At score til en trekant

SPAR MANGE PENGE

Nogle gange kan man undre sig lidt over hvordan og hvorfor sexfantasier opstår. Den fantasi, som er basis for denne historie, blev født af en bemærkning min kone kom med, engang vi snakkede om trekanter. Vi var inde på hvordan vi kunne få kontakt med en egnet mand, og efter nogen snakken frem og tilbage om forskellige muligheder, sagde min kone, at hun jo også kunne tage i byen og score én. Jeg spurgte hende om hun ville gøre det hvis det var, hvortil hun svarede “måske, hvis du er med på det”, og jeg kan huske at jeg tænkte, at det var vildt frækt at hun måske kunne gøre det, og jeg fik straks billeder af det inde i hovedet. Vi kom ikke nærmere ind på det på det tidspunkt, men det dukkede så op igen lang tid senere, hvor vi talte om at være sammen med andre, og på det tidspunkt sagde hun noget i retning af “Jeg vil ikke være sammen med andre, med mindre det er noget vi to har aftalt for at score en mand til en trekant”. Den bemærkning satte ekstra gang i fantasien – at hun tog det op igen, fortalte mig at hun sandsynligvis selv fantaserede om det, og det var meget frækt at tænke på.

Jeg vil lige slå fast, det ikke er utroskab vi taler om her – jeg ønsker på ingen måde at min kone er mig utro, tvært imod ville det få hele min verden til at ramle sammen, og gøre mig dybt ulykkelig og rædselsslagen for at miste den jeg elsker. Men utroskab er brud på tilliden imellem parterne i et forhold, og det er jo ikke det det drejer sig om.

En situation, hvor hun efter aftale med mig, går i byen og scorer en mand med henblik på en trekant, har ikke noget med utroskab at gøre, idet det jo er en aftale til fælles fornøjelse, og jeg vil sagtens kunne være med til at prøve både det, en trekant eller endnu flere mænd hvis hun gerne vil have det, men kun hvis jeg selv er med i legen.

Jeg kan godt lide at hun fantaserer om den slags – det er dejligt at vide at ens kone har en fræk fantasi. Mange mænd fantaserer om en mere “slutty” udgave af deres kone, og jeg er ingen undtagelse, jeg elsker når hun er fræk, og jo værre jo bedre. Hun er faktisk ret blufærdig på nogle områder, men hun er villig til at forsøge at slække på det hen ad vejen, hvilket jeg er rigtig glad for, for hun er en fantastisk kvinde, som jeg elsker meget højt, og jeg stoler 100% på at hun kan mærke grænserne, både hendes og mine. Vi skal huske at leve imens vi er her, for vi er her kun én gang!

Man kan vælge flere scenarier til en historie bygget på disse fantasier. Én mulighed er, at vi har nøje aftalt hvordan og hvornår det skal ske, og jeg bliver holdt løbende orienteret. En anden mulighed er, at hun gør det uden at fortælle hvornår, og først fortæller om det når det er sket. En tredje er, at hun blot sørger for at han møder op den dag hun har planlagt at vi skal have trekanten, og fortæller om det bagefter. Jeg har valgt at skrive historien ud fra det første scenarie, som jeg synes giver den bedste historie.

At score til en trekant
Vi havde haft lyst til en trekant i længe, men det er altså ikke nemt sådan lige at få fat i en ekstra mand. For det første kræver det jo, at det er én som passer sammen med os både i højde og drøjde, og ikke mindst skal kemien være i orden. Vi havde selvfølgelig prøvet at finde én på nettet, hvilket sådan set er nemt nok, blot er det umuligt at vurdere hvad det er for en person uden at have personlig kontakt, og det vrimler med fakes på datingsiderne. Venner og bekendte havde vi på forhånd udelukket, det ville blive for kompliceret og være alt for tæt på.

Så vi endte, efter min kones forslag, op med, at min hun skulle tage i byen og score en fyr, og hvis det var den rigtige, invitere ham til at have en trekant med os. Om nødvendigt, ville hun gå i seng med ham først, hvilket jeg var indforstået med. Denne aftale var et resultat af mange og lange diskussioner, for man lader ikke sådan lige sin elskede kone gå i seng med en fremmed mand. Det var absolut nødvendigt at have aftalt det hele meget nøje, så der ikke ville opstå jalousi – eller i hvert fald ikke mere jalousi end det var muligt at styre.

Så vi havde aftalt, at det for det ikke skulle opfattes som et fripas for hende til at kneppe til højre og venstre, og det måtte ikke føre til at ham hun valgte skulle blive en fast bolleven uden om mig. Det lå hende meget på sinde, at jeg ikke opfattede det som en mulighed for at kneppe andre kvinder, hvilket passede mig meget fint – det havde jeg heller ikke lyst til. En meget vigtig del af aftalen var, at vi hver især skulle have ret til at afbryde med øjeblikkelig varsel, hvis det gik over de grænser vi hver især havde, og desuden skulle der være 100% åbenhed og ærlighed. Hun skulle hele tiden holde mig orienteret via SMS og telefon, det måtte ikke vare hele natten, og desuden skulle hun forvente at jeg ville have sex med hende når hun kom hjem, og hun skulle fortælle præcis hvad der var foregået.

Så aftalerne var på plads, og i den tid der gik inden det skulle finde sted, var vi begge så liderlige, at vi nærmest kneppede som kaniner. Vi havde vidunderlig, intens sex og vores forhold havde aldrig været bedre. Vi snakkede meget om det når vi havde sex, og jeg kunne mærke at min kone tændte helt vildt på det. Jeg havde selvfølgelig en masse tanker kørende rundt i hovedet, tvivl og jalousi var der rigtig meget af, men samtidig var det også meget pirrende. Jeg tænder rigtig meget på min kones liderlighed – at hun synes at noget er frækt får mig helt op at ringe, og jo mere kinky det er, jo bedre. At hun tænder på at blive kneppet af en fremmed efter aftale med mig, hører bestemt til i den kategori, og især når det er med en trekant for øje.

Men langt om længe kom så den dag vi havde ventet på, og hen under aften gik min kone i bad og gjorde sig klar til at tage af sted. Jeg fulgte med i hendes forberedelser, og så at hun var nybarberet, og helt glat for neden. Hun tog sit frækkeste undertøj på, en rød og sort 1/4 skåls BH, sorte netstrømper med tilhørende sort og rød hofteholder og helt åbne røde trusser. Derefter tog hun sin helt smalle sorte kjole på, en halskæde og tilhørende øreringe samt et par halvhøje sorte sko. Hold fast mand, hvor så hun godt ud, og jeg blev så overvældet af tvivl, at jeg var meget tæt på at slå bremsen i. Men da hun kom hen og kyssede mig inderligt, og sagde “Jeg elsker dig. Nu har du vel ikke fortrudt, vel? – Hvis du har, så bare sig det, så bliver jeg gerne hjemme!”, tog jeg mig alligevel sammen og sagde “Nej, nej – tag bare afsted, jeg har det fint”. Det var nu ikke rigtigt, men sådan blev det, og ved 20.30 tiden tog hun af sted. Det sidste jeg sagde til hende var, at jeg elskede hende, og hun skulle huske at holde mig orienteret.

Det blev en meget lang aften. Jeg satte mig til at se TV, men jeg kunne ikke koncentrere mig om hvad de viste, tankerne myldrede rundt i hovedet på mig, og jeg havde det elendigt. Jeg kiggede ustandseligt på telefonen, og endelig, kl. 21.30 kom en SMS med ordlyden “Jeg er hos Betty, vi tager i byen kl. 23.00”. Det fik mig til at slappe en smule af, men ikke meget, og kl. 23.00 blev det hel galt. Jeg vandrede rundt i huset, og kunne ikke finde ro, alt imens jeg kiggede på telefonen med jævne mellemrum. Så endelig, kl. 23.30, kom en SMS med ordlyden “Jeg er på Casablanca Club, og står i baren med en drink”. Det fik jeg det ikke bedre af, og slet ikke kl. 00.45, da der kom en ny SMS med ordlyden “Har fundet et emne, han ser sød ud. Vi snakker”

SEX I DAG?

Jeg var hvileløs, tankerne hvirvlede rundt i hovedet, og jeg havde i den grad fortrudt at jeg var gået med på det, men alligevel var der noget som holdt mig tilbage fra at bede hende om at stoppe. Det var nemlig også pirrende på én eller anden måde. Den næste SMS kom kl. 01.30 og den lød “Vi tager hjem til ham”, og 20 minutter senere kom så ordlyden “Vi er hos ham, vi snakkes når jeg kommer hjem”. Jeg var helt rundt på gulvet, på den ene side var det ekstremt frækt at tænke på at min elskede kone lige nu var i gang med at kneppe en anden mand, på den anden side, ønskede jeg blot at hun skulle stoppe og komme hjem i en fart. Jeg kunne ikke finde ro, det var den længste nat i mit liv, men endelig kl. 04.15, kom en SMS med ordlyden “Kommer hjem nu, jeg elsker dig”

Lidt i fem kunne jeg høre bilen i indkørslen, og hun kom ind. Jeg gik direkte hen til hende og kyssede hende inderligt, og hun omfavnede mig, og holdt fast i længe. Da vi slap hinanden, kiggede hun mig dybt i øjnene og sagde “Kom, lad os gå i seng, så skal jeg fortælle dig om min aften”. Jeg gik ind i soveværelset, smed tøjet og lagde mig på sengen, hun gik hurtigt ud på badeværelset, og kort efter kom hun ind i soveværelset, kun iført det sexede undertøj hun tidligere havde taget på, og lagde sig ved siden af mig. Jeg havde en ubændig lyst til at kneppe hende med det samme, men samtidig havde jeg en klump på størrelse med en fodbold i maven, så det var en underlig blandet, men meget intens følelse, som jeg aldrig havde oplevet før.

“Er du OK?” spurgte hun, hvortil jeg svarede “Jo, det går, men det har været en streng aften og nat”. Hun sagde “Ja, det kan jeg tænke mig, men nu skal du få at vide hvordan det gik – kom over og hold om mig”. Jeg krøb over til hende, og lagde armen omkring hende, så vi lå helt tæt.

Hun begyndte at fortælle “Som du ved, tog jeg ned til Betty, og hun og jeg sad og hyggede os med et par drinks inden vi skulle i byen. Jeg fortalte hende ikke noget om vores aftale, jeg tænkte at det var bedst sådan. Men vi tog altså ned på Casablanca Club, for Betty havde noget kørende med en fyr, som hun skulle møde der, og jeg regnede med at hun ville tage med ham hjem i løbet af kort tid – det har hun gjort før. Og det gjorde hun også i aftes, allerede halv et, og så havde jeg fred og ro. Jeg kom i snak med nogle fyre, og én af dem, Peter hedder han, var ret sød, og jeg fik hurtigt indtryk af, at han var med på noget frækt.

Vi snakkede længe, og jeg fik at vide at han var 45 år gammel, fraskilt, og boede alene i eget hus. Snakken gik rigtig godt, og han bagte kraftigt på mig. Vi dansede lidt ind imellem, og efter et par danse, gav jeg efter, og vi begyndte at kysse og danse meget tæt. Hans hænder var over alt, og han fandt hurtigt ud af at mine trusser var helt åbne i bunden. Jeg kunne tydeligt mærke hans pik igennem bukserne, og jeg var efterhånden meget våd og liderlig.”

Jeg tror at jeg har lydt lidt anstrengt, for hun kiggede på mig og spurgte “Er du stadig OK – er du sikker på at du kan tåle at høre det”? Jeg svarede hæst “Ja for pokker, det er frækt, fortsæt!” Det var vildt ophidsende at høre, jeg havde tydelige billeder i hovedet, og min pik var hård som sten.

Hun fortsatte “Jeg er nødt til at være ærlig og sige, at jeg med sikkerhed kunne have overtalt ham til en trekant allerede på det tidspunkt, men jeg havde vildt lyst til at have sex med ham, så jeg tog med ham hjem – jeg håber ikke at du tager det ilde op, men jeg kunne ikke modstå fristelsen. Men i hvert fald kørte vi hjem til ham, og vi nåede knap nok ind i huset før han begyndte at åbne min kjole, og jeg må indrømme, at jeg også var i gang med at knappe hans bukser op. Han begyndte at massere mine bryster, og jeg mærkede for første gang hans pik. Den var ca. på længde med din, men noget tykkere, og det ophidsede mig endnu mere. Jeg ved godt at vi havde aftalt at vi skulle bruge gummi, men det glippede altså i farten, jeg tænkte simpelthen ikke på det før vi var færdige – altså med første gang, og så kunne det jo være lige meget.

Jeg tog hans pik i munden, og gav ham en ordentlig tur. Det var en anderledes følelse end jeg er vant til med dig, men det var dejligt, og lidt efter gik vi ind i hans soveværelse og fortsatte på sengen, men denne gang i en 69’er. Han slikkede mig, og han var ikke genert, både min fisse og min røv fik tur. Han var dog ikke så god til det som dig, men næsten. Jeg måtte holde meget igen for ikke at komme med det samme.

Vi skiftede stilling, og han lagde sig bag mig på siden, og begyndte at massere min fisse og røv med pikken, nøjagtig som du plejer at gøre det, og kort efter, trængte han ind i min fisse. Det var noget anderledes til at starte med, tykkelsen gjorde, at jeg følte mig noget mere fyldt op, men hold fast hvor var det dejligt. Han begyndte at kneppe mig, og efter kort tid lå jeg lige på grænsen til orgasme. Han var god til at stoppe op ind imellem, når han kunne mærke at jeg var ved at komme, og han holdt mig der i længe. Han kneppede mig forfra og bagfra i alle de stillinger vi kunne komme i tanker om, og ind imellem lod han mig komme – jeg tror at jeg fik 3-4 orgasmer, inden vi til sidst kom samtidig i en dejlig intens orgasme. Det var simpelthen skønt”

Hun kiggede på mig “kan du tåle at høre mere?”. Jeg kiggede vantro på hende “Er der mere” spurgte jeg. “Ja”, svarede hun, “han kneppede mig også i røven” Jeg sank engang, det havde jeg ikke lige regnet med, og klumpen i maven blev pludselig større, men pikken var stadig hård, og den underlige følelse var blevet stærkere – “Så lad mig høre”, Hun smilede, kyssede mig, og lagde hånden på min stenhårde pik “Husk at det er dig jeg elsker, og jeg kan mærke at du synes at det er frækt”, sagde hun kærligt.

Hun fortsatte med at fortælle “Vi lå et stykke tid på sengen, helt udmattede, og jeg var egentlig ved at tage mig sammen til at bringe trekanten på banen, men da jeg begyndte at snakke, kyssede han mig, og gav sig med små kys og leg med tungen til at arbejde sig ned imod mit skridt, og inden jeg så mig om, var han i gang med at slikke mig igen, men denne gang med fokus på min røv. Det var superfrækt – du ved at jeg tænder helt vildt på det, og denne gang var ingen undtagelse. Efter nogle minutter var jeg helt oppe at køre, og han løftede min røv, og stak kortvarigt pikken ind i min fisse, hvorefter han trak den ud, og pressede den blidt imod min røv. Hans pik var nu velsmurt af sperm fra min fisse, og den smuttede nemt ind. Tykkelsen var ikke noget problem, og han holdt den stille i et lille minuts tid, og så begyndte jeg at kneppe hans pik med røven. Det var superdejligt, og inden længe kneppede han mig hårdt, og helt i bund. Jeg fik den skønneste analorgasme samtidig med at han kom igen dybt inde i min røv. Hold fast hvor var det dejligt, han var god til det, og at det var en fremmed gjorde det dobbelt så frækt.”

Hun så igen på mig, og sagde “Jeg er ked af hvis du synes at jeg gik for vidt, men jeg kunne simpelthen ikke modstå det. Jeg håber at du kan tilgive mig, for det er dig jeg elsker”. Hun havde kælet med min pik imens hun fortalte historien, og det havde gjort mig endnu mere liderlig. Jeg sagde “Du gjorde godt nok mere ved det end jeg lige havde regnet med, men hvis bare du har nydt det, skal jeg nok komme overens med det. Men jeg har voldsomt lyst til dig lige nu” Hun så på mig med tydelig lettelse i blikket “Så kom, jeg har også vildt meget lyst til dig”

Jeg kyssede hende inderligt, hun lagde sig om på siden, og jeg trængte meget nemt ind i hende. Hun var meget våd, både af hendes egne safter og hans sperm, og jeg skulle lige til at begynde at kneppe hende, da hun sagde “Nej, knep mig bagi – jeg elsker når du knepper mig der, og jeg vil have den allerbedste oplevelse sammen med dig” Jeg trak pikken ud og flyttede den til hendes røv. Den gled ubesværet ind – røven var jo kørt til og velsmurt – så jeg kunne begynde at kneppe hende hårdt med det samme. Der gik ikke mere end et par minutter, så kom vi begge i den bedste orgasme vi nogensinde har oplevet.

Da vi havde sundet os, sagde hun “Jeg har aldrig nogensinde været så ophidset som her for lidt siden, det var en fantastisk intens oplevelse”. Jeg kunne kun give hende ret – det var en fantastisk oplevelse, og klumpen i maven var forsvundet. Jeg kom i tanker om det med trekanten, og spurgte hende “Hvordan gik det egentlig, var han med på en trekant?” Hun smilte, og sagde “Hvad tror du – ja selvfølgelig var han det, han var helt vild med idéen”

Nu her, to måneder efter at det skete, er vores forhold bedre end nogensinde før. Vores sexliv i dagligdagen har fået et kraftigt spark bagi, og vi er meget mere kærlige og opmærksomme på hinanden. Vi har mere sex på en uge nu, end vi før havde på en hel måned, og ikke nok med det, det er også meget mere intenst. Hun er begyndt at komme med små hentydninger til, at hun godt kunne tænke sig at gøre den type oplevelser til en del af vores normale sexliv, og jeg er tilbøjelig til at give hende lov – der er vist en rigtig Hotwife gemt i min kone, og jeg har faktisk, selvfølgelig uden at hun ved det, allerede bestilt en ankelkæde til hende med bogstaverne HW. Hun får den på fredag, og med den min tilladelse – jeg véd at hun skal i byen med veninderne på lørdag.

Trekanten har vi dog stadig til gode, men jeg er sikker på at den snart bliver til virkelighed, ligesom det gangbang hun er begyndt at snakke om.

Forfatter: Jyderne

porno med danske piger