. Du skal blot indsætte det i dine trusser og lege med indstillingerne offentlig.

Lad din partner styre vibrationerne med en trådløs fjernbetjening eller app og mærk, hvor svært det bliver at holde tilbage. Det har aldrig været sjovere at drille sin partner.

We-Vibe Jive Vibro Æg PinkRemote Controlled Panty Vibrator

Denne bærbare trussevibrator med remote er velegnet til offentlig nydelse takket være det diskrete design og den støjsvage motor.

Hvem siger, at du som kvinde er den eneste, der får noget ud af vibrerende trusser? Din partner er måske vild med tanken om at have fuld kontrol over dig; se dig vride i nydelse alt imens han bestemmer intensiteten af vibrationerne.

I vil hurtigt blive enige om, at denne leg er noget af det frækkeste forspil, I har prøvet. I kan benytte de vibrerende trusser, når I er ude at spise, i biografen eller måske til en fest. Det er kun fantasien, der sætter grænser for jeres leg.

SKJULT ONANI MED APP I DET OFFENTLIGE RUM

TRÅDLØS ONANI

Veninder overrasker deres mænd med fræk leg

Lod min bedste veninde styre min vibrator og jeg hendes, da vi gik ud i byen med vores kærester, der ikke vidste noget før meget senere da vi meget tændte fortale det til dem og lod dem overtager kontrollen over vibrationerne mens vi var på vej hjem i en fyldt bus der ikke anede hvad der forgik lige foran dem.

En sjov og pirrende bytur med en meget tændt mand og max liderlig kvinde, der var mere end klar til sex da vi ankom til vores bolig, vi  fik hurtigt tøjet revet af og kneppede midt på spisebordet i stuen med lyset tændt og gardinerne trukket fra – hvilket vi normal aldrig vil gøre, men liderligheden havde taget over vores blufærdighed og gode maner.

Blev mere liderlige end nogesiden før

Jeg fik engang en trådløs vibrator af en ekskæreste som vi plejede at have det sjovt med derhjemme, men selvom det var sjovt at styre det selv, ville jeg gerne se hvordan det ville være, hvis en anden har kontrollen over vibrationerne.

Jeg havde desværre ikke nogen at spørge, da det ville være mere end underligt at bede ens venner om sådan noget, så jeg legede med det selv men begyndte osgå, at gå ud til mere offentlige steder for, at øge spændingen lidt. På et tidpunkt skulle jeg til en mindre koncert inden i byen og ville, der også  møde op med legetøjet oppe i mig. Jeg havde ikke tænkt mig, at bruge det ret meget, bare en lille smule for at teste, det mere af og komme i den rette stemning, det kunne jeg dog ikke styre og blev mere og mere lideligt og sjaskvåd.

På et tidspunkt kommer var jeg klar til at komme hjem og få min orgasme, men lige da jeg skulle til at gå, kom der en fyr hen til mig og hilser, vi begynder straks at snakke om alt muligt, han var attraktiv og rigtig sød, vi havde en fysisk kemi med det samme, Så da han spurgte om han måtte kysse mig var jeg mere end klar og inden længe var vi i en taxa på vej hjem til ham for at dyrke sex, fik sneget min vibrator ven ud under kjolen og ned i min taske, så han aldrig fandt ud af hvad der havde tændt mig så meget, jeg på få minutter var klar til sex med en fremmede. Vibrerende trusser i byen – et skjult forspil i offentligheden.

Kammerat fik min kone til at komme uden at vide det

Vores kammerat Lasse, min kone Lotte og jeg besluttede at blive hjemme og holde en spilleaften. Vi plejer at hyggedrikke, spille kortspil og snakke hele natten. Vi gør det ret ofte, men denne gang havde Lotte og jeg en lille hemmelighed. Vi havde ikke haft sex i et par uger. Det betød, at vi begge var ekstremt liderlige. Jeg delte følgende idé med hende:

Hun skulle bære en vibrator hele aftenen, men ikke en hvilken som helst vibrator, en Bluetooth, som kan konfigureres til at vibrere til den musik der afspilles på Spotify. Det var denne aften Lasses tur til at være DJ.

Lotte elskede ideen og troede, at udfordringen med at skjule sin glæde ville være sjov. Hun var iført en lang blomstret sort kjole uden trusser. Hun greb vibratoren og bad mig hjælpe hende med at sætte den ind. Jeg smuttede min hånd under hendes kjole for at opdage, at hendes stramtbarberede fisse allerede var lidt våd. Jeg smuttede en finger ind for at sikre mig, at vibratoren ikke ville skade hende ved at gå ind. Hun stønnede sagte og hviskede: “Det havde jeg ventet så længe på.”

Det varede ikke længe før hun var dryppende våd, så jeg tog fat i den ægformede vibrator og skubbede den langsomt ind i hende. Hendes stønnen blev lidt højere denne gang. Hendes stramme fisse greb om vibratoren, og den var tyk nok til, at den ikke kom let ud. Jeg placerede vibratorens forlængede arm lige oven på hendes klit, så hun ville blive helt stimuleret. Vi tændte den og synkroniserede den til min telefon. Der var overraskende stille.

Med alt klar kom vi ud i stuen, hvor Lasse allerede ventede på os. Jeg bad ham om at sætte nogle melodier op på min telefon. Bluetooth-højttaleren begyndte at spille rockmusik. Lotte gav mig et drilsk smil. Jeg er sikker på, at hun kunne mærke hvert trommespark, baslinie og guitarsolo.

Den tunge bas og konsistensen af ​​beatsene begyndte at have en effekt på Lotte. Hendes udtryksfulde øjne var fulde af lyst, da hun begyndte at bide sig i læberne. Hun begyndte at nynne langs sangene for at skjule sine støn. Lasse kom med en kommentar om, at hun hvis kunne lide hans playliste.

Musikken ændrede sig en sidste gang til metalcore. De hurtige spark-trommer og hardcore-skrigen må have testet vibratorens styrke, da jeg bemærkede, at Lotte ikke længere kunne skjule den. Hun forklædte støn ved at synge med, men jeg tror, ​​Lasse kunne mærke, at der var noget galt. Hun begyndte at trække vejret tungt og stønne stille. Hun lukkede øjnene og lagde hovedet ned. Hun rejste sig pludselig og gik på toilettet. På trods af den høje musik kunne jeg høre hendes høje støn.

Da hun kom ud igen efter 15 minutter, var hendes hår rodet, og hun så udkørt ud. Hun foreslog at sige tak for i aften, Lasse sagde tak for i aften og tog hjem Jeg tror ikke, han lagde mærke til, hvad der foregik, men det var bestemt en sjov aften hvor jeg også fik en vild udløsning i Lottes mund kort efter han var gået ud af døren.

Jeg lader mine venner styre min fjernbetjeningsvibrator

Jeg har en wifi vibrator og giver alle mine venner adgang til at lege med den. De kender alle til mit problem med at være liderlig hele tiden, og de elsker at se, hvor langt de kan presse mig, det er blevet lidt af en leg for dem. Når jeg har den på på arbejde eller på en date, hvor de ikke fysisk er der, får de mig til at sende billeder af mine våde trusser for at bevise, at den virker og er inde i mig, de vil bringe mig så tæt på orgasme hele dagen.

Nogle af dem foretrækker bare at lege med den trådløse vibrator, når jeg er sammen med dem. De synes, det er sjovt, hvor desperat jeg bliver, og hvordan jeg skal tvinge mig selv til at stoppe med at stønne eller gnide mig når vi er ude i byen sammen. De får mig til at sprede mine ben for at vise dem, om jeg har gennemvædet mine trusser eller shorts.

Jeg tror, ​​at de alle sammen er lidt sadister, men jeg klage ikke, jeg elsker det, når de tager på mig og får mig til at vride mig af liderlighed. Eller slå vibratoren til, når jeg taler med deres forældre eller partnere og skal kontrollere mig selv, mens de griner i det andet rum.

Jeg elsker at være et stykke legetøj for dem, fordi de har hjulpet mig med at få orgasmer så mange gange, selvom det ofte er på offentlige akavede steder jeg får lov at komme. Få skjult orgasme på strandturen med eller uden partner

LET THE FUN BEGIN! 😈

En app-styret klitorisvibrator, skal bare sættes i trussen. Er der tale om en app-styret g-punkts eller prostata vibrator, kræver det blot lidt glidecreme inden den føres op.

sex med app

porno med danske piger