Succubus: Spøgelses-samleje del.2

SPAR MANGE PENGE

Kvindelig dæmon Succubus

Kaptiel 2

Så nu sad han der i sengen, vidste at dette aldrig måtte komme de fromme brødre for øre, at han hver nat i de sidste mange måneder havde haft natligt besøg af en kvinde. En helt almindelig kvinde var hun selvfølgeligt ikke. I hvert fald ikke som han havde set dem. Hun var strålende smuk, langt brunt hår med sorte striber løbende ned igennem. Klare grønne øjne, som det irrede kirketag på en solskinsdag, en mund så rød som jordbær, de hvideste tænder med de 2 spidse hjørnetænder svagt synlige i den aldrig helt lukkede mund. Hendes bryster var et kapitel for sig selv, store som hans søsters lige efter hun havde født, men struttende og faste som en fuldmoden conference pære, med to hårde lysebrune vorter der strittede svagt ud til hver sin side og pegede lige op i luften når hun lå på ryggen. Lige så smal om livet som et piletræ og svajende hofter der gik ud i lange slanke ben, med ankler så smalle at det var utroligt at de kunne bære hendes vægt. Alt dette var i sig selv usædvanligt, men det der virkeligt gjorde forskellen var de store hvide vinger, der mest mindede i farve om en svanes, men i form en flagermus. Når hun kom til ham i mørket var det som om at hele rummet fyldtes af et grønligt lys, der nærmest strålede ud fra hende, hvis dette var en normal kvinde, var der mere i verden end der overgik hans forstand.

SEX I DAG?

Den første nat hun kom, var det halvt i søvne at han oplevede hele sceneriet.

Da han var ankommet til klostret 2 måneder forinden, havde han fået tildelt en ensom celle, med et bord, en stol, en lysestage med et halvnedbrændt lys og en kasse med halm, med et groft brunt tæppe over, som seng. Der var hvidkalkede vægge og højt oppe et smalt vindue uden glas, der kastede et sparsomt morgenlys ind når han vågnede.

Men den nat, var det ikke lyset fra fuldmånen der havde fået ham til at halvvågne, det var et underligt grønt lysskær der kom fra et sted for enden af hans sengekasse. Han havde mærket 2 hænder presse ned på hans hofter, mærket en tunge der langsomt gled op fra hans pung og op langs skaftet på hans pik, der hurtigt stod strunk og stiv, som den gør på en knøs på 18 år. Læber der omsluttede hovedet på hans pik og langsomt gled længere og længere ned om skaftet indtil hele hans pik føltes omsluttet og varm, fugtigt brændende varm. Så gled læberne langsomt den anden vej, han mærkede noget der ridsede, som om to nåle blev trukket langs med siden på hans pik. På en gang ubehageligt, men samtidigt utroligt pirrende, dejligt, varmt, smertefuldt, sødt…Munden gled lidt hurtigere ned, kun halvvejs og så den samme følelse igen… tungen smøg sig omkring pikhovedet, det føltes ikke som når Esmaralda havde slikket, nærmere som om der var to tunger der filtrede sig rundt om hovedet og trak forhuden frem og tilbage, han svømmede ind og ud af søvnen, samtidigt med at han kom tættere og tættere på udløsningen, følte sig beruset som da han havde stjålet et glas af hans Fars brændevin. Varm, liderlig, smerte, sødme. Igen gled læberne helt i bund, han kunne mærke hvordan hendes svælg og åbningen til hendes hals pressede sig sammen om hans pikhoved. Op og ned, op og ned gled læberne men aldrig mere end han kun lige var ude af halsen og så ned igen. Hen kunne ikke mere, han sprøjtede, sprøjtede, sprøjtede, det føltes som om at al hans kraft blev suget ud af ham samtidigt med at hans tykke sæd gled ned i den forslugne hals hvor hans pik blev klemt som af en vridemaskine. Hver eneste dråbe af sæd og kraft blev drænet ud af ham, til han gled ind i bevidstløsheden og alt blev sort….

porno med danske piger