Strandturen – en SM fantasi.

SPAR MANGE PENGE

Det var en skøn sommer aften, og det var drøn varmt, og Herren og jeg trængte til at blive kølet lidt ned, så vi blev enige om at tage en tur ud til stranden. Herren kiggede på mig med et drillende blik, og med et af hans listige smil, og sagde, at han kendte det helt perfekte sted. Jeg pakkede nogle håndklæder og noget drikkelse ned i en taske, gik ind i soveværelset og fandt min badedragt. Da jeg kom ud stod Herren og ventede på mig, han kiggede på mig, og så på badedragten, og sagde så, at den, ville jeg ikke få brug for. Jeg kunne mærke, at jeg blev lidt rød i kinderne, og mærkede, at det begyndte at krible i maven. Og jeg tænkte, hvad har han nu fundet på?? Jeg lagde mærke til, at Herren også havde en taske med, men selvom jeg var meget nysgerrig, så lod jeg være med at spørge, det fandt jeg jo nok tids nok ud af.
Vi satte os i bilen, og eftersom det var Herren der vidste hvor vi skulle hen, så var det ham der kørte. Vi havde næsten lige startet, da Herren sagde til mig, om at trække min kjole op om livet, jeg protesterede lidt, men fik bare en af hans bestemte blikke, og skulle nok dy mig for at sige mere, og gjorde som han sagde. Vel klar over at de lastbiler vi evt. overhalede, eller kom til at holde ved siden af, ikke kunne undgå at se min bare fisse.

Vi kørte derud af, og det som jeg havde gruet for skete, vi kom til at holde ved siden af en stor lastbil. Jeg kunne godt se at chaufføren kiggede en ekstra gang, da han opdagede at jeg sad der med kjolen helt oppe om livet, og uden trusser. Jeg prøvede at lade som ingenting, men Herren havde også set det, og gav mig ordre til at lege med mig selv, jeg kiggede vantro på ham, og sagde, at det kan du da ikke mene?? Men jo, det mente han i fulde alvor, og jeg sagde, at det vil jeg altså ikke, Herren rakte lynhurtigt en hånd ud, og nappede mig hårdt i mine skamlæber, og jeg gav et hyl fra mig. Han kiggede meget bestemt på mig, og sagde, tøs det ville blive straffet senere, og se så at komme i gang!! Jeg gjorde som jeg fik besked på, om end noget modstræbende, jeg kunne se at chaufføren sad og grinede, han havde fået hele optrinnet med. Jeg lod en hånd glide ned til fissen, jeg lod et par fingre glide ind i mellem skamlæberne, og kunne mærke at jeg allerede var godt våd.

Jeg kunne se på Herren, at han heller ikke var helt upåvirket af min leg. Pludseligt dyttede bilerne bagved os, det var blevet grønt lys uden at vi havde opdaget det. Vi kørte videre, Herren lod en hånd glide over til min fisse, og stak et par fingre op i mig, og begyndte at fingerkneppe mig, jeg var godt liderlig efterhånden, så jeg sad og vred mig på sædet, imens han kneppede mig hurtigere og hurtigere. Han kiggede på mig, og sagde meget bestemt, du kommer ikke!! Det skulle mange kræfter til for ikke bare at gi los, men jeg vidste at ulydighed straffedes hårdt, og jeg vidste at, det ville gå ud over mig selv, hvis jeg ikke adlød.

Men min Herre stoppede lige før jeg ikke kunne klare det mere, og jeg fik besked på at slikke hans fingre rene for mine safter, så kyssede han mig varmt og inderligt, og vi kørte videre.

Vi var ankommet til vores bestemmelses sted, et sted hvor der ikke kom så mange mennesker. Vi stod ud, og gik ned til stranden. Jeg stod lidt rådvild og kiggede lidt rundt, Herren kiggede grinende på mig, og spurgte om jeg ikke skulle i vandet. Jeg kiggede på ham og sagde, at jeg jo ikke havde nogen badedragt med. Det er heller ikke nødvendigt, vi bader nøgne sagde han, så det var ingen vej udenom, jeg måtte af med kjolen og bade uden noget. Vandet var dejlig køligt, og jeg nød følelsen af vandet mod min nøgne krop. Vi badede og pjattede rundt som to små børn, og hvis der var kommet nogen forbi, så ville de nok ha tænkt, at vi var tossede. Vi forlod vandet og lagde os op på håndklæderne, fik lidt at drikke, og slikkede lidt sol.

SEX I DAG?

Jeg må ha døset lidt hen, og vågnede ved at min Herre var ved at binde mig, jeg protesterede lidt, men vidste at det var nytteløst. Jeg fik besked på at lægge mig på alle fire, så tog han mine hænder ned lang siden og band dem fast til hver sin ankel. Herren stod og kiggede lidt på mig, og sagde så, nu min tøs, må du tage din straf, for ikke at adlyde mig første gang jeg giver dig en ordre. Han rodede lidt rundt i hans taske, og fandt ridepisken frem. Tøs, hvor mange slag synes du så du har fortjent??

Jeg regnede, gangede og dividere, men jeg har aldrig helt kunne finde ud af det med konsekvensberegningen, jeg ville hverken sige for meget eller for lidt, men syntes nu at ti slag på hver balle, vel var i orden. Så jeg sagde, Herre tyve slag, og smilede lidt forsigtigt. Fint sagde min Herre, og smilede lusket, så får du tyve slag på hver balle. Jeg protesterede, men min Herre tyssede bare på mig, og kiggede på mig med meget sigende blik.
De første slag faldt, og jeg gav et helt hop, så meget det nu kunne lade sig gøre, når man nu var bundet på den måde. Derefter faldt de hurtigt, og hårdt efter hinanden, jeg kunne mærke jeg fik tårer i øjnene, og kunne ikke lade være med at klynke, det gjorde bare så ondt, men efter et stykke tid, blev smerten mere til lyst, og jeg mærkede hvordan jeg blev liderlig igen. Herren var heller ikke upåvirket, og han satte sig hen foran mig, og sagde, åben, munden tøs!! Jeg åbnede og han stoppede pikken ind i munden på mig, og beordrede mig til at sutte. Jeg suttede på livet løs, jeg elsker at sutte pik, ligeså meget som at få slikket fisse, så det gjorde mig ikke noget, jeg nød det fuldt ud. Lod min tunge lege drillende imens jeg suttede.

Herren begyndte, at ånde tungere og stønnede meget, jeg mærkede hvordan det rykkede i pikken, og så sprøjtede han mig langt ned i halsen, jeg slugte det bedste jeg har lært, ville ikke lade en dråbe gå til spilde, og huskede endda at sige, Tak Herre!

Men han var ikke færdig med mig endnu, han løsnede mig, sagde til mig at vende mig om, og bandt mig, mine hænder blev bundet sammen med mine ankler igen, så mine ben var bøjet helt op til mine baller. Nu havde han frit udsyn over min fisse, og han tog ridepisken igen, nu vidste jeg hvad der kom, han begyndte med at slå mig på mine lår, og snart var jeg varm og rød. Han flyttede sig lidt, og slog mig direkte på fissen, jeg klynkede, og vred mig for at undgå, men fik besked på at ligge stille, ellers ville jeg få flere slag, end de ti han havde bestemt sig for at gi’ mig. Så jeg lå stille, syntes det var rigeligt med ti slag, på så følsomt et sted.

Mens han slog mærkede jeg varmen brede sig, og det var som om der gik stød igennem min krop, jeg reagerede meget stærkt på de slag, og jeg var bare så liderlig. Jeg kunne mærke, at mine safter rendte ned i mellem mine ben, og Herren kunne slet ikke undgå, at se det, og han kommenterede det da også med: Nåh!! så tøsen kan li det, og, smilede. Jeg var nu så liderlig, at det eneste jeg ønskede var, at han ville kneppe mig hårdt og brutalt. Han vendte mig om igen, så jeg lå med røven strittende lige i vejret, denne gang uden at løsne mig. Han stillede sig op bag mig, og jeg mærkede pikken ved min åbning, han stak den op i mig, i et hug, og begyndte at kneppede mig hårdt, samtidigt med at han slog mig på ballerne. Han bøjede sig indover mig, og tog et hårdt tag i mine følsomme bryster, og jeg hvinede, hver gang han nappede hårdt i mine vorter. Han fandt en rytme, hvor han skiftevis nappede og stødte hårdt ind i mig, og jeg stønnede og klynkede skiftevis, men det var bare så dejligt, og jeg nød det.

Han kunne mærke, at det ikke var lang vej igen, før jeg ville komme, så han flyttede hænderne, og stak to fingre op i røven på mig, det var mere end jeg kunne klare, og jeg kom, i et brag af en orgasme, min krop gennemrystedes af den ene krampe efter den anden, og han havde lidt svært ved, at holde på mig, men det varede ikke længe, før han også kom med et brøl. Vi sank sammen, og lå stille sådan lidt, indtil vi havde fået vejret igen.

Han smilede til mig, løsnede mig, trak mig indtil sig, og kyssede mig varmt og inderligt, og sagde jeg elsker dig tøs.
Det var ved at blive mørkt, og vi pakkede sammen og tog hjem, vel hjemme gik vi i bad sammen, tørrede hinanden, og puttede os ind i seng, min Herre trak mig ind til sig, og vi elskede varmt og inderligt meget længe, inden vi udmattede faldt i søvn i hinandens arme.

porno med danske piger