Fjernbetjent vibrerende underliv – Parleg/udfordring.

Fjernbetjent vibrerende underliv – Parleg/udfordring.

SPAR MANGE PENGE

vibrerende-trusser-trusser-vibrator

Fuld diskretion har aldrig været frækkere!

Trusser med trådløs klitorisvibrator til sjove parlege eller singel-hygge.

Går du med en skjult fantasi om at blive stimuleret ude i offentligheden uden folk fatter mistanke? Måske har du fundet inspiration fra den velkendte scene fra Fifty Shades Darker, hvor Anastasia går rundt med vibrerende vibro-æg, som Christian styrer, og drømt, at det var dig? Nu får du ikke en bedre mulighed for at udleve denne fantasi.

Vibrator trusser er yderst populære i dag. Måske du har stået i tog, bus eller metro og undret dig, over en lille svag brummen i nærheden. Måske er forklaringen logisk og ligetil – For flere og flere har investeret i trusser med en indbygget vibrator.

Find din favorit trusse vibrator og oplev den diskrete og ekstremt frække stimulation

SEX I DAG?

Trusse Vibrator/Vibrator æg til hed parleg

Med en trussevibrator vil du opleve glæden af at blive stimuleret på den mest diskrete måde, som vil få dig til at hungre efter mere. Med en trussevibrator vil din aften med garanti blive en vild rutsjebanetur af nydelse, pirring og magi. Mærk, hvor svært det bliver at bevare kontrollen, alt imens dine kinder rødmer, vejrtrækningen bliver dybere, og du kommer tættere på klimaks.

Legen vil uden tvivl efterlade dig gispende efter mere – noget som både du og din partner kommer til at værdsætte! Èn ting er sikkert; det bliver en vild oplevelse, du ikke vil være foruden.

Parleg har aldrig været sjovere

Hvem siger, at du er den eneste, der får noget ud af vibrerende trusser? Din partner er måske vild med tanken om at have fuld kontrol over dig; se dig vride i nydelse alt imens han bestemmer intensiteten af vibrationerne. I vil hurtigt blive enige om, at denne leg er noget af det frækkeste forspil, I har prøvet.

Det har aldrig været sjovere at “drille” sin partner. I kan benytte de vibrerende trusser, når I er ude at spise, i biografen eller måske til en fest. Det er kun fantasien, der sætter grænser for jeres leg.

Lad din partner styre vibrationerne med en trådløs fjernbetjening eller app og mærk, hvor svært det bliver at holde tilbage.

Find inspiration i markedets største udvalg af vibrerende undertøj til kvinder.

Hun får orgasme mens de er ude at spise på resturant

LAD LEGEN BEGYNDE..!

porno med danske piger