Vibrerende trusser i byen – et skjult forspil i offentligheden.

Vibrerende trusser i byen – et skjult forspil i offentligheden.

SPAR MANGE PENGE

Tag sexlegetøjet med i byen helt inkognito (anonymt).

Er du klar til en pirrende hemmelighed mellem dine ben – helt anonymt og skjult? Tænk ‘Fifty Shades’ i supermarkedskøen! Med denne frække trussevibrator kan du få dit eget lille diskrete eventyr, lige der mens du vælger tomater.

Din date night får lige et niveau op – og tro os, det er sværere at vælge pizza, når du er på nippet til ekstase. Og hey, det er ikke kun dig, der får glæde af den summende hemmelighed. Din partner får nemlig fjernkontrollen, og pludselig er ‘hvem styrer fjernsynet?’ spillet ikke det mest spændende i stuen.

Biograf? Restaurant? Familiefest? Der er ingen grænser for, hvor du kan tage din indre gyserrutsjebane. Gør dig klar til at smile skævt, når du hører ordet ‘ekstra krydderi’ fremover. Vibrerende trusser – det er forspillet, der aldrig vil stoppe! 🌶️

Du vil helt sikkert takke os senere for at gøre turen i byen endnu bedre.

SEX I DAG?

Vibrerende trusser / Trusse vibrator

Diskretion med trusse vibrator

Går du med en skjult fantasi om at blive stimuleret ude i offentligheden uden folk fatter mistanke? Måske har du fundet inspiration fra den velkendte scene fra Fifty Shades Darker, hvor Anastasia går rundt med vibrerende vibro-æg, som Christian styrer, og drømt, at det var dig? Nu får du ikke en bedre mulighed for at udleve denne fantasi.

Med en trussevibrator vil du opleve glæden af at blive stimuleret på den mest diskrete måde, som vil få dig til at hungre efter mere. Med en trussevibrator vil din aften med garanti blive en vild rutsjebanetur af nydelse, pirring og magi. Mærk, hvor svært det bliver at bevare kontrollen, alt imens dine kinder rødmer, vejrtrækningen bliver dybere, og du kommer tættere på klimaks. Legen vil uden tvivl efterlade dig gispende efter mere – noget som både du og din partner kommer til at værdsætte! Èn ting er sikkert; det bliver en vild oplevelse, du ikke vil være foruden.

Trusse vibrator til sjov par leg

Hvem siger, at du er den eneste, der får noget ud af vibrerende trusser? Din partner er måske vild med tanken om at have fuld kontrol over dig; se dig vride i nydelse alt imens han bestemmer intensisten af vibrationerne. I vil hurtigt blive enige om, at denne leg er noget af det frækkeste forspil, I har prøvet. I kan benytte de vibrerende trusser, når I er ude at spise, i biografen eller måske til en fest. Det er kun fantasien, der sætter grænser for jeres leg. Lad din partner styre vibrationerne med en trådløs fjernbetjening eller app og mærk, hvor svært det bliver at holde tilbage. Det har aldrig været sjovere at drille sin partner.

Vibrerende trusser er et yderst frækt og pirrende stykke sexlegetøj, som virkelig kan sætte gang i hormonerne hos begge begge parter. Du finder et stort udvalg af trusse vibratorer, du diskret kan placere i trussen og dermed kunne få lækker stimulering over alt!

Nyd den f.eks. på en fræk tur i byen med din partner – lad evt. din partner overtage kontrollen. Læs også guiden til trusse vibrator i bloggen.

VIBRATOR I TRUSSEN GØR HENDE BUNDLIDERLIG

 

porno med danske piger