En fantasi om en hest

SPAR MANGE PENGE

Pikhovedet i min mund er nu så udspilet, at jeg ikke kan få pikken ud, selv hvis jeg gerne ville. Der er intet, jeg kan gøre, jeg er nødt til at lade dyret gøre sig færdig…

Solen står højt på den skyfri himmel. Jeg ligger i hængekøjen – kun iført min bikini – med min bog og nyder, at jeg har fri. I det mindste for en tid, for om nogle uger skal jeg til eksamen, og der er meget, der skal læses inden da.

"Stine, jeg smutter lige ind til byen. Hvis mor ringer, så sig jeg er tilbage om et par timer." Jeg nikker til min far, som går hen til bilen, sætter sig ind og kører. Jeg forsøger at koncentrere mig om min bog. Jeg lukker øjnene et øjeblik og renser mit sind for tanker. Vindens susen i træerne. Fuglenes kvidren. Et hestevrinsk fra en nærliggende mark. Solen, der bager ned over min krop. Jeg føler mig døsig. Jeg burde læse, men jeg føler mig så fantastisk afslappet lige nu. Der kan vel ikke ske noget ved at lukke øjnene et øjeblik? Mine øjenlåg føles meget tunge…

Jeg går hen til døren og åbner den. Jeg går ind i stalden og lukker døren efter mig. Der går et øjeblik, inden mine øjne har vænnet sig til mørket. Luften står næsten stille herinde, og der er en afslappet, næsten doven atmosfære. En lugt af halm og hest slår imod mine næsebor, men jeg finder ikke lugten ubehagelig. Tværtimod, faktisk.

Jeg går hen til boksen og slår skydeslåen fra. Hesten står roligt og iagttager mig. Hans brune øjne udstråler ro, varme og godmodighed. Han følger velvilligt med, da jeg trækker ham ud af boksen og placerer ham i midten af rummet. Med et tov fastgør jeg ham til en pæl, mens jeg går hen til hylden og finder børsten frem. Han står pænt stille, mens jeg strigler ham. Hans halvt lukkede øjne levner ikke tvivl om, at han nyder at blive striglet. Jeg nyder også at strigle ham. Ryggen, manen, for- og bagbenene, maven, det hele får en tur.

Jeg træder et skridt tilbage for at iagttage resultatet. Jeg kan ikke lade være med at blive betaget af dyrets skønhed. De sorte og hvide aftegninger på pelsen, den flotte hale og de kraftige muskler. Nu står han og kigger på mig – nærmest afventende. Hvad nu? Vinduerne i stalden er så beskidte, at man ikke kan se igennem dem, men en solstråle har alligevel formået at finde vej, så hesten er badet i et varmt, gulligt lys.

Jeg går hen til hesten og snakker blidt til ham, mens jeg kærtegner hans mule, ører og hals. Han står helt stille, mens han nyder mine berøringer. Jeg giver ham et stort knus og vil næsten ikke give slip igen. Til sidst slipper jeg ham dog. Jeg træder lidt tilbage og går rundt om ham. Min opmærksomhed fanges af et stykke halm, der har filtret sig ind i hans hale. Jeg bøjer mig ned og fjerner det. Idet jeg skal til at rejse mig op, er der noget, der fanger mit blik. Jeg griber mig selv i at stirre på hans lem. Der er næsten noget hypnotisk over det.

SEX I DAG?

Sollyset reflekteres i hans store testikler, der næsten ser ud som om de er lige ved at sprænges, så spændte er de. Med hånden berører jeg blidt den ene og føler forsigtigt på den. Blød. Silkeblød. Og varm. Jeg sætter mig på hug under hesten, så jeg bedre kan se. Med begge hænder føler jeg på hans nosser. Disse kæmpe… sædbeholdere… Jeg holder én i hver hånd og løfter dem forsigtigt, nærmest som om jeg vejer dem. Jeg kæler for dem og kærtegner dem, som var de det dyrebareste i denne verden. Hesten pruster lidt, men står ellers stille.

Jeg lægger mærke til, at pikken langsomt er begyndt at glide ud. Længere og længere bliver den. Det er svært at tage øjnene fra den. Jeg stirrer på den, mens den nærmest majestætisk glider helt ud i sin fulde længde. Mit hjerte banker, nej, hamrer i mit bryst, og min vejrtrækning er blevet hurtigere. Jeg rækker tøvende ud efter pikken. Begge mine hænder glider op ad dens skaft for derefter at glide langsomt ned igen. Op… Ned… Jeg trykker pikken ind mod mit bryst og holder den der med den ene hånd, mens jeg lader den anden glide helt op. Min arm er lige nøjagtigt lang nok til, at jeg kan nå hans nosser, som jeg leger lidt med, inden jeg lader hånden glide ned igen.

Nu tager jeg fat med begge hænder og holder godt fast, mens jeg grundigt masserer hans lem. Han er tydeligvis ophidset, for den er meget stiv og pikhovedet er helt udspilet. Et kort, lavmælt vrinsk vidner om den nydelse, han oplever lige nu. Jeg holder en kort pause og beundrer den vidunderligt store, tykke pik, jeg holder i mine hænder. Den er lige ud for mine øjne, så jeg kan se op langs skaftet, helt op til hans store nosser, der hænger og dingler mellem de muskuløse bagben. Det ligner en kanon, der bare venter på at blive fyret af. Men hvilken kanon!

Jeg kan mærke min krop skælve, og jeg kaster et kort blik ned af mig selv. Selv igennem min bikini kan man se mine stive brystvorter. Brysterne duver op og ned i takt med at jeg trækker vejret i små gisp. Jeg er fuld af længsel efter at smage hans elskovssafter. Denne livgivende kærlighedsnektar, det er så smukt. Forsigt stikker jeg min tunge frem, så kun det yderste af tungespidsen rører ved pikhovedet. Jeg holder pikken med begge hænder, mens min tunge glider rundt og rundt om hovedet. Jeg lukker øjnene, mens jeg tænker over, hvad jeg nu vil gøre.

Det vigtigste i min verden lige nu er at gøre det så godt for ham, som jeg overhovedet kan. At tilfredsstille dyret. Jeg vil trække det i langdrag, så længe som det er muligt, og næsten drive ham til vanvid, mens han balancerer på randen af klimaks. Og langt om længe, når han ikke kan holde det ud længere, vil jeg lade ham eksplodere i min mund. Mit indre blik er et fyrværkeri af farver og vidunderlige mønstre, mens jeg forestiller mig kaskader af varm hestesæd sprøjte ind i min mund og langt ned i mit svælg.

Med et længselsfuldt suk åbner jeg min mund så meget som jeg kan og lader mine bløde læber omslutte hans pik. Den er stor, næsten for stor, men jeg slapper af i kæberne, og med mine hænder får jeg den forsigtigt dirigeret helt ind i munden. Følelsen af at have munden fyldt helt ud af en varm, dunkende pik gør mig ophidset. Og tanken om, at den pik tilhører en stor, flot og liderlig hingst er nærmest ubeskrivelig. Min tunge går på opdagelse, så meget der nu er plads til. Jeg lader den kæle for hans pikhoved, mens mine hænder masserer hans kæmpe lem. Jeg trækker pikken halvvejs ud af min mund for derefter at lade den finde vej ind igen. Med min mund laver jeg et vakuum, mens jeg trækker pikken ud. Jeg fornemmer, at han er ved at nærme sig klimaks, men jeg vil ikke have, at han kommer. Ikke endnu.

Han er så ophidset, at der løber safter ud af hans pik. Jeg slikker de salte dråber i mig og sætter tempoet lidt ned. Han grynter utålmodigt, han vil have at jeg fortsætter. Jeg stryger blidt hans pik, mens jeg kysser pikhovedet fra alle sider. Jeg vil vise, hvor meget jeg værdsætter ham, hvor meget jeg elsker ham. Han flytter uroligt på sig, som om han vil tage et skridt frem, men bliver dog stående. Igen åbner jeg munden og byder hans pik velkommen med min tunge, som straks går på opdagelse. Mine hænder kan ikke holde sig i ro længere og begynder på ny at massere hans lem. Pludselig gør han en bevægelse med hoften, så pikken ryger helt ind i munden på mig. Først er jeg overrasket, men jeg finder hurtigt ud af, hvad han er ude på.

Jeg holder godt fast med begge hænder og lader ham styre tempoet fra nu af. Han støder med hoften igen og igen. En tilskuer ville måske have fundet det komisk at se en hest lave samlejebevægelser på den måde, men for mig er det noget af det frækkeste, jeg kan forestille mig. Jeg bliver bollet i munden af en hest! Lige nu er min mund en dejlig våd, snæver kusse, som han kan bruge som han vil. Mit hoved giver et ryk, hver gang han støder, selvom jeg holder fast, så godt jeg kan. Hans store nosser dingler for hvert stød, og pikhovedet i min mund er nu så udspilet, at jeg ikke kan få pikken ud, selv hvis jeg gerne ville. Der er intet, jeg kan gøre, jeg er nødt til at lade dyret gøre sig færdig. At give ham den udløsning, som han længes så meget efter. Jeg kan mærke, at hoftebevægelserne er blevet kraftigere og hurtigere, og min krop skælver af vellyst. Jeg lukker øjnene og gør mig klar til at modtage den vidunderligste gave, en hest kan give mig.

Med et sidste hårdt stød stopper bevægelserne. Jeg fornemmer, at alle hans muskler er spændte og hele hans krop sitrer. Det første sprøjt kommer fuldstændigt bag på mig. Selvom jeg troede, at jeg var forberedt, kommer det med så stor styrke, at det rammer det bageste af ganen, og noget ryger ned i min hals. Min mund er slet ikke stor nok til at rumme hans kæmpe pik og al den sæd, og mine kinder bliver fuldstændigt udspilede til det punkt, hvor jeg føler, de er lige ved at briste. Min mund er helt blokeret af hans pik, men noget af sæden finder vej ud af mine mundvige, hvor det pibler frem og løber ned af mine kinder. Med et ryk får jeg vristet hans pik ud af min mund, netop som det næste sprøjt kommer. En tyk, varm stråle rammer mig i munden, før jeg kan få den lukket. Jeg lukker øjnene og synker så meget jeg kan. Han vrinsker af vellyst og sender endnu en ladning af sted. Min mund er lukket, så strålen preller af på mit ansigt og rammer min pande, mit hår, mine læber, ja, overalt. Mine næsebor er dækket af hestesperm, så jeg åbner munden igen for at gispe en mundfuld luft. Jeg holder stadig pikken foran mig med begge hænder og lader min mund stå åben, mens han fylder den med sine safter. Jeg sanser overhovedet ikke verden omkring mig, det hele er så vidunderligt smukt, og det store handyr står bare dér og kommer og kommer udover mig. Igen og igen pumper han sin varme hestesæd udover mit ansigt og ind i min mund. Her er min belønning for mine anstrengelser. Jeg sluger så meget, jeg kan, for intet må gå til spilde, men det er umuligt at følge med. Safterne driver ned af min hals, udover mine bryster og min bikini, hvor en pyt af sæd har samlet sig.

Til sidst kan han ikke mere, han er helt udtømt. Jeg synker, og med en finger fjerner jeg sæden fra mine øjenlåg. Jeg åbner forsigtigt øjnene, mens jeg grådigt slikker min finger. Hans pik er ved at blive slap, så jeg skynder mig at putte den i munden en sidste gang og suger de sidste dråber ud af den. Endelig lader jeg hans pik få fred, og den hænger nu slapt, mens den langsomt vender tilbage til sit skjulested. Jeg kigger ned af mig selv. Jeg er fuldstændigt sølet ind i hestesæd, mine bryster og bikini er dækket af det, og min mave og lår er smurt ind. Jeg smiler frækt, mens jeg tænker over, hvordan mit hår og ansigt ser ud! Jeg flytter lidt på mig, så jeg kan nå hans testikler med min mund. Jeg giver dem begge et kys af taknemmelighed. Jeg forsøger at rejse mig op, men mine ben vil næsten ikke bære mig. Med en kraftanstrengelse lykkes det dog, og jeg stiller mig foran ham og kigger ham i øjnene. Ord kan ikke beskrive det blik, han sender mig, og jeg smiler og giver ham et stort knus. "Selv tak", hvisker jeg.

Jeg vågner med et sæt, da jeg taber min bog, så den ryger på gulvet. Jeg ligger stadig i hængekøjen og er noget desorienteret. Sikke en drøm! Den havde været så virkelig. Og bizar! Det snurrer i mit underliv, og jeg kan mærke, at jeg er våd. Det hele er så forvirrende! Jeg har aldrig haft den slags tanker før. En fantasi om sex – men med et dyr? Og så oven i købet en hingst. Et flot eksemplar, ganske vist, men alligevel? Jeg har hørt om mennesker, der har sådanne fantasier. Og nogle mennesker lader det ikke blive ved fantasien. Jeg ryster på hovedet og får kantet mig ud af hængekøjen. Mine ben skælver. Jeg beslutter mig for at tage et koldt brusebad. Bizar fantasi eller ej, jeg kan ikke lade være med at smile for mig selv, mens jeg går ud på badeværelset og klæder mig af…

porno med danske piger