Virkelighed, ønske eller fantasi

Nervøst kigger jeg rundt på dem alle sammen og uden at svare, trækker jeg let op i min nederdel og spreder langsomt benene, så de alle sammen kan se min glatte mis…

Med bandet kørende i baggrunden og en masse mennesker der danser vildt og vovet, kan jeg kun konkludere, at festen kører som planlagt og ikke mindst at den er vellykket. Jeg ser mit snit til at snige mig ud på toilettet. Lidt puder her og lidt læbestift der, er tiltrængt. Sikke en aften og der er mange timer endnu. 10 minutters afbræk med en tur på toilettet er mig vel ondt. Lad mig kort fortælle, hvad dette handler om.

Jeg er som mange andre ansat i et stort firma og som så mange andre, bliver man mere eller mindre på frivillig basis tilknyttet fest komiteen. Jeg har stort set arrangeret denne fest helt alene, da mine kollegaer konstant har været fraværende pga. andre vigtigere ting. Men det er ok for mig, så har jeg kunne hellige mig dette i stedet for at arbejde og jeg har mere eller mindre brugt næsten 1½ mdr. på denne fest. Det skal nok blive en god sommerfest.

Bandet, som hedder “Dark Horses” er booket fra København, det store mødelokale er pyntet og maden har alle kokkene styr på. Jeg mangler kun at have styr på mig selv. I mens jeg står under bruseren, tænker jeg på aftenen og dens begivenheder. Vil mine kollegaer synes om festen. Hvad siger chefen til det?

Jeg vasker mit lange hår og sæber min krop ind, så den er ren og velduftende. Jeg rækker ud efter barberskummet og skraberen, og sætter mig ned på gulvet og giver mig til at barbere mine ben. Efter benene er blevet glatte kommer turen til min mis. Den skal intimbarberes og være pæn og nydelig og imens jeg skummer den ind, tænker jeg på hvordan den skal tage sig ud. Skal den være glat eller skal der blot være en streg. Jeg går efter det glatte udseende. Personlig synes jeg det er frækkest.

Tankerne om denne barbering gjorde mig våd. I takt med at skraberen kører blidt på min mis i det bløde barberskum, tænker jeg på ham den lækre nede fra lagret. Han er en meget tiltrækkende mand og han har spillet meget i mine tanker på det sidste. Efter den endte barbering kører jeg kører stille og roligt en finger rundt på klitoris, samtidig med at jeg forestiller mig, at han tager mig midt på gulvet i badet. Tænker på hvordan han trænger ind i mig og støder mig dybt og blidt med sin hårde og stive pik. Hvordan han total forfører mig midt på gulvet midt i brusekabinen.

Tankerne på hvordan hans hænder går på opdagelse over hele min krop tænder mig. Billedet af hans hoved, der er nede i mellem mine ben og slikker mig til en orgasme. Jeg lader et par fingre glide ind i min våde kusse. De kører ubesværet i mine safter og føles utrolig dejligt. Med den anden hånd klemmer jeg bestemt på mine bryster og stimulerer mine brystvorter, så de stritter af lyst. Bare der var en tunge til at slikke dem… mmmm. Mine tanker i hovedet viser hvordan, hans store og stive pik, kører ind og ud af min dejlige stramme, våde og glatbarberet kusse. Jeg kan mærke det sitrer i min krop. Tanken og billederne gør, at jeg kommer i en dejlig lang orgasme. Mine fingre kører hurtigere og hurtigere, for at fuldende min orgasme. Jeg ligger på gulvet og er dejlig afslappet. Jeg mærker hvordan det dejlige vand rammer mine følsomme og endnu stive brystvorter. Efter lidt tid på ryggen rejser jeg mig og begiver mig ud af badet.

Tøjet ligger på sengen og er klar til at blive taget på. Alt er nyt. – Lingeriet, nederdelen, den hvide skjorte, blazer samt sorte sko med høje hæle. Jeg starter med at iføre mig mine nye hofteholdere samt sorte nylonstrømper og BH. Jeg står og betragter mig selv i spejlet og kigger på min “nøgne” mis. Det er næsten synd at dække den til. Jeg kaster et glimt på trussen som ligger på sengen og kigger tilbage i spejlet og beslutter mig for, at lade dem blive hjemme. Tanken om, at jeg er uden trusser pirrer mig. Bliver man opdaget eller slipper man af sted med? Man siger jo også, at piger der går i byen uden trusser, har det sjovest…

Tøjet er taget på og håret sidder perfekt. Tasken under armen og jeg bevæger mig ned til den ventende taxa, som kører mig til min arbejdsplads, hvor festen skal holdes. Jeg kommer lidt før de andre. Så kan jeg samtidig aftale aftens forløb med kokken og hans personale. Bandet fra København er også ankommet og jeg viser dem scenen og leder dem til et fristed, hvor de kan opholde sig under middagen. Jeg er spændt på, om det hele lykkes. Om lidt vil her være 220 personer og der er sikkert mange der er lige så spændt som jeg. Jeg møder direktøren efter jeg har vist bandet deres opholdssted og forklarer ham, at jeg har styr på det hele. Min direktør er en rar mand, som ikke er bange for at åbne mundtøjet, når det gælder. Han er sjov og meget herlig at være i selskab med. Han er en anelse mindre end mig, en tendens til overvægt uden at være fed. Ikke den pæneste, men i bund og grund en god chef. Det skal dertil siges, at jeg er hans personlige sekretær.

Aften går og vinen og øllene har sat en god stemning i folkene omkring. Musikken kører i baggrunden og folk danser lystigt på gulvet og nogle endda på bordene. Er selv blevet lidt små beruset og vakler lidt på de høje hæle. Jeg har brug for lidt pusterum og jeg bevæger mig mod kontorerne. Da jeg lige vil have 10 min for mig selv, kommer jeg også i tanker om den nøgle, som jeg glemte sidst jeg var på kontoret. Jeg går på gangen og kommer ind på kontoret. Jeg pusler lidt i skufferne, da jeg bliver tiltalt inde fra direktionslokalet. Jeg går der ind og ser direktøren på hans kontor.

Han roser mig for den vel tilrettelagte fest og siger med et kækt smil, at jeg også kan for lov til at arrangere den næste julefrokost. Jeg siger bare “ja ja” og vender mig om for at går ud, da jeg kan fornemme, at han er anelse beruset. Man har jo lige frem ikke lyst til at diskutere med sin chef, når han er småfuld.

Han stopper mig og spørger mig om vi ikke har noget uafsluttet. Jeg vender mig og står undrende foran ham og aner ikke hvad han snakker om. Jeg ser på ham med et spørgende ansigt. Var der ikke noget du ville gøre for mig, hvis du fik en lønforhøjelse i år, spurgte han? Jeg står der med en mærkelig fornemmelse i kroppen og kan ikke helt finde ord. Jeg søger i mit hoved efter tanker, efter svar på det han siger og jeg kan intet finde. Jeg spørger, om han kan give mig et hint. Han kigger på mig med et skævt smil og siger “dine veninder i økonomien og dig selv for 3 uger siden.

Den begynder at dimre i. Hold da kæft, hvordan er det kommet ham for øre. Lad mig lige kort forklare. Som man nok ved, hersker der en krise i verdenen over, og vi er heller ikke gået hus forbi. Personer er blevet sagt op og meget er sket. Alt dette skete lige op til min lønforhandling og jeg har været bekymrende om jeg nu fik ekstra i posen efter vores forhandling. Pigerne i økonomien og jeg har snakket om dette og jeg har vist nok brudt ud med noget som kunne lyde sådan her – “Hvis han giver mig en klækkelig lønforhøjelse i disse tider, giver jeg ham fanme et blow-job”.

Han kigger nikkende på mig og jeg kan ikke rigtigt snige mig udenom. Jeg har faktisk fået en lønforhøjelse på 3500,- som allerede var i den sidste løn pose og nu vil han fanme have inddrevet sin i-o-u. Hvad fanden skal jeg gøre? Ikke lige den bedste situation jeg har bragt mig i. Jeg kigger ud på gangen, for at se om der er nogle andre tilstede og vi er ganske alene. “Ok” siger jeg nervøst. Du skal få det som du ønsker, men ikke et ord til de andre. Han lovede at efterkomme mit ønske.

Jeg beder ham om at sætte sig på stolen og tage sine bukser af. Imens står jeg og betragter ham. Han sidder og masserer sin pik, så den bliver stor og hård. Han gokker den stille og roligt. Jeg begynder langsomt at tage mit tøj af. Jeg tager først min jakke af, dernæst min skjorte. Jeg lyner langsomt ned, så han rigtig kan får sig et godt syn, mens han sidder og gokker pik. Jeg står der i lyset af måneskæret kun iført BH, hofteholder, nyloner og mine højhælede sko. Kunne tydeligt høre og se på ham, at det var noget han godt kunne lide at se på.

SEX I DAG?

Hans vejrtrækning blev kraftigere og kraftigere i takt med, at jeg nærmede ham. Jeg stod lige foran ham og lod hofterne gynge svagt fra side til side, for at provokere ham. Han rakte ud efter min blottede mis med sin hånd, men jeg gav ham et rap over hånden og sagde, at den var et lukket land. “Du får dit blow-job og ikke mere end det, ok?” Han nikkede og jeg satte mig stille ned foran ham. Jeg tog lettere nervøst fat om hans stive pik med min ene hånd, mens den anden tog fat om hans nosser. Jeg kørte stille og roligt hånden op og ned. Det føltes mærkeligt, at gokke pik på sin chef. Jeg kunne mærke, at blodet pumpede hårdt i den og at den var rigtig hård. Han var rimelig godt udrustet, hvilket jeg ikke havde regnet med… Men hvad fanden. Nu skulle han få det, som han så gerne vil have. Han vil få et blow-job, som han aldrig havde fået før.

Jeg kørte forhuden helt tilbage, så pikhovedet blev blotlagt. Jeg plantede min fugtige læber derpå og kyssede hans pikhoved samtidig med at jeg masserede hans nosser. Ingen tvivl om, at han kunne lide det. Han forsøgte at presse mit hoved ned over hans stive pik, så den kunne komme ind i min mund, men det lykkedes ham ikke. Jeg rejste mig op og sagde ” min måde eller intet”. Jeg kunne se, at liderligheden var ved at springe inde i ham, og han måtte acceptere mine krav modvilligt. For at sikre mig, at det ikke skete igen, bandt jeg hans hænder bag om stolen med hans slips. Jeg kunne tydeligt mærke, at han blev mere ophidset af det.

Jeg satte mig igen foran ham og tog igen fat om hans pik og førte mit hoved ned til den. Jeg slikkede den langsomt fra bunden til toppen og ned igen og tænkte, at han nu skulle have det bedste, som jeg har lært. Jeg åbnede munden og førte den helt ind i min varme mund. Det gav et sæt i ham som også beviste, at han var helt tændt.

Imens han fylder min mund med sin pik, bruger jeg min tunge samtidig. Hånden er fast om hans pung og han vrider sig af liderlighed. Jeg begynder, at køre munden op og ned samtidig med min hånd følger med op og ned. Han stønner vildt og jeg løfter munden væk fra hans store stive pik. Jeg kigger på ham og han på mig og siger “ikke stoppe, ikke stoppe”. Han må være tæt på, så jeg går stille til den igen. Jeg starter med at gokke hans pik igen og sætter mig på hug, så jeg bedre kan komme til. Jeg tager den nu ind i munden og langsomt arbejder den sig i bund. Jeg kan se på hans ansigtsudtryk, at han aldrig har fået en deep throat før.

Nu sutter jeg ham i en fast rytme. – Helt i bund og op igen og sådan bliver jeg ved. Mundvandet løber ud af mine mundviger i takt med, at jeg kører på og ned. Hans pik glinser helt af mit mundvand. Jeg lister stille og roligt en finger i røven på ham, som bringer ham helt op i ekstase. Jeg kan mærke hans stive pik pumper hårdt og tænker på, at det ikke kan vare længe, før han kommer. Og ja, jeg havde ret. I samme øjeblik, kan jeg mærke, at han skyder sin varme sperm ned i halsen på mig. Jeg holder hans pik nede i halsen, så pikken tømmes helt. Jeg suger alt hans sperm i mig. Han stønner og vrider sig og siger “ja, ja slug det, slug det”.

Efter jeg har slugt hans sperm, trækker jeg langsomt pikken ud igen og nænsomt kysser og slikker den helt ren. Jeg rejser mig op og slikker mig om munden. Som den lille pige der lige havde fået slik, men i dette tilfælde, var det mig der delte slik ud. Jeg i førte mig mit tøj igen, imens jeg betragtede ham sidde slatten og velfornøjet i stolen. Min første tanker gik på den næste uge på jobbet. Hvordan fanden skulle jeg lige klare denne?? Jeg løste slipset om hans håndled igen og forlod lokalet og bevægede mig ud på toilettet for at nette mig lidt.

Jeg vendte tilbage til festen, hvor der stadig var fuld fart på. At dømme på festdeltagerne, var jeg nok ikke den eneste der, ville opføre mig lidt utugts agtigt i aften. Jeg gik op i baren og bestilte mig en drink mere. Jeg fik mig en snak med en af mine mandlige kollegaer og endte også på dansegulvet med ham, hvor vi dansede i en halv times tid. Jeg kunne godt mærke på ham, at han ville noget mere end blot at danse. Han begyndte at blive kælen og lod sin hånd flere gange glide ned over min ryg til min bagdel. En typisk person, som blot ville direkte i trusserne på en, til trods for at jeg ikke har nogle på. På høflig vis forklarede jeg ham, at jeg ikke var interesseret og løftede hans hånd væk. Men på den anden side, vidste han jo heller ikke, at jeg lige havde ordnet vores direktør.

Festen begyndte at ebbe langsomt ud. Folk var begyndt at forlade stedet. Jeg kiggede på mit ur og kunne konstatere, at klokken var 2 om natten. Tænk at tiden var gået så hurtig. Jeg gik mod baren for at nå den sidste drink inden baren lukkede. Jeg nåede det lige akkurat. Bandet var også stoppet med at spille og begyndte så småt at pakke sammen. Da jeg jo er arrangøren af denne fest, var det naturligvis også mig der skulle slukke og lukke. Jeg blev nød til at vente til, at alle havde forladt festen, før jeg kunne komme hjem.

Alle folkene var gået og kun bandet var fortsat til stede. Det varede ikke længe, før de var på vej. Bilen var næsten færdigpakket. Jeg skulle dog lige afregne med dem først. De kom hen til bordet hvor jeg sad og ventede. Jeg skrev dem en check og takkede dem for deres deltagelse. I mellem tiden var en af dem gået op i baren og havde hentet 6 øl. Vi sad og pjattede om lidt løst og fast i mens vi drak vores øl. Før jeg anede det, var der kommet flere øl på bordet. Og som tiden gik, røg der nogle flere øl ned og vi begyndte at pjatte. Selv om jeg ikke kender dem, er jeg meget afslappet i deres selskab og mens vi sidder og snakker, er der en af bandmedlemmerne der bemærker, at jeg ingen trusser har på.

Uden en tøven spørger han mig, hvorfor jeg ingen trusser har på. Jeg bliver lidt flov og samler mine ben. Jeg siger hurtigt, at jeg havde glemt dem der hjemme. Nok den dårligste undskyldning, man kunne fyre af. Han er rykket lidt tættere på mig. Jeg tænker kun en ting nu “Shit”, hvad fanden gør jeg? Han kigger på mig samtidig med at han lægger en hånd på mit lår og spørger om han må se min mis. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Nervøst kigger jeg rundt på dem alle sammen og uden at svare, trækker jeg let op i min nederdel og spreder langsomt benene, så de alle sammen kan se min glatte mis. De kigger på min mis, som er nybarberet og jeg kan se på dem, at de kan lide det de ser.

Han skubber forsigtigt til mine ben, så de åbnes mere. Jeg er nu helt blottet og kan mærke en hånd nysgerrigt, men forsigtigt sprede mine skamlæber ad i takt med, at hans tunge er gået på opdagelse på min hals. Han lister en finger op i min varme våde kusse og langsomt kører frem og tilbage. Jeg kan mærke liderligheden komme op i mig og eftergiver mig total. Han tager sin finger ud og stikker den munden på mig. Jeg slikker hans finger ren imens hans anden hånd knapper min skjorte op. Jeg kigger over på de andre, som sidder og kigger på. Jeg er ved at blive ordnet af en mand, hvis 4 kammerater sidder og kigger på. Jeg kan mærke, at safterne stille og roligt løber ned af mit inderlår, men er samtidig nervøs for, hvad der skal til at ske.

Han beder mig om, at rejse mig og tage mit tøj af. Jeg gør som han beder om og står kun der iført hofteholder samt nylonstrømper og mine højhælede sko. Han kommanderer mig over til ham hvor han sidder med adspredte ben. Han kigger op og ned af mig og gør tegn til det, at jeg skal gøre det, det som jeg også har gjort på min direktør tidligere. Jeg sætter mig ned foran ham og knapper hans bukser op og tager hans pik frem. Hans pik er endnu ikke stiv, men er allerede er ret stor. Jeg lader min tunge kører op og ned af stammen, mens min anden hånd er på hans nosser. Jeg klemmer dem blidt samtidig med, at jeg åbner munden og tager hans pik i munden. Jeg kan mærke, at hans pik vokser i munden på mig.

Imens jeg suttede hans pik begyndte han, at kneppe min mund. Først stille og roligt, men siden hårdere og hårdere og dybere og dybere. Mine øjne begyndte at løbe i vand. Hans pik var meget stor og i takt med at hans stak den dybere og dybere ned i halsen på mig, kunne jeg heller ikke få så meget luft. Det han gjorde var grænseoverskridende for mig, men også samtidig pirrende.

Han rejste mig op og lagde mig hen over bordet. Han puffede med sin fod mine ben til siden, så han bedre kunne komme til. Jeg kunne mærke, at hans pik var lige ud for min kusse. Langsomt borede han den op i mig. Han kørte langsomt pikken ind og ud imens han tog hårdt på mine bryster. Han begyndte at hæve tempoet voldsomt. Han tog fat i mit hår og hev mit hoved bagover og begyndte at kneppe mig. Han pumpede hårdt og dybt. Nærmest dyrisk. Jeg begyndte at blive lidt nervøs, men utrolig liderlig på samme tid. Jeg kunne intet stille op og kunne kun gøre som han ønskede. Jeg var i hans magt. Med et kunne jeg høre en stønnen bag ved mig og mærkede hvordan spermen fra hans stive pik væltede ud på ryggen ad mig. Han kom op foran mig og stak sin pik i munden på mig og beordrede mig til at slikke den ren. I mens jeg slikker den ren, kan jeg mærke en anden pik komme op i mig. Jeg bliver forskrækket og forsøger at trække mig væk. Jeg bliver nænsomt holdt tilbage, men med magt og bliver nu kneppet af en anden.

Selv om jeg er meget våd og det er meget glat kan jeg mærke, at han er lige så stor som sin kammerat. Han kører hurtigt fra starten. Han tager et solidt greb om mine hofter og gennemknepper mig hårdt bagfra. Jeg ligger og stønner midt på bordet med den andens pik i munden. Ud af min øjenkrog, kan jeg se, at de andre gør sig klar til ordne mig. Jeg kan intet gøre ud over at lade mig kneppe. Hans stød bliver hårdere og hårdere og dybere og dybere. Jeg kan mærke, at han er ved at komme og giver lidt ekstra modstand. Jeg kan mærke, at han skyder sin ladning af oppe i mig samtidig med at han hugger hårdt. Han trækker sig derefter ud af mig. Jeg rejser mig op og kan mærke, at hans varme sperm løber ned af mit ene lår. Jeg kigger på de 3 andre, som står nøgne foran mig og spørger om, hvem der er den næste.

De kommer alle hen til mig og tager fat i mine arme og lægger mig over bordet. De stiller sig an og begynder på skift at kneppe mig bagfra. Hurtige, dybe og hårde stød. De gennemknepper mig på det vildeste. De vender mig om og lægger mig på ryggen. Dernæst stiller de sig i kø igen og kører på som før. Jeg er plaskvåd og kan mærke, at spermen fra før og mine safter løber ned i mellem mine baller. Det varer heller ikke længe, før de opdagede dette og brugte det som glidemiddel til mit røvhul. Uden forvarsel borer han sig op i røven på mig og knepper løs. Jeg er ikke nybegynder på analsex, men dette er fanme stramt, og på samme måde knepper de mig i røven på skift. Virkelig dyrisk og vildt, men total ophidsende. Jeg kan ikke bevæge mig, da de holder mig kontant nede på bordet. En af fyrene kan ikke vente på de andre og stiller sig på siden af mig og tvinger pikken dybt ind i munden på mig. Jeg kan smage en blanding af et vilddyr, sperm og mine safter i et.

Han borer sin pik dybt ned i halsen på mig og jeg sutter så godt som jeg nu kan. Jeg tager den helt til roden, med lidt hjælp fra ham, da han holder sine hænder bag på mit hoved og presser. Jeg forsøger at tage hænderne til hjælp, men kan ikke. De bliver holdt af de andre. Jeg kan næsten ikke få luft og mundvandet løber ned af min hage samt kinder.

En af fyrene kravler ind under mig og jeg begynder at ride ham. Nu kommer pikken rigtig dybt op i røven på mig. Den løber glat ind og ud. Mens jeg sidder over skrævs på ham, for jeg stoppet pikken i munden igen. Jeg kan dårligt holde den inde i munden pga. af det hurtige og hårde tempo fra ham der knepper mig i røven.

Jeg kan nu mærke, at den sidste fyr også vil ind i varmen. Han stikker sin store stive pik op min våde kusse. Hold kæft hvor er det stramt. At være fyldt op i alle huller på engang, har jeg ikke prøvet før. Der ligger jeg på bordet og bliver taget hårdt af dem alle og tænker mit. Mine hænder er holdt af manden der ligger under mig. Jeg kan ikke bevæge mig, og jeg kan kun tage imod og lade mig gennempules. Jeg fornemmer, at ham jeg har i munden er ved at komme. Jeg håber på, at han vil tage sin pik ud af munden, så jeg ikke igen skal sprøjtes dybt i halsen. Jeg kan høre hans stønnen bliver mere intens og jeg drejer mit hoved i et forsøg på, at undgå spermen i min hals. I samme moment kan jeg mærke, at han frigører sin ladning som rammer mig i munden og ansigtet. I mens det vælter ud med sperm fra hans pik, kan jeg ligeledes mærke varm sperm på min mave og i mit røvhul. De er alle kommet på samme tid. De har alle tømt sig selv udover mig eller inden i mig.

Jeg sætter mig forpustet op og tager nogle dybe vejrtrækninger og begynder mig at kigge omkring efter mit tøj. Mine øjne er løbet i vand, min make-up er løbet ud og har blandet sig med spermen i mit ansigt. Jeg får ikke mange chancer, da jeg 2 første igen står der. De står med deres stive pikke foran min mund og vil ind. Jeg åbner på hvide gab og sutter og slikker løs. Jeg kan igen smage mig selv på deres pikke og der hersker ingen tvivl om, at de nyder dette. Jeg sutter på liv og løs og det varer heller ikke længe, før den første kommer i ansigtet på mig. Han tømmer sin anden ladning. Jeg tager pænt i mod klatten samtidig med at jeg gokker ham hårdt og hurtigt. Dette syn har tændt den anden, som hårdt fat om mit hoved og tvinger sin store pik ned i halsen på mig. Han knepper mig hårdt og dybt i halsen og som rigtig gættet, går der ikke mere en 2 min. før han kommer med et brøl. Han trækker sin pik ud af munden på mig og tømmer sin ladning i ansigtet på mig. Jeg kan mærke spermen ramme mit ansigt og jeg åbner munden for at vise, at jeg vil ha det.

Efter de sidste spermdråber er lagt og de har taget deres tøj på og kørt hjem til København ligger jeg stadig her. Øm i mine huller og med sperm på hele kroppen og tænker på alt det der lige skete. Jeg er mere eller mindre blevet misbrugt. Min kusse er blevet gennemkneppet og jeg er direkte blevet røvpulet, af 5 fyre som ligger i den øvre tabel hvad angår pik størrelser, uden de har gjort noget for mig. Har jeg bare været deres lille tæve eller luder, som de ikke gad betale? En kvinde som de ikke gad tilfredsstille. Det her mindede allermest om en pornofilm, hvor kvinderne kun er til for mændenes skyld: Jeg føler mig voldtaget, frivillig voldtaget og tanken ophidser mig ekstremt.

Jeg bevæger min hånd ned mod min fisse og kan mærke at den stadig er våd og udspillet. Jeg begynder, at massere min klitoris med en finger og tænker på aftenen som den forløb. Jeg lader et par fingre køre ind i min kusse. Fingrene er meget våde og trækker dem ud igen for at slikke dem. Jeg kan smage en blanding af mig selv og sperm hvilket jeg finde total ophidsende. Jeg lader dem køre ind igen og begynder at massere mit g-punkt. Jeg lader tankerne falde tilbage på din 5 “store” fyre fra København. Det var ikke længe, før jeg kommer i voldsom sprøjtorgasme. Safterne sprøjter ud af min fisse og ned af mine ben. Jeg masserer mine safter rundt i mit underliv og på min klitoris og kommer endnu engang i en dejlig sprøjteorgasme. Jeg ligger på bordet med et afslappet sind og falder til ro. Jeg kan mærke udmattelsen tage over. Jeg lukker mine øjne….

Jeg åbner øjnene med et sæt af lyden fra et bilhorn. En person læner sig ind over passager sædet, åbner vinduet og siger vrissent – “Kommer du? Det var min kæreste, der havde siddet og råbt mig an i flere minutter. Jeg kigger forvirret på ham og omkring mig.

Jeg sætter mig ind i bilen og kigger ud af vinduet og kan se, at en varebil forlader min arbejdsplads i takt med os. Der står “Dark Horses” på bagsmækken. Bilen forsvinder i horisonten og mens vi kører hjem løber tankerne i mit hoved. Var det virkelighed, ønske eller blot en fantasi?

porno med danske piger