Væddemålet

SPAR MANGE PENGE

MORTEN, råbte hun! stik mig lige en kop kaffe, inden du sætte varerne i køleskabet, Jeg var ikke en skid andet end en gemen slave…

Jeg må hellere lige starte med at præsentere mig selv. Jeg er en fyr på 30 år, 186 cm høj, 83 kilo og blå øjne. Jeg er uddannet pædagog og arbejder på en døgninstitution.

FODBOLD ..!! Danmark – Italien. Jeg var på arbejde med Charlotte. En pige på 29 år almindelig af bygning, og en fandens god form for humor. Vi sad og diskuteret fodbold, og den kommende kamp. Charlotte mente at Danmark ville vinde, jeg at det ville være Italien der løb med sejerne.

Jeg foreslog en middag + en biograf tur, til vinderen, men det var ikke nok hor Charlotte,,,,,,,, Hvad skal det så være spurgte jeg??

Efter en lille pause,,,,,,,,,, hvad med at man kan råde over den anden i 24 timer,,,,, ingen grænser.??

Ingen grænser,,,,,,,,,, du må da være gal sagde jeg..!!

Rolig nu, var hendes kommentar, jeg ville ikke sætte dig til noget jeg ikke selv ville, sagde hun og grinede.

Efter en lille betænkningstid,,,,,,,,,,, OK,,,,, det er sgu i orden, svarede jeg og grinede.

Og ja,,,,,, Danmark vandt…. Surt,,,,,, eller!!

En måned efter det ” Berømte ” væddemål, kom hun en dag og sagde,,,,, på Lørdag, klokken 10 vil jeg gerne se dig hjemme hos mig. Jeg må havde lignede et stort ???? du skal bare komme som du er,,,,,,, sagde hun og grinede. UPS,,,,, det lød ikke godt.!!

Jeg var for at sige det mildt skide nervøs da jeg ringede på døren. Charlotte åbnede kun iført en badekåbe. Hun smilede og bød mig indenfor. Rart at se dig Morten, og gav mig et knus.

Vi satte os ned for at få en kop kaffe. Må jeg så få at vide hvad der skal ske??

Men nej,,,,,,, konen var ikke til at vride noget ud af..!!

Du starter med at gå ud for at handle for mig søde Morten. Hun gav mig en seddel og en pung. Konen er skør tænkte jeg,,, men ok,,,, det er hende der bestemmer.

Da jeg 2 timer senere kom hjem fra byen med diverse vare, sad hun og talte i telefon, stadig kun i badekåbe.

Lige et øjeblik sagde hun til personen i telefonen….. MORTEN, råbte hun,,,,, stik mig lige en kop kaffe, inden du sætte varerne i køleskabet.

Jeg var ikke en skid andet end en gemen slave,,,,, surt,,,, men man skulle jo ikke tabe ansigt.

Da hendes telefon samtale var slut, bad hun mig om at lave et karbad klar til hende, samt at åbne en flaske rødvin.

Da badet var klart, kaldte jeg på hende, hun kom ud på badeværelset, mærkede på vandet,,,,,,, mmmmmm dejligt sagde hun, smut du lige ud efter et glas vin til mig, sagde hun og smilede.

HEKS, hvad tror hun hun er tænkte jeg, mens jeg hentede vinen.

NÅ Morten, du er vel pisse spændt på hvad der skal foregå, sagde hun og grinede.

Sæt dig ned så skal du høre. Kl. 18 kommer der 5 pige og de skal havde noget at spise. Det er dit job at lave maden ” Søde ”, der er noget tøj til dig inde i soveværelset, som du skal tage på efter du har lavet med og været i bad..!!

Planen er, du laver mad, hygger om mig, går i bad, og modtager mine gæster, derefter…. Hehehe.

Smut du bare ud i køkkenet og start min søde.

Mens jeg stod ude i køkkenet, godt begravet i madden kaldte Charlotte ude fra badeværelset. MORTEN KOM LIGE.!

Da jeg kom der ud stod hun total nøgen, midt på gulvet. Tag dit tøj af Morten. FANDENE NEJ, udbrød jeg.

Ikke noget pjat,,,, du vil elske det her… sagde hun og fniste.

Nix, sagde jeg. Morten sagde hun,,,,, jeg sidder også og surfer på nette, når jeg har nattevagt,,,,, og du skal ikke komme at sige, at det er et tilfælde at du finder så mange billeder med watersport..!!

FUCK, LORT,,,, det havde jeg glemt. Så tag du bare dit tøj af, søde Morten.

Der fik hun mig,,,, hun havde mig i sin hule hånd,,, for første gang tændte den kvinde mig,,,, hun kendte min last, jeg er vildt fascineret af urinsex, men havde dog ikke prøvet det endnu..!!

Jeg tog stille mit tøj af. Der stod jeg så, total nøgen foran Charlotte. Morten, nu skal jeg tisse,,,,, hun satte sig på toilettet, kom her Morten. Hun satte mig på knæ mellem hendes ben,,,,, se så godt efter søde,,,,, sagde hun og grinede.

SEX I DAG?

Også begyndte hun at tisse,,,, min pik stod lige med det samme,,,, føj for saten en dejlig lyd, og et smukt syn.

Da hun var færdig skød hun underlivet frem og sagde,,,,, slik mig ren Morten.

Jeg blev fuldstændig vild, slikkede, smagte og nød i det hele taget det hele. Hun smagte som en drøm. Jeg ved ikke hvor længe jeg havde slikkede hende men pludselig kom hun. Hun stønnede, rystede og rev mig vildt i håret. Hvorefter hun skubbede mig væk. Hun rejste sig op, stillede sig over mig med et ben på hver side af mit hoved. Stille satte hun sig ned over mit ansigt, og kørte sin fisse rundt i mit hoved. Jeg var bare feddet ind i hendes safter. Tilbage til madden Morten,,,,, og ikke noget med at vaske dig.

Derpå gik hun ind i soveværelset, og jeg ud i køkkenet,,,,,, wow, det var det hele værd tænkte jeg.

Nå, madden blev lavet, Charlotte blev klar til aftenen og jeg fik et bad. Efter badet kaldte jeg på Charlotte,,,,,,,, hvor er mit tøj..??

Det ligger på sengen sagde hun.

Inde på sengen lå en hvid skjorte, en butterfly, sorte strømper, et par sorte bukser, og en sort jakke. INGEN boksershorts..!!

Jeg begyndte at tage tøjet på, og da det blev bukserenes tur opdaget jeg at der var et stort hul i skridtet på dem,,,,, hhhmmmmm,,,,,, ok tanke gang tænkte jeg og grinede ved mig selv.

Da jeg kom ind i stuen igen, sagde Charlotte at jeg skulle komme over til hende. Hun lod sin ene hånd køre på at mit ben og ind i hullet.. her tog hun hårdt fat om min pik, og trak mig ned på knæ.

De tøser der kommer i aften Morten, er alle sammen i et fast forhold. På nær Pernille. Vi mødes en gang om måneden, hvor vi spiser, hygger og snakker. Det er blevet en tradition at den der holder festen skal stå for underholdningen. Førhen har det været strippoker, pornofilm og mandestrip. Men nu skal der ske noget vildt.

Rejs dig op,,,,, jeg rejste mig op,,,, hun lænede sig frem og tog min pik i munden.

Det var simpelthen det bedste jeg til tider havde prøvet, hun kunne sutte, der gik ikke mere end 5 minutter så kom jeg i hendes mund, og i hendes ansigt. DIT LILLE SVIN, sagde hun, se hvad du har gjort,,,,, slik det af. Hun trak mit hoved ned til hendes. Åben munden, sagde hun. Hvorpå hun spyttede min egen sæd ind i min mund, slik mig ren..!!

Jeg slikkede og slikkede,,,, indtil hun var tilfreds.

Nød du det?? Spurgte hun.

Det var frækt, sagde jeg. Det var første gang jeg smagte sperm, sagde jeg.

Hun grinede bare.

Da alle gæsterne var kommet, og de sad ved bordet. Rejste Charlotte sig op og bød dem velkommen. Hun kaldte mig hen til sig. Det her er Morten. Han er til jeres fulde rådighed hele aftenen. Alt er tilladt, han skal gøre alt hvad vi beder ham om.

Der var ikke rigtig nogle der sagde noget. Kun Pernille. Alt?? Ja alt sagde Charlotte.

Har du noget imod at demonstrere sagde Pernille.

Charlotte satte sig ned. Tændte en smøg, og så på de andre. Er vi enige om at uanset hvad der sker i aften, forbliver det imellem os??? Det var alle med på.

Okay, sagde Charlotte. Hun rejste sig op. Trak op i sin kjole og tog sine trusse af. Derpå satte hun sig ned på stolen. Morten, sæt dig under bordet, mellem mine ben og slik mig, og du stoppe ikke før du får lov. Jeg satte mig på gulvet og begyndte at slikke,,,,, gud hvor var hun våd. Det nærmest løb ud af hende og jeg nød det i fulde drag, hvilket hun også gjorde. Det er fandeme for liderligt sagde Pernille. Hun rejste sig op og tog sine trusser af. Når du er færdig med ham, vil jeg godt have ham op til mig, sagde hun og grinede.

Efter at havde tilfredsstillede både Charlotte og Pernille, skete der ikke noget i lang tid.

Tøserne fik serveret kaffe og rødvin i sofaerne, hvor de bare sad og hygge snakkede.

Efter et par timer gik alle på nær Pernille. Jeg fulgte dem pænt til døren og sagde farvel. Da jeg kom tilbage til stuen, hørte jeg Pernille sige,,, det er løgn, er det ikke,,, var det frækt??? Ja meget, sagde Charlotte og grinede genert.

Derpå rejste Pernille sig op, gik hen til mig. Tag dit tøj af..!!

Mens jeg rød i hoved tog tøjet af, tænkte jeg åh nej, hvad nu!!

Da jeg stod nøgen overfor dem sagde Pernille, kom med mig ud på toilettet. Hun satte sig og begyndte at tisse, og da hun var færdig skete det samme som med Charlotte,,, slik mig ren!! Og endnu engang måtte jeg slikke.

Da vi igen kom ind i stuen til Charlotte, sagde Pernille,,,,, hvad med om vi ikke også tog vores tøj af ????,,,,, HVAD sagde Charlotte måløs!! Ja hvorfor ikk’ ?? jeg mener, Morten kom jo lige så godt få noget smukt at se på, her i hans pauser, sagde hun og grinede.

Pauser tænkte jeg, mens pigerne tog tøjet af. For første gang den aften, fik jeg lov til at side ned, og få noget at drikke. Pigerne havde sad sig ved siden af hinanden, hvor de sad og kyssede og kælede. Jeg sad i den anden sofa, og blev mere og mere liderlig. Og da de lagde sig i en 69, blev det for meget for mig. Jeg begyndte at lege med mig selv, jeg tænkte kun på at komme. Pludselig opdaget Charlotte det, hun for op af sofaen, røg lige hen til mig, og stak mig en kæmpe lussing,,,,,, hvad fanden laver du dit svin,,, hvem har givet dig lov til det svineri. Hun rev fat i mit lem, og trak mig ud på toilettet, hvor hun skubbede mig ned på gulvet. Hun vente mig om på alle fire, og gik i gang med at give mig jordens største røvfuld.

For fanden det gjorde ondt.! Efter en tid stoppede hun. Stod lidt og så på mig.

Læg dig op i badekaret, så skal du fandeme få, sagde hun.

Jeg lagde mig op i badekaret, hvorpå hun stillede sig op på kanten. Pernille havde sat sig ved siden af badekaret for at nyde synet.

Charlotte spredte sine skamlæber, stod helt stille i et par sekunder,,,, og så begyndte hun ellers at pisse. Ud over min mave, bryst og i ansigtet. Jeg lukkede i refleks munden, hvilket hun straks blev sur over. Hun sprang ned for badekaret, rev fat i mit hår, og skreg,,,, DU LUKKER IKKE MUNDEN EN ANDEN GANG DIT LILLE SVIN,, FORSTÅET..!! Jeg kunne kun nikke. Jeg var i en blanding af chok, og total liderlighed. Det var ikke lige det jeg havde regnet med da jeg indgik væddemålet.

Pernille sagde, hvad med at se om han har lært det. Hun satte sig nu op på kanten af karet. Charlotte, gider du lige at hjælpe?? Charlotte spredte hende skamløber så meget hun kunne.

Sæt munden til dit svin og drik, sagde Pernille. Og så begyndte hun ellers at pisse, jeg drak og drak det bedste jeg havde lært. Det smagte endelig ikke dårligt, kun at det var varmt var lidt underligt. Da hun var færdig skubbede Charlotte mig væk, og begyndte selv at slikke Pernille ren.

Det var det frækkeste jeg til tider havde oplevet. Efter er par minutter stoppede de, Vask dig ren, og kam så ind til os Morten. Derpå gik pigerne ind i stuen.

Da jeg igen kom ind i stuen, var pigerne meget søde ved mig, de sad og nussede om mig, kyssede mig over det hele. Hvor er livet herligt tænkte jeg. De satte sig begge to på gulvet og skiftede til at sutte på min pik. De stoppede lige inden jeg kom, holde en lille pause og fortsatte så igen. Sådan blev de ved i lang tid. Pernille viskede et eller andet til Charlotte, hun nikkede og smilede til mig.

Pernille stillede sig ind over mit ansigt, trykkede mit hoved på i sit skridt, og sagde,, ikke noget med at spilde..!! derpå begyndte han lige så stille at tisse. Det var bare en total fed oplevelse. Drikke af en smuk kvinde, alt imens man blev slikket selv. Da Pernille var færdig, byttede de plads, og Charlotte begyndte at tisse.

Det var mere end jeg kunne klare,,, jeg sprøjtede min længe opsparet sperm ud over Pernilles bryster, samtidig med at jeg drak af Charlotte.

Charlotte og Pernille satte sig på hver sin side af mig. WOW for en aften.

Er det ok af jeg går ud og tisser spurgte jeg og grinede,,,, går du bare det sagde pigerne og grinede. Da jeg kom ud på toilettet kom pigerne rendende. Vent lidt, råbte Charlotte. Pernille satte sig op i badekaret. Charlotte trak mig hen til badekaret. Hvor hun med min pik i hånden viskede mig i øret,,, det du ikke kan vaske af, skal du slikke af. Derpå begyndte jeg at tisse. Charlotte stod bag mig og styrede strålen. Det var tyde ligt at Pernille tændte voldsomt på det,,, hun onanerede på liv og løs.

Da jeg var færdig lænede hun sig frem, tog min pik i munden, og sugede de sidste dråber ud af mig.

Der er stadig lidt tilbage, sagde Charlotte. Hun tvang mit hoved med til Pernilles bryster og beordret mig til at slikke hende ren.

Han satte sig ned ved siden af mig og begyndte selv at slikke på Pernilles bryster.

Efter at vi alle tre havde været i bad lagde vi os ind i Charlottes seng, hvor vi hurtigt kom i gang med en hed trekant.

Da jeg gik næste formiddag fra Charlotte, tænkte jeg,,,,, det var hende jeg troede var en stille pige..!!,,,,,,,, hvad skulle vi vædde om næste gang.

 

Ris, ros og kommentar til forfatteren kan sendes til: [email protected]

porno med danske piger