Sommerfesten

Hans hånd er oppe under hendes kjole og jeg kan se at han har 2 fingre oppe i hende. han stopper med at kysse hende og spørger om ikke hun vil slikke den af på ham…

SEX I DAG?

Min dejlige hustru på 34 var til sommerfest med sit arbejde og jeg havde lovet at hente hende når hun vil hjem. Hun ringede kl 03 for at sige at de var nogle stykker der tog hjem til en der hed Lars for at fortsætte festen og at hvis jeg bare var der om et par timer så passede det vist fint. Jeg kunne hører på hende at hun var godt fuld. Jeg møder som aftalt op et par timer senere for at hente hende.

Da jeg stiger ud af bilen passer det med at jeg kan se ind i stuen og der er der godt gang i musikken men jeg kan ikke se nogle mennesker. Jeg møder ingen mennesker på vej ind i huset det er først da jeg er på vej ind i stuen at jeg ser at det kun er Mette og en af hendes mandlige kollegaer der er der og de sidder og kysser hinanden i sofaen. Han sidder og kærtegner hendes inderlår. Det føles som om mit hjerte vil gå i stå ved synet. Han kører nu hånden længere op af Mettes lår men hun presser den ned hvor den var før. han siger noget til hende som jeg ikke kan høre hvorefter de kysser videre. Musikken stopper og i same øjeblik begynder han at åbne sine bukser, Mette spørger ham om hvad han har gang i og siger at hun skal se hvor liderlig hun gør ham. Han hiver hans store stive pik frem. jeg kan se på Mette at hun tydeligvis er imponeret. Han spørger om ikke hun har lyst til at rører men hun ryster på hovedet og begynder og kysse ham igen. Der går nogle minutter hvor de bare sidder der og tungekyser, Mettes hånd er på hans lår og han kærtegner hendes lår igen. Mette kører langsomt sin hånd op til hans pik og begynder stile og roligt at kærtegne hans nosser. Jeg har meste af alt lyst til at storme ind og smække svinet nogen på skallen men af en eller anden grund står jeg bare der uden næsten at trække vejret. Mette har taget et fast greb om hans pik og er begyndt at spille den af på ham. Hans hånd er oppe under hendes kjole og jeg kan se at han har 2 fingre oppe i hende. han stopper med at kysse hende og spørger om ikke hun vil slikke den af på ham. Mette tøver lidt men stikker så hovedet ned og begynder at slikke hans pik. Efter nogle minutter stopper han hende, hvorefter han tager hendes trusser af. Mettes dejlige behårede fisse kommer nu til syne og jeg kan se at hun er godt våd. Han ligger hende ned på ryggen og stopper derefter hans pik hårdt op i hende. Mette begynder at stønne højlydt, Jeg kan hører hende fisse smaske mens han banker hans pik op i hende. Mette stopper ham så hun kan få sin kjole af. Hun har nu kun selvsidende strømper på. Han vender hende nu rundt så hun sidder på alle fire med kroppen ind over ryglænet på sofaen. Han begynder straks at kneppe hende hårdt igen. Han sætter sig nu ned i sofaen og beder Mette om at sætte sig på ham. Hun ridder ham hårdt i nogle minutter hvorefter han kommer i et brøl op i hende. Mette fortsætter med at ride ham og jeg kan nu se hans store ladning sperm begynde at løbe ud af hendes fisse og ned af hans pik. Mette kommer lidt efter i et skrig.

De sidder forpustede og små kysser lidt hvorefter han beder hende om at slikke hans pik ren hvilket Mette gør. Jeg lister ud i bilen og kører væk. Mette måtte selv finde hjem den nat og dagen efter stod den på verdens historiens største skideballe.

porno med danske piger