Trekant med Tanja

SPAR MANGE PENGE

Hun fik et glas rødvin og vi satte os alle tre i sofaen, for lige at hilse på hinanden, men her skinnede hendes professionalisme klart igennem, for hun gik lige på og hårdt…

Sex er uden tvivl en af de vigtigste ting i et parforhold, hvis du spørger mig og det var da også en af de første ting, jeg gjorde klart da jeg mødte min mand for 7 år siden. Han har gået igennem mange ting, for min skyld, både ting han synes var lækkert og ting han helst er fri for at gøre igen. En af de ting han nok synes bedst om er, når vi en gang i mellem har en trekant med en anden pige. Tanja er en super lækker lille sag, som er mindst lige så glad for sex som jeg er. Jeg fandt hende over nettet og betaler for ca. fire fem timer af gangen. Hun er sød, smuk og mere end almindelig god til sex og så kan hun virkelig tage pik, i alle huller, hvilket min mand sætter stor pris på.

SEX I DAG?

Den første gang vi var sammen med hende, havde ham og jeg holdt en super romantisk middag og hun var så min overraskelse til ham, sidst på aftnen. Hun ankom i en lækker lille stam sort læder kjole og en par meget lange lak støvler, hun var super fræk at se på og det var der heller ingen tvivl om at min mand også synes. Hun blev taget rigtig godt i mod, nok mest fordi de to flasker rødvin vi havde delt, fik os begge til at smide hæmningerne totalt.

Hun fik et glas rødvin og vi satte os alle tre i sofaen, for lige at hilse på hinanden, men her skinnede hendes professionalisme klart igennem, for hun gik lige på og hårdt. Hun sad imellem os og med hver sin hånd begyndte hun at kæle for os begge, først uden på tøjet men der gik ikke længe før vi alle tre sad nøgne på sofaen. Hun havde et godt tag på min mands stive pik og det tændte mig helt vildt, at se ham blive taget på af en anden kvinde. Jeg rykkede derfor ned for enden af sofaen hvor jeg, mens jeg legede med min våde fisse, havde den bedste udsigt til at se min mand få suttet pik. Hun slikkede ham liderligt på pikhovedet med sin våde tunge og hans store pik var nu helt hård og spændstig. Jeg blev vildt liderlig af at se hende tage min mand ned til roden, hun tog ham helt ned i halsen og han tog fat i hendes hår og begyndte at kneppe hende i halsen, han stønnede og jeg var nu så våd som jeg kunne blive og fik lyst til at slikke hende mes hun havde min mand i munden så jeg satte mig ned bag hende og begyndte at slikke hende fine lille fisse.

Da vi kom ind i soveværelset satte min mand sig på sengen med pikken i hånden mens Tanja og jeg kyssede hedt, vores tunger legede liderligt med hinanden og vores hænder overalt på vores kroppe. Tanja har nogle dejlige store bryster og jeg elsker at lege med dem og begyndte nu at sutte på hendes brystvorter. ”Det gør mig så vild at se sådan to liderlige frække kvinder lege med hinanden” stønnede min mand ”skal i ikke lege lidt med weeviben??” Jeg fandt min weevibe frem og begyndte at føre den ind i hendes våde fisse, mens jeg med min tunge legede med hendes klit. Det tændte hende helt vildt og hun begyndte at vride sig i sengen, mens hun stønnede liderligt. Da jeg rejste hovedet fra Tanjas dejlige fisse så jeg min mand sidde med et liderligt blik i øjnene, mens han rev løs i sin stive pik.

Nu var det så min tur til at få med Wee viben. Jeg lagde mig på ryggen og Tanja førte Wee viben op i min ualmindelig våde fisse, det føltes dejligt men da hun med sin fantastiske tunge begyndte at lege med min klit, var jeg lige ved at eksplodere. Tanja lå med røven lige i vejret og min mand begyndte at slikke hende i hendes røvhul inden han førte sin stive pik ind i det stramme hul. Det var tydeligt at det var noget Tanja tændte på, for hun stønnede voldsomt mens hun suttede løs på min klit og sikrede, at wee viben meget præcist ramte mit g-punkt. Det var så fantastisk at jeg måtte skrige min orgasme ud og min mand så bestemt ud til at have det på samme måde. Han gennem kneppede hendes røv med sin store pik, mens han stønnede og brølede. Lige inden han kom tog jeg hans nosser i munden mens jeg kørte to finger på Tanjas klit, det var helt fantastisk at mærke de to komme og få den første forløsning.

Vi tog en kort pause, inden vi fortsatte med de mange frække lege vi skulle lege den nat. Tanja blev hos os i lidt over 4 timer og vi knaldede i hvert fald 3 af de timer. Det var en fantastisk nat og da Tanja gik var vi alle sammen godt trætte og brugte. Vi har flere gange senere ringet efter Tanja og både min mand og jeg vil varmt anbefale at pifte sexlivet op med en frisk lille trekant, fra tid til anden, det er en fantastisk oplevelse.

porno med danske piger