Tisseleg

En af de ting vi begge havde været ret vilde med var – et tabu for mange – urinsex. Det var startet allerede da vi var helt unge og nyforelskede…

Jeg er en kone på 49 år, som er gift med verdens dejligste mand – synes jeg – han er 51. Vi har været gift i 6 år nu, inden den tid havde jeg været alene i det meste af 10 år efter en skilsmisse. Jeg boede i de år i et lille hus – inde i byen – sammen med mine 2 børn og min labrador.

Med 2 børn i den skolepligtige alder, fuldtidsjob og en stram økonomi er det ikke den letteste sag i verden af gå ud og finde en kæreste. Både tiden, energien og økonomien mangler. Jeg var derfor en del alene, og nød så hjemmelivet med børn og hund en stor del af tiden.

SEX I DAG?

Hver anden weekend var børnene ved deres far. Det betød 2 dage alene hjemme, 2 dage uden ønsker om mad og alle de der andre husmoderlige gøremål. Man kunne så gøre 2-3 forskellige ting: ringe efter en veninde, gå i byen for sig selv, eller gøre lige hvad man havde lyst til derhjemme.

Som regel valgte jeg det sidste.

Som sagt lille hus – ikke meget privatliv, 2 halvstore unger – drenge – nysgerrige osv. Selv mit indestængte og egenhændige sexliv lå i dvale når ungerne var hjemme, det var lisom det letteste, jo mindre jeg tænkte på det – jo mindre savnede jeg det.

Men når jeg så havde en af de der weekender – med ungerne langt væk og 2 hele døgn alene, så opvækkede jeg nu og da de ”glemte” fornemmelser og hyggede mig.

I mit tidligere ægteskab havde vi faktisk haft et rigtig godt og alsidigt sexliv. Det var bestemt ikke derfor vi var gået fra hinanden, det var nærmest det eneste der fungerede.
En af de ting vi begge havde været ret vilde med var – et tabu for mange – urinsex.
Det var startet allerede da vi var helt unge og nyforelskede. Han havde en dag spurgt om ikke jeg ville tisse på ham.
Jeg var nærmest i chok, men forelsket op over begge ører, og det løser jo op for mange hæmninger. Jeg var nok af den opfattelse, at det bare var en fiks ide, og at han nok slet ikke kunne lide det alligevel, men vi snakkede da lidt om det, og han chokerede mig endnu vildere ved at sige at jeg skulle tisse ham i munden, det vil han slet aldrig kunne lide – mente jeg. Men han var vedholdende og jeg lovede at prøve.
Det var svært, kunne slet ikke, var så bange for konsekvensen. Men en dag fik han lov at slikke mig da jeg lige havde tisset.
Det kunne han jo lide, det var ret tydeligt, det gentog sig en del gange, og atter prøvede jeg, og det lykkedes. Vi var begge fuldstændig vilde. Det tændte os begge i den grad.
Han lå på badeværelsesgulvet og jeg sad skrævende over ham. Jeg lod de varme gyldne stråler ramme hans brystkasse og lettede mig lidt og tissede på hans pik, og rettede strålen mod hans mund. Han drak af livsens lyst, og det virkede som det frækkeste og lækreste jeg nogensinde havde været med til. Jeg kyssede ham vildt og vi delte den sidste slant han havde i munden. Jeg suttede hans pik tør for mit eget tis, og vi lå længe og knugede hinanden, han med pikken langt inde i mig. Vi endte med at rulle rundt i den sø der stadig var på gulvet, inden han bollede mig færdig og vi begge lå udasede og smaskvåde af sved og tis.
Ulækkert – vil nogen sige, men vi nød det, og det blev ikke sidste gang vi legede den leg.

Da jeg nu var alene, kunne jeg godt på mine fri-lørdage mindes gamle dage, og stryge en finger gennem strålen når jeg sad alene på toilettet, kunne også finde på at stikke fingeren i munden bagefter. Nogen lørdage kunne jeg gå mere aktivt til værks, og lege forskellige tisselege, men altid kun med mig selv.
Jeg kunne finde på at drikke en masse vand og the fra morgenen, så jeg vidste at jeg i løbet af dagen ville være tissetrængende temmelig ofte.
Så kunne jeg når jeg var i bad for eksempel finde på at ligge på ryggen i karret og tisse mig selv op ad maven ved at løfte numsen. Nogen gange kunne jeg tisse helt op på mine egne bryster, og som regel endte det med at jeg lå og smurte mig slev ind i tis og selvfølgelig onanerede samtidig.
Den slags lege dyrkede jeg, også lege hvor jeg tissede i bukserne. Det var en ny og lidt spændende variation, som var velegnet til at lege alene. Den første gang satte jeg mig bare på toilettet og tissede i bukserne, og så bagefter gik lidt rundt inden jeg tog dem af og onanerede.
Senere blev det til at jeg sådan en dag drak alt for meget fra morgenen, og så forbød mig selv at gå på toilettet. Så kunne jeg gå og gøre mine almindelige pligter og gøremål vel vidende, t på et tidspunkt kunne jeg ikke holde mig mere. Jeg havde så selvfølgelig taget det tøj på, som jeg i forvejen havde fundet det ville være frækt at tisse i. Det kunne være silketrusser og en tynd kjole, eller det kunne være sloggier og et par cowboybukser, det var forskelligt.

En lørdag havde jeg på denne måde forberedt det hele, jeg havde fået drukket morgenmad, virkelig meget, og jeg havde vist drukket et par øl også, det hjalp nogen gange til med at forstærke nydelsen.
Jeg havde små frække silketrusser på, tilsvarende BH og en tynd sommerkjole i et tyndt blåt stog, noget tissepletten rigtig ville kunne ses på.
Jeg gik ude i haven først, den er temmelig ugenert, så det ville ikke gøre noget at det også skete der. Og de jeg skulle løfte en stol på plads, mærkede jeg pludselig at blæren gav efter, og den vidunderlige varme våde fornemmelse bredte sig ned ad mine lår.
Jeg sætter stolen som den skal i solen, og sætter mig bare, jeg er helt bevidst om, at jeg bare tisser videre. Mens jeg sidder bliver der en lille sø under stolen, og jeg bliver dejlig våd på numsen. Jeg løfter lidt op i kjolen, og klapper fortroligt på min dejlige tissekone, gennem trusserne, vi har det så dejligt sammen vi to.
Jeg sidder lidt, og finder ud af, at en kold drink vil være dejlig i solen.
Jeg rejser mig og nærmest klasker med de bare fødder, for tisset er løbet ind under mine fødder og jeg sætter tydelige fodspor på fliserne.
Jeg går ind og blander en god vodka og juice. Sætter mig ud igen, og nyder solen min drink og min våde numse. Jeg rejser mig engang imellem, og går lidt rundt. Bukket over en blomst jeg ville plukke begynder det at løbe igen, jeg spreder benene lidt og bliver ellers stående. Dejlig fornemmelse, mine inderlår er smaskvåde og min trusser kan vrides. Det kan min kjole også snart, men jeg sætter mig igen som om intet er hændt. Læser lidt i et blad og drikker min drink. Straks den er drukket går jeg ind og henter en ny, denne gang tisser jeg på vej ned ad trappen til haven, jeg stiller drinken fra mig, og står og tager på mig selv imens og mærker tisset løbe ud mellem mine fingre. Jeg sutter dem rene og tager drinken med ud i haven som planlagt. Da drinken er drukket går jeg ned i kælderen for at finde en hynde at ligge på hvis jeg skal tage solbad. Jeg får den fundet, men lægger hynden på gulvet og lægger mig på den.
Jeg stikker hånden ned i trusserne, og mærker at jeg er våd, dyngvåd, skyldes sandsynligvis en blanding af safter og tis. Jeg er vildt liderlig og har en kolossal lyst til at komme. Jeg stikker 2 fingre op og rammer mit G-punkt, samtidig 2 fingre på klitoris, og hele underlivet tager selv affære og vipper op og ned mod mine fingre, og i løbet af 2 min kommer jeg i en kolossal stærk og langvarig orgasme.
Jeg er så afkræftet og måske en lille smule beruset, at jeg fra orgasmens højder dykker helt ind i søvnen, og blunder en stund der midt på kældergulvet våd af tis, men med ro i undelivet.

porno med danske piger