69eren: Perfekt til fælles fornøjelse og orgasme

69eren: Perfekt til fælles fornøjelse og orgasme

69eren er hot igen – Prøv den liggende og stående.

Det var en af de mest populære stillinger i 90’erne, indtil den pludselig blev grint af og glemt. Men nu er den tilbage med nye postioner der gør den til stillingen i skal starte med.

Hvis det er ved at være længe siden, at du har kastet dig ud i en fræk 69’er med din partner, så er du ikke alene. Stillingen nød engang stor popularitet, men med tiden blev den skiftet ud med traditionel oralsex, hvor man ikke skal koncentrere sig om at give og modtage på samme tid.

Sådan skal I lave 69’eren

Pointen i denne stilling er gensidig oralsex på samme tid. Altså du giver ham et godt blowjob, samtidig med at han slikker dig. Den traditionelle stilling er, at du sidder overskrævs på ham og giver ham et blowjob, mens du sænker din fisse ned i hans ansigt, så han kan slikke dig på samme tid.

Det gælder først og fremmest om at lade den, der vejer mindst, ligge øverst. 

– I kan også bruge puder under personens knæ for at øge højden lidt. Og en pude under personens hoved, som ligger på ryggen, så vedkommende ikke skal strække nakken for at nå med munden.

Derfor er det fedt for dig som kvinde:
Du får lov til skamløst at stikke dit skræv lige op i hans ansigt. Fordi du er øverst, kan du styre ham fuldstændig: Du har kontrol med, hvor hårdt han skal stimulere din klitoris med sin tunge, samtidig med at du kan tease ham med et blowjob og så er der frie hænder til at stimulere numsen samtidig, hvis I kan lide den slags.

Derfor elsker han det:
Han får lov til at slikke dig OG få et blowjob på samme tid – what’s not to like?

SEX I DAG?

Bonus-tip:
Stillingen kan være lidt svær at greje, fordi I både skal give og modtage på samme tid. I kan dog gøre det lidt lettere ved at ligge på siden eller stående og skiftes til at pirre og modtage.

Læs danskernes frække historier om deres 69er oplevelser

Side-69’er

Føler man sig ikke klar til at kaste sig ud i en rigtig 69’er – med alle de kropsvæsker og den tæthed, det kræver – så kan man begynde med en side-69’er. Her skal i begge ligge på siden – med ansigterne vendt mod hinandens underliv. På den måde er der ikke én, der ligger nederst og bliver mast.

The 8 Best 69 Sex Positions to Try in the Bedroom TonightHvis oplevelsen skal være rigtig god og fræk, kan de anbefales at I skiftes til at komme. Og det er helt okay at holde en lille pause med at stimulere den anden, når orgasmen ruller ind.

Desuden gælder det om at huske at trylle med hænderne også – det er ikke kun tungen, der skal på arbejde.

Stående 69’er

The 8 Best 69 Sex Positions to Try in the Bedroom TonightSom man nok kan regne ud, er denne stilling fysisk krævende. Den stærkeste og tungeste af jer begynder med at sætte sig ned. Den anden bukker forover og placerer sit hoved mellem benene på den, der sidder. Den siddende løfter nu den stående partner op, så hovedet vendes rundt og benene hviler på skuldrene. Begge parters hoveder skal nu være placeret mellem benene på den anden. Sørg for, at I holder armene omkring hinanden i et fast greb. Den siddende kan nu forsøge at rejse sig op, så I opnår den stående 69’er.

OBS! Dette er ikke en stilling I skal forsøge jeg med i længere tid, højst nogle få minutter – og KUN hvis den, der holder den anden, 100% sikkert er stærk nok til det.

I kan med fordel fortsætte legen i den traditionelle 69’er, hvor den ene part ligger ned på ryggen, mens den anden ligger på knæene ovenpå den modsatte vej. Og hvis det skal være endnu mere behageligt, så læg jer ned på siden begge to, det giver også mulighed for, at I begge har hænderne fri til skøn pirring af bryster, baller og testikler.

Er også populær blandt lesbiske og biseksuelle

porno med danske piger