Sving sexlivet op i med en sexgynge – ANBEFALET

Sving sexlivet op i med en sexgynge – ANBEFALET

SPAR MANGE PENGE

SÆT SKUB I JERES SEXLIV MED EN SEX-GYNGE

BEDST I TEST SEXGYNGER MED HVER DERES MULIGHEDER TIL OPHÆNG:  

  • SEXGYNGE TIL LOFT
  • GYNGE TIL STATIV
  • SEXSWING TIL DØREN

TEST AF SEXGYNGE

Sexgynger er ikke overraskende gået hen og blevet populære blandt os danskere. En af grundene kan være, at man med en sexgynge har mulighed for, at eksperimentere med et utal af sexstillinger og derved opnå større nydelse når man dyrker sex. Sexgynger findes i forskellige variationer – se med i videoen her og få nogle eksempler.

Oplev sex på helt nye måder og i helt nye og vægtløse stillinger. Nogle af dem kan monteres i loftet, andre sættes blot op på en dør eller fastmonteres på et medfølgende sexgynge stativ. Find den eller de gynger, der passer bedst ind i jeres sexliv og fantasier. I vil med sikkerhed opleve at en sex gynge vil puste liv i jeres forhold, hvis i er begyndt at kede jer en smule med de samme gamle rutiner og sexstillinger. Med en erotisk gynge opstår der et hav af nye muligheder, som bare venter på at blive afprøvet.

SE PAR DER BRUGER EN SEXGYNGE I BILLEDER OG SEXFILM

Fetish Fantasy Bondage Sexgynge

Bondage Swing – Sexgynge fra Fetish Fantasy

Slip hæmningerne løs, og sving sexlivet op i omdrejninger med denne Bondage Swing

Med denne sexgynge fra Fetish Fantasy kan I indtage de mest svære, de mest stimulerende, og de mest tilfredsstillende stillinger og bogstavelig talt ”svinge” gang i jeres sexliv og samtidig udfordre bondage- og fikserings lege.  I vil blive overrasket over, hvor nemt det er!

Øverst består gyngen af en krog til at hænge i loftet, en fjeder som sikrer behagelige gyngende bevægelser og en tværgående, stabiliserende metal stang. Der medfølger desuden en 1 meter lang kæde, som I kan bruge, hvis I har højt til loftet.

SE OG KØB SEXGYNGEN TIL FRÆKKE LEGE

Fetish Fantasy Deluxe Dør Gynge

Fetish Fantasy Deluxe Dør Gynge

Med Fetish Fantasy Deluxe Dør Gynge kan I forvandle hvert et rum i jeres hjem til en erotisk legeplads. Glem alt om at finde værktøjet frem og stop jagten efter den helt rigtige loftsbjælke. Gyngen kræver ingen opsætning andet end at placere stropperne over døren og herefter lukke den

Denne fantastiske form for gynge er utroligt god for jer, hvis I gerne vil udforske nogle nye og anderledes sexstillinger. Den er også helt perfekt til jer, der gerne vil udforske nogle anderledes former for rollespil. Ved hjælp af denne gynge, kan du hænge sikkert oppe i luften, mens din partner forkæler dig.

SE OG KØB PAR GYNGEN TIL FRÆKKE STILLINGER

 

porno med danske piger