Jeg onanerede sammen med mor (søn spiller pik)

De oplevelser, jeg havde med min mor nærer jeg kun varme følelser overfor Det begyndte, da jeg var 15 år. På det tidspunkt var mor 38 og havde været skilt fra min far et års tid. Det var en hård tid, men vi havde hinanden og prøvede på at få en ny slags liv til at fungere.

Den sommer skulle vi besøge min tante (mors søster) i Skanderborg. Hun var ugift og havde et lille hus i udkanten af byen med to soveværelser – jeg skulle sove med mor på gæsteværelset. Det var der jo ikke noget mærkeligt i, men det kom til at betyde meget for mit sexliv.

På det tidspunkt elskede jeg at spille pik. Jeg havde lært det af en kammerat – og den var begyndt at sprøjte rigtig langt, så Nu syntes jeg , at jeg var ved at blive en rigtig mand.. Jeg gjorde det som regel 2-3 gange om dagen – om morgenen og om aftenen.. Jeg elskede at onanere, og anede ikke hvad jeg skulle stille op i min tantes hus, hvor jeg skulle dele seng med min mor.

Jeg havde prøvet at gøre det på toilettet, men der var alt for lydt – og der kom hele tiden nogen forbi, så jeg ikke kunne koncentrere mig

Den første nat vi gik i seng ventede jeg indtil mor sov. Så stille som muligt begyndte jeg at spille pik. Jeg gjorde mig umage for at ligge helt stille, uden at larme. Mor sov på siden med ansigtet væk fra mig, så jeg troede ikke, der var fare på færde. Det var ophidsende at gøre det mens hun var så tæt på – og jeg sprøjtede meget hurtigt.. Bagefter vendte mor sig i sengen. Jeg blev stiv af skræk – men hun sagde ikke noget og blev ved med at sove.

Om morgenen vågnede jeg før mor. Som sædvanligt havde jeg ståpik og jeg begyndte at spille den af under dynene før hun vågnede. Pludselig vendte hun sig om mod mig. Jeg holdt op med at onanere, og lod som om jeg sov

“Jeg ved godt du ikke sover”, sagde mor. Jeg gik nærmest i panik, anede ikke, hvad jeg skulle stille op, blev bare liggende, som om jeg sov. “Jeg ved godt, du onanerer – jeg hørte dig også i går”, sagde hun. Jeg åbnede øjnene og så på hende – anede stadig ikke, hvad jeg skulle stille op. “Jeg er ked af det mor, jeg troede du sov”. Jeg var flov og glohed i kinderne.

SEX I DAG?

“Det er i orden min skat. Det er helt normalt at onanere – alle gør det”, sagde hun og strøg mig over håret.
Hun sagde også, at hun selvfølgelig ikke var gal på mig. Jeg tog mod til mig og spurgte om hun også “gjorde det”. Hun tøvede lidt, men sagde så, at det gjorde hun, men ikke særlig tit.

Det fik mit hjerte til at banke og min pik til at stivne, da jeg forestillede mig, hvordan min mor lå og gned på sin kusse – et organ, jeg kun kendte fra billeder. Hun spurgte mig, hvor ofte jeg gjorde det, og jeg fortalte hende, som det var, at det var om morgenen og om aftenen. Hun sagde også – meget praktisk – at hun ikke ville ha”, at jeg “grissede” på søsters lagner. Hun gik ud i køkkenet og vendte tilbage med en køkkenrulle, som hun lagde ned i kommodeskuffen, den skulle jeg bruge.

Jeg kunne dårligt tro mine egne ører. Her talte vi om at spille den af, som om det ikke var noget særligt. Jeg følte en utrolig varme og nærhed overfor hende og lænede mig frem og gav hende et kys på kinden og et knus. ” Du er sådan en dejlig mor,” sagde jeg. “…og du er sådan en god dreng” sagde mor og klappede mig i nakken. Hun rejste sig op og tog en badekåbe på for at gå i bad. Men først gik hun hen til kommoden og tog køkkenrullen, som hun kastede hen til mig:

“så kan du jo ordne den der imens” sagde hun og gik ud af døren.

Min pik var hård som granit – jeg nåede dårligt at rulle forhuden tilbage før jeg sprøjtede.

Da vi skulle i seng om aftenen overvejede jeg, hvad jeg skulle gøre. Jeg havde ståpik som sædvanlig og ville gerne spille den af.. Skulle jeg bare gøre det?. Skulle jeg vente til hun sov? Hun havde jo sagt, at det var i orden at onanere! Hele situationen var helt uvant, men samtidig utrolig ophidsende og mere eller mindre ubevidst begyndte jeg at lege med pikken i underbukserne. Pludselig vendte mor sig om:

“Hør min dreng, gå hen og hent køkkenrullen, så du ikke grisser”

Jeg var utrolig lettet! Det var i orden! Hun havde ikke noget imod det! Jeg stod op og hentede køkkenrullen, lagde mig på sengen uden dyne og trak underbukserne helt ned. Det var bare helt skønt. Jeg prøvede at forsinke den dejlige fornemmelse, men meget hurtigt sprøjtede jeg ud på min mave.

Efter at jeg havde tørret spermen op trak jeg underbukserne op igen og lå bare og nød det – og tænkte. Mor vendte sig om og gav mig et knus:

“Har du det bedre nu, min dreng?”, sagde hun med en kærlig stemme.

MOR OG SØN I SEXVIDEOFILM

porno med danske piger