Pigerne begyndte mens vi kiggede på!!!

SPAR MANGE PENGE

For et år siden havde min kæreste og jeg, inviteret et vennepar på besøg min kæreste en er smuk pige på 25 år alm. af bygning og nogle store bryster, jeg selv er en spinkel muskuløs fyr på 27 år. Vores venner er pigen spinkel mindre faste bryster og en stram numse på 23 år og fyren en robust muskuløs fyr.

Nå men for at vende tilbage til historien, som skete for et år siden, vi fik jo som sagt besøg af vore vennepar, nogle vi har det godt med, og vi snakker om alt sammen.

Da vi havde fået noget lækkert at spise til aften, og det netop var blevet mørkt uden for, trak vi gardinerne for og tændte nogle stearinlys og gjorde det lidt hyggeligt, satte noget chips på bordet, og vi sad og snakkede om alt med himmel og jord.

Vi fyre snakkede om at vi skulle have pigerne til at være lidt med på noget sjovt, så vi satte noget sprut på bordet og begyndte at lave nogle drinks til os.

“Skal vi ikke spille noget kort foreslog tøserne” Jo sagde jeg, men skal vi så ikke spille noget strippoker sagde vores ven (fyren) Det blev vi enig om at gøre.
I starten gik det stillet for sig, lidt tøj røg af og vi fik mere og mere at drikke. til sidst sad vi fyre i boksershorts og pigerne i deres trusser.

Min kæreste sagde “Nu vil jeg ikke smide mere tøj” hvor vi andre sagde arrr man bliver nød til at gå all in 😀

SEX I DAG?

Men det vil hun ikke..!

Pludselig begyndte min kæreste og kæle vores veninde op ad benene, op langs inderlåret ind til hun ramte hendes misse, hvor hun kørte lidt rundt tilbage til inderlåret og ned af benet igen, hun smilede, og vi fyre kiggede på hinanden, og lænede os tilbage i sofaen, for det vil vi da gerne se mere af 😀

Min kæreste gjorde det igen og igen og vores veninde nød det, og hun begyndte at stønne lidt. “Du er jo liderlig sagde min kæreste til vores veninde. “Ja fofanden” svarede hun “det her har været ren fantasi, det her er bare så dejligt. sagde hun, Du er bare så dejlig sagde hun til min kæreste, hun smilede og vi fyre smilede, vi vidste jo godt at det vi så på var en hver fyrs drøm, at se 2 piger gå amok på hinanden med pige sex. De begyndte at kysse blidt hinanden.

Vores veninde var den første til at pille trussen af den anden, og begyndte at slikke og min kæreste skreg “åhh bliv ved, det er så fucking dejligt, det du har gang i, åhh bliv ved, jeg er så liderlig” Damn det er dejligt at se på to piger, men hvor man bliver liderlig af det.

Nu er det din tur sagde min kæreste og så begyndt hun at pille trusserne af vore veninde. og slikkede hende, og hun kom hurtigt, og fisse saften sprøjtede ud, “Åhhh Åhh Åhhh fuck jeg er liderlig” sagde hun og min kæreste begyndte at slikke hende ren og de begyndte at kysse igen.
Kan i lide det drenge sagde de i kor.

Om vi kan svarede vi, det er så frækt det der, må vi være med sagde vore ven, ja svarede de.
Vi Kneppede og kneppede vores piger og hinandens piger, og kom begge i en stor udløsning i munden på pigerne.

Nøj det var dejlig sagde vi alle i kor…

Siden den dag har vi ofte haft sex sammen alle 4 på kryds og tværs, dog ikke fyr fyr, det har vi vores grænse. Men både i hver vores rum med den andens partner, med sm legetøj, der er ikke grænser for hvad vi ikke har prøvet.

porno med danske piger