Min fantasi

Jeg slikker alle safter i mig. Da jeg er færdig med at slikke Lene, vil du gerne have at jeg lægger mig på ryggen, og lægge begge mine ben op på dine skuldre…

Jeg vil gerne fortælle om en fantasi, jeg har, og som jeg håber at få udlevet en dag.

Jeg bakker på jeres dør. Din kone og dig kommer ud og åbner døren, og vi hilser pænt på hinanden. Vi går alle ind i stuen. Din kone hedder Lene. Hun er en langhåret, mellemhøj, lidt overvægtig kvinde med nogle halvstore bryster. Du selv er af almindelig bygning. Jeg er en mand, 1,85 høj, almindelig af bygning og så har jeg en god røv.

SEX I DAG?

vi sidder alle tre og snakker med hinanden, så vi lige kan vende os lidt til hinanden og derved komme til at slap lidt mere af. Jeg sidder ved side af Lene i sofaen, og lige pludselig lægger hun hånden over på mine bukser, der har en stor bule. Der er en der er liderlig, siger Lene, skal vi gå ind i soveværelset og komme i gang med legen? Ja! svarer jeg, og vi alle tre går ind ind i soveværelset. Du sætte dig over på en stol. Lene og jeg smider alt tøjet og der efter lægger jeg mig på ryggen, og Lene går i gang med at sutte mit stive lem. Efter et øjeblik fylder jeg hendes mund med mit sperm og hun sluger det hele.

Nu lægger Lene sig ryggen og spreder benene. Jeg begynder kysse og slikke hendes bryster. Lidt efter begynder jeg at bevæge ned mod hendes fisse med min tunge. Lene begynder at stønne og hun kan li min behandling. Jeg begynder nu at slikke hendes fisse og hun stønner. Hendes safter begynder at løbe og smagen af dem, gør mig liderlig igen og det kan du se.

Du er selv så liderlig nu, at du såen har en stor lyst til at lege med mit bagerste hul. Du går over bag mig og begynder at tage mig på ballerne. Lidt efter putter du glidecreme på mit hul og begynder at massere min ringmuskel. Du stikker en finger op i mit hul og begynder at køre den frem og tilbage. Da min ringmuskel slapper mere af, presser du yderligere en finger op i mit hul, og du begynder at køre begge finger frem og tilbage i mit hul. Jeg begynder at kunne lide din behandling af mit hul. Du presser yderligere en finger op i mit hul, og da du mærker at ringmusklen også giver efter for den tredje finger, tager du din pik frem og ruller et kondom på.

Nu presser du din pik op i mit hul og begynder at køre den frem og tilbage, og for hver stød kommer du længere og længere op i mit hul. Det er dejligt at mærke din pik i mit hul.

Nu stønner Lene rigtig højt og kommer i en kraftig orgasme, og safterne vælter ud af hende. jeg slikker alle safter i mig. Da jeg er færdig med at slikke Lene, vil du gerne have at jeg lægger mig på ryggen, og lægge begge mine ben op på dine skuldre. Jeg lystre med det samme, og lægger mig på ryggen og lægger begge mine ben op på dine skuldre. Jeg er så liderlig nu, at jeg bare vil mærk din pik op i mig. Du presser pikken op i mit hul, og begynder at kneppe mig. Du knepper mig så dejligt. Du begynder at øge hastigheden nu.

Jeg må gi efter for din dejlige behandling og sprøjter sperm over min egen mave og Lene er hurtig til slikke alt sperm i sig. Din min ringmuskel trækker sig sammen omkring din pik og nærmest malker din pik, er du nød til at give efter og sprøjter kondomet fuld mit dit sperm lang op i mit røvhul. vi begge to stønner helt vildt imens vi kommer.

Da du har trukket din pik ud af mig stikker Lene en anal-plug op i mit hul. Jeg er sikker på du gerne vil mærke min mands pik lidt senere igen, siger Lene. Helt sikker, svarer jeg.

porno med danske piger