Her er den bedste slankekur – masser af oralsex!!!

Her er den bedste slankekur – masser af oralsex!!!

Ikke dårligt hvis man både kan være i den 7. himmel på lagnet og tabe sig på samme tid.

GIV ELLER FÅ ET BLOWJOB OG TAB DIG

Man siger, at sex slanker. Og det er helt korrekt, forudsat at man derved forbrænder flere kalorier, end man indtager. Men hvor mange kalorier kan du egentlig forvente at fyre af på henholdsvis at kysse, at dyrke oralsex eller decideret penetration?

Den perfekte bedste slankekur – Slik hinanden og tab dig samme tid.

Det har sundhedseksperter på den britiske avis Daily Star kigget på, og resultatet er tydeligt. Du skal ganske enkelt have masser af sex. Det er godt for både dit helbred, dit forhold, dit psykiske velbefindende og din livvidde. Og så er det jo ikke det værste, man kan foretage sig, mens man bliver stadig sundere.

Sådan ser regnestykket ud for en kvinde på 66 kilo.

SEX I DAG?

Sex er den bedste medicin til et længere og bedre liv.

1. At give oralsex:
Det kan forbrænde 100 kalorier per halve time at give et blowjob (eller oralsex i det hele taget). Det svarer til 35 minutters gang eller et hårdt kvarter i centerets romaskine.

Det anbefales i øvrigt at supplere med armbøjninger eller hundestilling, hvor du bøjer dig op og ned. Derved kan du forbrænde mellem 35 og 71 ekstra kalorier. Omregnet til indtag skal du give normal oralsex i tre kvarter for at forbrænde en cola, mens en Big Mac kræver 2 timer og 40 minutter med sjoveren i munden. Så tænk dig godt om, før du siger ja til tømmermændssex.

2. Sex
Det afhænger naturligvis af positioner og intensitet, men som udgangspunkt forbrænder du 144 kalorier per halve time ved almindelig sex. Det svarer til en løbetur på 20 minutter. Det anbefales pigen at ride manden, hvis altså hun samtidig vil være fit. Det giver foruden styrke i lægge og lår ekstra bonus, hvis du presser benene ind i mandens sider. Det er nemlig ren core-træning. Den stilling forbrænder 207 kalorier på en halv time.

Kvinder, der opnår orgasme i løbet af sex, forbrænder flere kalorier end dem, der ikke gør.

3. At kysse
Det virker slet ikke anstrengende. Bare dejligt. Men faktisk er det tillige slankende at kysse. Og kan I snave i en halv time, så ryger der 70 kalorier. Følges der samtidig op med petting, så det bliver et forspil, er der yderligere 20 kalorier at hente.

Sexercise – Kom i bedre form med sex!

Billedresultat for sex 69 oral

BIVIRKNIGER:
Færre rynker, bedre immunforsvar, mindre stress og bedre søvn. Udover at være sjovt, er sex også noget af det sundeste, du kan bruge din tid på.

DYRK 69 SEXSTILLINGEN OG TAB JEG PÅ SAMME TD

porno med danske piger