Søndagen morgen

Hun havde en smuk krop, sød lille mås og et par gode forlygter… jeg kunne se hun havde barberet sig dernede, samtidig var der en lille dusk lige over missen…

Det var en søndag morgen for noget tid siden.. hvor jeg havde en veninde som sov hos mig.

Jeg vågnede søndag morgen hvor jeg lå i håndjern og min veninde havde taget alt sit tøj af samtidig med mit.

Jeg kiggede og så min pik var stor og brunstig. hun smilede til mig. jeg kunne min liderligtet kom meget hurtigt.. jeg havde aldrig set hende nøgen før.

SEX I DAG?

Hun havde en smuk krop, sød lille mås og et par gode forlygter… jeg kunne se hun havde barberet sig dernede, samtidig var der en lille dusk lige over missen, mega frækt.

Jeg kunne mærke hun kærtegnede mig stille og roligt.. hun nærtegne sig min pik som nu var helt stiv og meget brunstig.. hun tirrede og pirrede mig virkelig meget. hun tog hendes kusse og førte den op til min mund. lige før jeg kunne nå, tog min tunge frem slikkede det så meget så hun råbte og skreg.. stønnede så hårdt.. hun låste mig op og vendte sig om og slikkede min pik som aldrig havde gjort det før.. jeg lå bare og nød det for vildt.. min ladning kom og sprøjtede hele munden fuld på hende synk sagde det og hun slugte det hele.. hun legede videre og sagde jeg vil fandme havde dit fede pik op i kussen nu… den skal bare presses op så, jeg virkelig kan smage den..

Jeg ´gjorde som hun sagde. begyndte at pumpe hurtigere og hurtigere. hun stønnede højt og vækkede naboerne, hun nød min fede saftige pik i fulde drag.. jeg kunne mærke hun kom flere gange.. jeg kom igen med et brag fyldte nu hele kussen op, så det dryppede fra hende..

Hun sagde så skal den vaskes.. hmm jeg sku nej til en tur i badet med hende eller sådan set kom vi forbi køkkenet som også lige skulle prøves af….

Hun gik badet og vaskede og suttede den ren…. jeg sprøjtede hende u hele hovedet.. puha en morgen. vi lagde os ind i sengen bagefter og aftalte det måtte vi gøre igen en anden gang. hun fik kæreste på siden´, så det blev ikke til mere, men det kommer en anden gang håber jeg for det var virkelig en oplevelse..

Det er sku lidt sjovt at læse om andres sex oplevelse.. er selv til det udfordreren… det er sku frækt.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger