Weekendopholdet del.2 – Hendes slutning!

SPAR MANGE PENGE

Denne lille historie er blevet til på grundlag af et lille rollespil min kone og jeg havde i sengen en aften. Vi synes begge at tanken om sloppy seconds er frækt, så for ligesom at prøve følelsen, har jeg lagt lidt “opsparing” i fryseren, og den aften startede vi med at sprøjte det op i hende, og så spurgte jeg hvor det kom fra. Hun fortalte så denne historie, som er en udvidelse af historien “Wekendopholdet” – den var ganske vist lidt kortere den aften, men i hovedtrækkene er det hvad hun fortalte.

Det var vildt frækt at høre hende fortælle, og det var lige så frækt at kneppe hende i et hul fyldt med sperm, og forestille sig at det var foregået på den måde hun fortalte. Det var en rigtig god og meget pirrende oplevelse!

Hun har redigeret historien, så den stemmer overens med det hun havde i tankerne.

Hendes slutning på “Weekendopholdet”
Da jeg havde sagt farvel til min mand på værelset, og gik ned ad gangen imod Carls værelse, var det med meget store sommerfugle i maven. Jeg havde jo fantaseret om det her i lang tid, og nu da det pludselig var virkelighed, føltes det helt anderledes end jeg havde forventet – i min fantasi havde jeg ikke været så nervøs og usikker. Men samtidig havde jeg også en vild lyst til at prøve det, og pludselig stod jeg uden for Carls værelse.

Jeg bankede stille på døren, men der kom intet svar, så jeg bankede lidt hårdere, men stadig uden resultat. Jeg stod et stykke tid og bankede på, og tog også i døren, men den var låst. Tilsyneladende var værelset tomt, eller også var han faldet i søvn. En næsten ubærlig følelse af skuffelse bredte sig i min krop – nu var jeg helt opsat på at gennemføre det, og så blev jeg bare brændt af. Og hvad med min mand, han sad med garanti og var både nervøs og spændt, og jeg havde glædet mig helt vildt til at komme tilbage på værelset og dele oplevelsen med ham, og prøve følelsen af at blive taget i genbesiddelse af min mand.

Jeg stod lidt og overvejede hvad jeg skulle gøre, og besluttede mig så for at gå ned i hotellets bar for at køle lidt af. På vejen derned spekulerede jeg lidt over hvad jeg skulle sige til min mand, og da jeg nåede ned i baren, bestilte jeg en dobbelt whisky og appelsinjuice – jeg havde brug for noget til at berolige mine vilde følelser. Jeg satte mig på en barstol, fik min drink, og da jeg havde drukket halvdelen af den, fik jeg selskab af en nydelig mand, som satte sig ved siden af mig. Han hilste pænt, og bestilte en øl, og der gik ikke længe før vi faldt i snak. Han var meget sympatisk, og desuden så han rigtig godt ud – han var vel midt i trediverne, slank og sportstrænet. Jeg bestilte en dobbelt whisky mere, og efterhånden var jeg blevet en smule beruset af spiritussen – to af den slags på mindre end et kvarter var nok lige i overkanten.

Jesper, som manden hed, begyndte at blive lidt flirtende, og da jeg jo i forvejen var ret liderlig, gik det lige ind. Og så gjorde jeg noget jeg aldrig nogensinde før har gjort – jeg spurgte ham direkte om han ville med op på værelset og have sex. Han havde nær fået sin øl galt i halsen, men han tog sig hurtigt sammen, lagde armen om min hals og sagde stille “Skal vi bare gå nu”

Jeg ved ikke rigtigt hvad der gik af mig, måske var det whiskyen der gjorde forskellen, men da vi gik op på værelset var vi ligesom et par teenagere på date. Jeg ved godt at min mand ikke bryder sig om at jeg kysser andre mænd, men i situationen var det uundgåeligt, og jeg må indrømme at det var dejligt. Da vi nåede op på værelset, fortsatte vi på samme måde imens jeg knappede hans bukser op, og i løbet af kort tid, havde jeg fat i hans pik. Jeg satte mig ned på hug, og tog den i munden, og begyndte at sutte og bearbejde den med tungen. Den var ikke så stor, ganske almindelig er nok den rigtige beskrivelse, en rigtig god størrelse til oralsex, og til forskel fra min mand, var han omskåret. Det føltes noget anderledes, men meget frækt.

Jesper stønnede højlydt under min behandling, og efter nogle minutter, rejste jeg mig op, og med et liderligt kys trak jeg ham hen til sengen. Hans hænder var overalt på min krop, og han havde fundet ud af at jeg ikke havde trusser på. Jeg smuttede ud af kjolen, og lagde mig på sengen med benene let spredte. Jesper fulgte efter, og gav sig til at kæle for mine brystvorter med munden, og bagefter arbejdede han sig ned imod mit skød, og snart nåede han min fisse. Han begyndte at slikke mig, og det var han altså rigtig god til – jeg var drivende våd, og ekstremt tændt. Jeg måtte hurtigt stoppe ham, ellers var jeg kommet lige på stedet. Han fortsatte, men var god til kun at ramme de helt følsomme steder lige akkurat nok til at jeg blev holdt på kanten af orgasme.

SEX I DAG?

Jesper kunne mærke at jeg var ved at have fået nok, og han flyttede sig op ved siden af mig, og jeg vendte ryggen til han, og lod ham mærke at han skulle trænge ind i mig bagfra. Han fulgte hurtigt mit vink, og lagde sig i stilling, og trængte ind i min drivvåde fisse, og begyndte med det samme at kneppe mig hårdt imens han kælede for mine bryster og min klitoris med hænderne. Jeg arbejdede med, og snart var jeg igen lige på kanten af orgasme. Han var en god elsker, som vidste hvad han skulle gøre, og jeg nød det i fulde drag. Vi skiftede til missionærstillingen, og han fortsatte med at kneppe mig hårdt. Ind imellem trak han sig ud, og nogle gange masserede han min klitoris med pikken, andre gange slikkede han mig.

Han gjorde mine til at ville kneppe mig bagi, men der stoppede jeg ham – den eneste som får lov til at kneppe mig bagi er min mand, og det lod jeg ham vide uden omsvøb. Analsex er noget specielt som kun min mand og jeg nyder sammen, og det står ikke til forhandling. Han forstod med det samme, og i stedet skiftede vi stilling, så jeg sad øverst og red på ham. Det er ikke min favoritstilling, og inden længe skiftede vi tilbage til missionærstillingen, og Jesper gik virkelig til den, og inden længe kunne jeg mærke at jeg ikke kunne holde orgasmen tilbage længere, og jeg kom i en dejlig kraftig orgasme. Jesper nåede ikke helt med, men han fortsatte, og kom kort tid efter dybt inde i mig.

Vi lå helt udpumpede på sengen, og jeg begyndte at tænke på at komme tilbage til min mand. Efter nogle minutter rejste jeg mig, tog mit tøj på, og sagde farvel og tak for en dejlig oplevelse, og forlod værelset uden at udveksle nogen form for oplysninger med ham. Det var en underlig fornemmelse, sådan bare at gå, men jeg følte at det var det rigtige. Jeg var faktisk ret overrasket over mig selv – jeg havde opført mig som en rigtig tøjte, og det er faktisk så langt fra min normale opførsel som det overhovedet kan komme. Men det føltes dejligt og befriende at prøve det, og jeg havde ikke dårlig samvittighed over det.

Det havde jeg til gengæld over kysseriet, som jeg jo havde indvilliget i at undgå, men det er meget vanskeligt, eller næsten umuligt, at have sex med nogen på den måde uden at kysse. Jeg var også lidt betænkelig ved at skulle fortælle min mand at jeg havde kneppet en vildfremmed i stedet for, som aftalt, vores ven Carl. Min mand og jeg har en regel der siger at intet må holdes skjult, og den regel havde jeg ikke tænkt mig at bryde, men jeg besluttede mig for at vente med at fortælle det indtil næste dag. Jeg ville ikke risikere at ødelægge hans oplevelse, og hvis jeg gjorde det rigtigt, kunne det måske give anledning til en ekstra fræk oplevelse dagen efter.

Da jeg kom tilbage på vores værelse, smed jeg kjolen, og gik direkte hen og lagde mig i sengen ved siden af min mand, og kyssede ham inderligt. Samvittigheden spøgte lidt i baghovedet, men jeg var liderlig nok til at kunne abstrahere fra det. Jeg spurgte ham hvordan han havde haft det, og som jeg havde regnet med, havde tiden været lang for ham – og jeg kunne ikke undgå at tænke på, at hvis han havde vidst hvad jeg lavede, ville den have været meget længere. Han spurgte mig hvordan det havde været, og jeg svarede lidt undvigende til at starte med, men da han begyndte at slikke mig, fortalte jeg ham om de seksuelle detaljer, men dog med visse udeladelser. Det var simpelthen ekstremt frækt, og jeg var så liderlig som aldrig før, og da han trængte ind i mig, kunne jeg slet ikke holde orgasmen tilbage, og det kunne han heller ikke. Vi kom begge to i en helt fantastisk samtidig orgasme, som nok er den bedste jeg nogensinde har oplevet.

Da vi efterfølgende lå på sengen og snakkede oplevelsen igennem, var det lidt svært ikke at komme til at afsløre at tingene havde haft et lidt anderledes forløb for mig, men det var alligevel dejligt at tale om det. Og jeg følte mig virkelig som hans frække hotwife, og jeg følte mig også lidt stolt over at kunne score en så flot og sexet yngre mand.

Dagen efter tjekkede vi ud og kørte hjem, og vi var begge i strålende humør. Vi havde haft en fantastisk weekend, og de seksuelle oplevelser havde været en fornøjelse for os begge. Jeg fandt aldrig ud af hvor Carl var blevet af, jeg så ikke mere til ham. Da vi nåede hjem, tog vi begge et bad, og da vi efterfølgende sad og slappede af inde i stuen, følte jeg at det var tid til at afsløre mine hemmeligheder fra aftenen i forvejen.

Jeg satte mig tæt ind til min mand, og han lagde armen om mig, og så sagde jeg “Jeg har noget jeg skal fortælle dig – jeg håber at du ikke bliver vred på mig.” Min mand så på mig og sagde “Jamen dog, hvad i alverden har du da lavet?” Jeg tøvede lidt, og sagde “Jeg har nok været lidt uartig, tror jeg…” Jeg holdt en pause, og fortsatte “I går aftes, da jeg kom hen til Carls værelse, var han der slet ikke, så jeg gik ned i baren i stedet for.” Min mand så forbavset på mig og sagde “Jamen, hvem har du så været sammen med hvis ikke Carl var der?” Jeg så ham i øjnene og svarede “Jeg scorede en mand i baren, og tog med ham op på værelset og kneppede ham – han hedder Jesper og er midt i trediverne. Jeg ville ikke ødelægge din oplevelse i går, derfor fortæller jeg det først nu!”

Der blev en lang pause, jeg kunne se at tankerne fór rundt i hovedet på min mand, men til sidst sagde han “Ved du hvad, det synes jeg ikke er et problem, når bare du har haft en god oplevelse. For mig betyder det ikke så meget hvem det er, og faktisk synes jeg at det er ret frækt at tænke på at min dejlige hustru på 53 scorer en næsten 20 år yngre fyr og knepper ham i løbet af mindre end halvanden time – det er sgu endda meget frækt!” Han så smilende på mig, kyssede mig og holdt kærligt om mig. Jeg kunne godt mærke at det tændte ham, og det, sammen med tankerne om min oplevelser aftenen i forvejen, fik også mig til at blive liderlig.

“Der er lige en ting mere, og det kan godt være at du ikke vil synes så godt om det,” sagde jeg, og fortsatte “Jeg kyssede ham altså en del gange – faktisk mange, og jeg nød det. Det er altså næsten umuligt at have sex på den måde uden at kysse, det er ligesom en del af det” Min mand så kærligt på mig, og sagde “Ja, det bryder jo godt nok vores aftale, men jeg er kan sagtens følge dig i, at det er svært at overholde når du er alene, det ville virke meget kunstigt og forkert, og formentlig ødelægge oplevelsen, så jeg tror godt at jeg kan leve med det – det er blot noget andet når jeg er med. Jeg bryder mig ikke om at se på det, det får mig til at føle at jeg mister noget af det vi har sammen, og det er faktisk meget ubehageligt for mig. Det er muligt at jeg kan vænne mig til det, men lige nu vil jeg gerne undvære det.”

Han kyssede mig igen, og sagde “Jeg vil gerne have at du skal vide, at jeg ville have foretrukket at du havde sagt det som det var med det samme, men jeg kan godt forstå dine grunde til ikke at gøre det. Men skal vi ikke aftale, at fremover fortæller vi hinanden om den slags oplevelser med det samme, uanset hvad det så end er – hemmeligheder duer ikke når man leger på denne måde” Jeg var enig med ham, og sagde “Det er en aftale, men jeg tror nu ikke at det er noget der sådan lige kommer til at ske igen.” Han lo, og sagde “Man ved vist aldrig med dig, for 10 minutter siden ville jeg have sagt at du aldrig nogensinde ville gøre sådan noget, og nu – tja, hvem ved. Jeg synes at det er meget pirrende at vide at du er i stand til det, og jeg har det fint med det, så længe det kun er sex, og ikke sker hele tiden, og at du husker at jeg skal være en del af det både før og efter. Det her er noget vi skal gøre sammen til fælles fornøjelse.” Han fortsatte “Du er i mine øjne den mest sexede kvinde i verden, og jeg har lyst til dig, lige nu, og her!”

Og så elskede vi, og vi gjorde det med den intensitet som kun par, der kender hinanden meget godt og elsker hinanden kan, og tankerne om weekendens oplevelser gjorde det endnu mere intenst. Og ja – min mand må gerne kneppe mig bagi, og det gjorde han meget grundigt, og vi kom samtidig som vi plejer, og han kom dybt inde i mit bagerste hul – jeg elsker når han kommer der, og tanken om at det hul er reserveret kun til ham er dejlig.

Forfatter: Jyderne

porno med danske piger