Guide til et åbent parforhold og swingerliv (bog/podcast)

Guide til et åbent parforhold og swingerliv (bog/podcast)

Det åbne parforhold og swingerlivet.

Har du/i overvejelser om at leve polyamorøst, date andre eller blive swingere?

Igennem en masse forskellige emner vil sexolog Stina Maria og hendes partner John sammen med en række gæster forsøge at afmystificere denne måde at leve sammen på, samt give en masse nyttige redskaber til hvordan man får succes med sit åbne parforhold.

danske swingerkvinde

Podcast om det åbne parforhold og swingerlivet

Dette afsnit handler om definitioner – Hvad er et åbent parforhold egentlig? Hvornår er man swinger? Hvordan kaster man sig ud i det?

SEX I DAG?

Hør alle podcasts her og bliv klogere på det åbne forhold og hvordan man kommer i gang.

Der kan være mange grunde til at man som par, overvejer at åbne sit forhold. Manglende gnist, ønsket om at give og få nye oplevelser – sammen eller hver for sig, forskellig seksualitet og ønsket om at udvide og undersøge sin seksualitet, er blot nogle bud på incitamentet til at begive sig ud på denne vej.

I et åbent parforhold, vil der uundgåeligt komme en del bump på vejen. Der kan opstå usikkerhed, jalousi, frustation og separation. Det er derfor vigtigt at der er en sund og åben kommunikation, så de svære følelser, der uundgåeligt OGSÅ må komme, har ret og plads til at komme frem i lyset! At man TØR snakke åbent og ærligt sammen om alt det vanskelige. Derudover er jeg af den klare overbevisning at man ikke bør vælge et åbent parforhold af frygt, men af dyb kærlighed! Dyb kærlighed og et velfungerende sexliv på hjemmefronten fordrer succes i dette åbne univers!

Bogen “Det åbne parforhold”,Er grundstenene i forholdet urokkelige, kan denne livsstil til gengæld bidrage med mange sjove og frække oplevelser. Disse kan være med til at styrke parforholdet, give større livsglæde, øge sexlysten til hinanden og udvikle jer følelsesmæssigt som individer og par gennem den åbne kommunikation.

Bogen “Det åbne parforhold”, er for alle der er nysgerrige omkring dét at leve mere åbent i sit parforhold, end den traditionelle opskrift. Også selvom der ikke direkte er andre involveret i forholdet. Den er også til de par, der allerede lever åbent med flere seksuelle- eller kærlighedsrelationer

Har du/I brug for kontakt til en sexolog og parterapeut kan I få kontakt til Stina Maria gennem hendes egen hjemeside stinamaria.dk

Swingerpige Hvad er din ultimative sex fantasi? og tør du sige den højt til din partner?

Hanrej, Cuckold, Stag, Wittol… 

porno med danske piger