Scorereplikker der virker med garanti!

Scorereplikker der virker med garanti!

SPAR MANGE PENGE

Charme, selvtillid og lækkert hår – er ikke altid nok.

Guide til at score med ord, om du er til en hot date eller hurtig uforpligtende sex.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du starter en samtale med en pige/kvinde. Konteksten spiller en afgørende rolle for om du får bid eller ej.

“Gjorde det ondt, da du faldt ned fra himlen?” –  Har den scorereplik nogensinde virket? Måske for ham, der fandt på den. Heldigvis har forskere undersøgt, hvad der faktisk gør kvinder interesseret i dig. I denne guide får du 5 videnskabeligt dokumenterede scorereplikker til 5 forskellige lejligheder.

1) Hvis du leder efter en kæreste:
“Jeg kan godt lide din jakke”

Forklaring:

Hvis du vil have en kæreste, så må du ikke virke alt for liderlig.

I  The Journal of Social Psychology viste forskere, at kvinder betragter mænd som kærestepotentiale, når de komplimenterer deres udseende på en “ikke seksuel” måde. Det værste du kan gøre, er at indlede en samtale med en dårlig scorereplik  (såsom: Jeg har mistet mit nummer, må jeg få dit?) Kvinder vurderer disse mænd som utroværdige og dummere end gennemsnittet af mænd.

SEX I DAG?

2) Hvis i er på bar
“Skal vi danse?”

Forklaring:

En undersøgelse i det videnskabelige tidskrift Sex Roles  viser, at 70% af kvinder betragter “skal vi danse”, som den bedste pick-up line i en bar. Det værste en mand kan gøre er at “negge” (en mini fornærmelse, der skal gøre modtageren paf) – såsom: Den kjole ser dyr ud, har du røvet en bank?


3) Hvis i ikke kender hinanden
“Du virker bekendt, har vi mødt hinanden før?”

Forklaring:

En undersøgelse fra New York State University Viser at uskyldige, men direkte scorereplikker virker godt mellem fremmede, hvis flirten skal blive til mere.


4) Hvis i drikker fyraftensbajer
“Normalt gør jeg ikke det her, men jeg ville bare lige sige hej. Kunne du tænke dig en ekstra drink?”

Forklaring:

En undersøgelse fra Monmouth University viser at travle kvinder, der træffer beslutninger dagen lang,  ofte får “ego depletion” når arbejdsdagen er omme. Det betyder grundlæggende, at de slipper selvkontrollen. Det bliver derfor let for hende at sige ja, når du bruger en direkte replik, der ender med et (godt) tilbud.


5) Hvis du vil have et onenight stand – kræver vovemod!
“Dit outfit er mærkeligt. Hvorfor har du det på?”

Sandsynligheden for at få en drink klasket i hovedet er ikke helt lille. Her er forklaringen på, hvorfor det ikke er en helt tosset strategi. Ifølge en undersøgelse foretaget på University of Kentucky, bliver nogle kvinder, der søger et onenight stand, tiltrukket af mænd, der fornærmer dem. For ved at fornærme kvinden viser manden, at han har social dominans – hvilket går direkte i trussen på denne type kvinder.

Alle scorereplikker er på eget ansvar at afprøve :mrgreen:

porno med danske piger