Nøgenmadlavning og sex i dit køkken

Nøgenmadlavning og sex i dit køkken

SPAR MANGE PENGE

Nøgenvideoer fra Tv-køkken uden tøj på.

Noget om mad og sex i en og samme artikel, så bliver det ikke meget bedre ,-)

Det er på tide at de traditionelle tvprogrammer, med diverse madlavning fra kager til gourmet får et pift. Men hvordan gør man så lige det???

Det er faktisk ret nemt, det er bare at få deltagerne til at smide tøjet og pludselig er der dobbelt så mange mænd der gider at, se de ellers småkedelig tv-shows med mad mig her og mad mig der.

Vi håber de danske tv-stationer tager stafetten op, så vi kan se nøgenkokke og bagerjomfruer slå sig løs uden en travl på kroppen.

SEX I DAG?

Madlavning uden tøj på og sex i køkkenet hjemme hos dig selv

Her er de 3 bedste sexstillinger til at have sex i sit eget eller måske naboens køkken.

Stolesex

Denne stilling er perfekt for både ham og dig. Mens du sidder på knæ på stolen (og eventuelt laver lidt mad imens!), har han den perfekte højde til at trænge ind i dig og ramme dybt. Du bliver dog nok lidt ukoncentreret med madlavningen.

Bordsex

Hvis der er godt med bordplads i køkkenet er der da ingen grund til at lade det gå til spilde. Læg jer op på bordet i ske og lad ham løfte dit ben, så han trænger dybt ind. Advarsel: Pas lige på med varme kogeplader og skarpe knive.

Doggystyle

Det er oplagt at udnytte ventetiden, når gryden står og bobler. Bøj dig forover på køkkenbordet og lad ham tage dig bagfra. På den måde har du også mulighed for at holde øje med maden og røre rundt i den en gang imellem, alt imens du bliver kneppet hårdt bagfra.

Hvis der er er en fræk nøgen tøs i dit køkken, hvad gør du så? Knepper hende!!!

 

porno med danske piger