Stedmor tvang mig til sex!

SPAR MANGE PENGE

Min far var blevet gift igen med en ældre dame, som jeg nok synes var lidt træls. Hun var noget ældre og da jeg var ca 40 var hun 65.

Min var udstationeret i udlandet og jeg var ind imellem forbi for at se til huset, og fik så en kop kaffe.

En dag jeg var forbi til kaffe skulle jeg på toilettet for at tisse, og da jeg kom derud opdagede jeg at der lå et par trusser på gulvet ved siden af vasketøjskurven.

Jeg blev lidt nysgerrig og samlede dem op, et par frække blonde trusser og de var brugte kunne jeg se for der var lidt fisse savl i dem.

Jeg kunne ikke dy mig og lugtede til dem og det var en dejlig lugt, jeg satte mig på toilettet og tog min pik frem og lugtede til dem, jeg slikkede også lidt i dem.

Jeg endte med at tage dem på hovedet og gav mig til at spille pik af, jeg blev mere og mere liderlig og glemte alt om tid og sted.

Pludselig stod min stedmor i døren og så hvad jeg lavede, “hva laver du Hans, er det mine trusser” Jeg kunne ikke svare og kiggede bare ned i jorden. Hun grinede og sagde “kan du godt lide mine beskidte trusser” jeg svarede ikke og kiggede bare ned. Så svar mig da og jeg sagde bare kort ja.

Jeg gik igang med at tage trusserne af hovedet og ville tage mine bukser på, men hun stoppede mig og sagde, “nu gør du som jeg siger, ellers fortæller jeg alle hvad du har gjort” Jeg tænkte at det ville blive frygteligt så jeg sagde bare ja.

Tag trusserne på hovedet igen og slik dem rene, så kommer jeg om lidt igen og kigger om det er gjort ordentligt.

Det tændte mig lidt at hun pludselig blev dominerende det havde hun aldrig været før.

Jeg slikkede i hendes brugte trusser og var ivrig efter at slikke dem helt rene til hun kom tilbage.

Døren åbnede sig igen og nu stod hun der i netstrømper, højhælede sko, lædernederdel, læder bælte, blonde top, perlehalskæde og armbånd.

Hun smilede og sagde nu er jeg klar og så gør du hvad jeg siger.

SEX I DAG?

Flyt dig fra toilettet, hun satte sig ned for at tisse, og da hun var færdig, sagde hun, slik mig ren i fissen for pis. Jeg kiggede på hende og tænkte det kan ikke passe, men hun sagde bare kom så igang.

Jeg lagde mig på knæ og begyndte at slikke hendes fisse som smagte salt, åh ja slik den ren for pis, nu er du min lille sexslave og du kommer til at gøre hvad jeg siger.

Rejs dig op og tag dit tøj af, jeg stillede mig foran hende og hun tog nu ved min pik, og kørte forhuden frem og tilbage og kiggede på mig, kan du godt lide at din stedmor spiller din pik, hmmm svarede jeg, kig mig i øjnene sagde hun , hun holdte nu ved pikken og hendes hoved nærmede sig min pik, hun åbnede sin mund, og stak tungen ud, og slikkede nu på min pik, mens hun fasthold mit blik med øjnene, hendes tunge spillede rundt om pikhovedet.

Hun tog nu godt fat og hendes læber gled nu ind over min pik mens hun stadig kiggede mig i øjenene, jeg kunne se hvordan hun nød at hun kunne ydmyge mig sådan, da jeg jo nød det, men ikke ville vise det. Hun suttede nu min pik mens hun rykkede i den og ind imellem tog hun den ud og spurgte om jeg kunne lide det, hmm svarede jeg. Hun tog et fast greb om mine nosser og sagde svar så og lad mig høre det rigtigt, kan du lide det, ja stønnede jeg, sut min pik igen.

Efter noget tid stoppede hun sig og rejste sig, jeg havde håbet hun havde suttet mig til udløsning så jeg kunne komme væk, men nej hun rejste sig og tog min hånd og førte mig ind i soveværelset.

Nu vil jeg have at du skal slikke mig på patter og fisse, og det skal være så jeg kan mærke at du gør dig umage, jeg spurgte om vi ikke bare kunne glemme det, men hun insisterede.

Jeg pakkede hendes store hængepatter ud, og gav mig til at slikke og sutte i dem og jeg kunne høre hun nød det, jeg blev efterhånden selv lidt liderlig og førte min hånd i hendes fisse, og maserede hendes klit uden på trusserne.

Hun skubbede nu på mit hoved for at få det ned mod min fisse, slik mig sagde hun.

Jeg tog trusserne af hende og så hendes fisse var dækket af hår. Jeg skilte skamlæberne ad og gik igang med at slikke hende, åh ja, det er dejligt slik mig så i fissen.

Jeg slikkede både hendes kussehul og på hendes klit og hun stønnede efterhånden højere og højere og nærmede sig en orgasme, men hun ville nu have jeg skulle slikke hende i røven, så hun skubbede mit hoved ned mod hendes røvhul, og sagde slikke mig så i røven og stik din tunge ind i din stedmors røvhul.

Jeg slikkede hende og hun grinede sikke dog du kan, jeg tror da du er vild med mig hvad, er du ikke , hmm svarede jeg, så fortæl mig det, jeg er vild med dig Bodil sagde jeg og slikkede videre.

Nu skal du stikke din pik i min kusse og kneppe mig sagde hun, jeg lagde mig ovenpå hende og førte pikken ind. Sikken dog en dejlig kusse, jeg havde ikke forestillet mig det var så godt, knep mig så – pul min fisse sønder og sammen med din unge pik.

Jeg kneppede hende bar vildt og var næsten klar til at skyde den af oppe i hende, men hun stoppede mig og sagde , nu skal du kneppe mig stående, så jeg rigtig kan se dig imens.

Hun rejste sig og satte sig halvvejs op på en kommode, så hendes ene ben var på gulvet og det andet på kommoden, kom så og knep din stedmor sagde hun.

Jeg gik hen til hende og førte pikken op i hende igen og gav mig til at kneppe hende, hun sagde jeg skulle kigge hende i øjnene mens jeg bollede hende så hun kunne se mig hele tiden.

Min pik kørte ind og ud af hende og jeg var tæt på udløsning og hun tæt på orgasme, så hun førte sin arm rundt om hovedet på mig og trak mit hoved tættere på hende og sagde nu kysser du mig mens du spermer, det synes jeg var for klamt, men hun grinede bare og sagde du gør hvad jeg siger.

Så mens min pik pløjede hendes fisse førte hun sine læber tættere på mig og åbnede munden, og så kyssede hun mig og førte tungen ind for en tungeslasker mens hun holdt blikket i mine øjnene og så spermede jeg hendes fisse fuld af sperm og var helt væk.

Jeg ville bar gerne hjem igen, men hun bad mig lige kigge op i hjørnet først og så så jeg kameraet, hun havde filmet det hele og jeg var nu fanget.

Nu kommer du hver gang jeg siger til og gør hvad der bliver sagt, grinede hun.

porno med danske piger