Sol sommer og solcreme tændte pigerne

SPAR MANGE PENGE

Det var alle tiders dovne dag på stranden. Temperaturen lå omkring 29 grader i skyggen, men der var ikke den fjerneste skygge i nærheden. Vinden gad ikke blæse blot en enkelt kølig brise ned over vores kroppe, og selv fuglene i de nærliggende træer bag den smalle strand gispede efter luft. De pippede i hvert fald ikke.

Rikke lå på maven i sine små, røde bikinitrusser. Overdelen havde hun lagt ved siden af sig. Jeg lå på ryggen og svedte tran, mens jeg forsøgte at læse i den kriminalroman, jeg havde taget med.

Jeg havde læst første side tre eller fire gange uden at fange et eneste ord, da jeg omsider gav op og i stedet tændte mig en smøg. Selv lighterflammen virkede kølig i sammenligning med den ubarmhjertige sol.

– Smør mig lige ind! sagde Rikke døsigt.

– Jeg har altså lige tændt en smøg! Og det er ikke engang ti minutter siden, jeg sidst smurte dig ind.

Det sidste passede nok ikke helt. Men der var i hvert fald ikke gået en halv time.

Pludselig lød en pigestemme tæt ved os.

– Jeg vil gerne smøre dig ind!

Både Rikke og jeg drejede hovedet. Godt fire meter fra os på den ellers ret øde strand lå en mørkhåret pige i en lyseblå bikini. Hun var vel omkring tyve år. I hvert fald en del yngre end Rikke og jeg.

Rikke tøvede i første omgang. Det skyldtes nok overraskelse over det uventede tilbud. Jeg tog pigen i nærmere øjesyn. Hun var spinkel om overkroppen, men ret bred over hofterne. Hendes lår var brede, men muskuløse. Skuldrene runde og overarmene også muskuløse. Hun fik mig til at tænke på en kvindelig bodybuilder.

Rikkes ansigt lyste op i et smil, da hun rakte flasken over mod pigen i den lyseblå bikini. Hun fik et varmt smil til gengæld, og i et par skridt var hun henne ved Rikkes badelagen. Her lagde hun sig på knæ ved siden af hende, og endnu engang lagde jeg mærke til de kraftfulde lår og hendes muskuløse krop.

Jeg var efterhånden færdig med min smøg. Jeg lå på siden og så nu, hvordan den blåklædte, næsten nøgne piges hænder gled ned over Rikkes ryg. Det foregik uendeligt langsomt og meget, meget grundigt. Det var lige så meget en gang massage, Rikke fik.

De snakkede om lidt af hvert imens, men jeg hørte ikke rigtig efter. Men jeg fandt da ud af, at hun hed Lea. De talte sammen, som om de havde kendt hinanden længe; om solbruning, aftersun-cremer, stranden, solen, badedragter osv., alt i mens
Lea blev mere og mere nærgående på Rikkes krop. Jeg var helt sikker på, at Rikke aldrig havde mødt Lea før.

Da Lea var færdig med hele Rikkes ryg og arme og også have haft hænderne nede under elastikken på hendes trusser, spurgte Rikke, om Lea også gad smøre hendes ben ind.

– Det er så besværligt at gøre det selv, undskyldte Rikke.

– Ja, og når ens fyr så hellere vil ryge! Forstå det, hvem der kan! svarede Lea med et smil til mig.

SEX I DAG?

Jeg blev ikke helt klar over, om det, som Lea havde svært ved at forstå, var, at jeg røg, eller at jeg ikke gad sidde og rage på Rikkes lår.

Jeg tændte mig en ny smøg, mens Lea gik i gang med Rikkes lange, lækre ben. Først underbenene, ja, selv fødderne og fodfladerne fik en omgang. Rikke lå stadig på maven og miavede og knurrede som en kat, der lige havde fået stillet en skål fløde foran sig, mens den blev strøget kærligt over pelsen.

Da Lea nåede op til Rikkes lår, var jeg spændt på, hvor hun ville stoppe. Men hendes hænder gled helt op til trussekanten, hendes lange pegefinger gled langs kanten af selve syningen i trussen, og jeg er sikker på, at den også gled indenfor.

Nu begyndte pigerne at snakke om, hvordan de fjernede hår. Rikke fortalte, hvordan hun fik vokset bikinilinjen på en klinik i nærheden af, hvor vi boede.

Lea fortalte ugenert, at hun havde valgt helt at fjerne alle hårene, men at hun gjorde det selv. Ikke fordi det ville genere hende at få gjort det på en klinik; der blev jo flere og flere af dem, der tilbød den service også. Men det var simpelt hen for dyrt at få gjort hver fjerde uge eller deromkring.

Jeg var ved at få røgen i den gale hals, da jeg så, hvordan Rikke spredte benene unødvendigt meget, da Leas hænder arbejdede på indersiden af hendes lår. Men endelig blev hun da færdig.

Rikke satte sig op og sendte Lea et varmt smil og spurgte, om hun ikke skulle smøre hende ind også. Lea svarede kun med et lige så varmt, ja, næsten forelsket smil, hvorefter hun lagde sig på maven og hægtede bh’en af. Og så blev jeg vidne til, hvordan min kæreste gav sin nye ukendte veninde en omgang magen til den, hun selv havde fået.

Men der var en stor forskel. Den kom godt ti minutter inden i “indsmøringen”. For da vendte Lea sig pludselig om og bad om at blive smurt ind på forsiden også. Hendes små, spidse bryster var perfekte. Hendes mave flad; hendes åbenbart glatte venusbjerg bulede smukt mod de stramme trusser. Hendes “cameltoe” var helt tydelig.

Rikke tøvede ikke. Hun begyndte med forsiden af benene, arbejdede sig op over maven og endte med at smøre Leas bryster ind i den fedtede, men velduftende olie, der trods det vindstille vejr kunne duftes over til mig.

Da Rikke var færdig, troede hun, rullede Lea pludselig trusserne ned til lige over fissekanten. Det var helt tydeligt, at hun havde haft fat i barberskraberen for nylig. Der var ikke et eneste spor af hår.

– Også her! bad hun og pegede på det nøgne stykke kød lige over kussen.

Rikke smilede og tog endnu lidt olie på hænderne. Så begyndte hun forsigtigt, fra side til side at smøre Leas underliv ind fra navlen til lige over fissen.

Pludselig tog Lea fat om Rikkes håndled og førte hendes hånd ind under trussen og ned til sin fisse. Her holdt hun den fast. Rikke stivnede et øjeblik og sendte et øjekast over mod mig.

Jeg skal ærligt indrømme, at mine øjenbryn sad helt oppe under hårgrænsen, for jeg havde aldrig set noget lignende. En eller anden sjette sans hos Lea, eller måske en indbyrdes forståelse blandt de to piger, havde fortalt Lea, at hendes dristige træk ville blive godt modtaget af Rikke.

Nu lagde Rikke sig ned ved siden af Lea; på siden med ryggen mod mig, og med hovedet hvilende på den ene arm. Jeg kunne ikke længere se, hvad der foregik. Men jeg kunne både fornemme og høre, at Rikke gned Leas fisse med et par olieglinsende fingre. Når jeg kunne høre det, skyldtes det, at Leas åndedræt var blevet mere hektisk.

Et kort øjeblik drejede Rikke hovedet om mod mig og sendte mig et blik, der var en blanding af en undskyldning, en stærk forundring og en fræk invitation. Jeg slukkede cigaretten i sandet og krabbede mig det korte stykke vej hen på Rikkes badelagen, så jeg lå lige bag hende.

Min pik var blevet halvstiv ved synet af de to piger, og nu – efter lige at have set, om der var nogen i nærheden, der kunne se os – trak jeg pikken ud af bukserne og trak samtidig Rikkes trusser til side.

Så nu kunne jeg gnide mit pikhoved mod hendes fisse, og jeg opdagede med det samme, at hun var pjask hamrende våd. Hun var blevet skide ophidset af at smøre Lea ind og ikke mindst af selv at blive smurt ind. Min pik blev helt stiv på rekordtid.
Uden at slippe Leas kusse med fingrene, løftede Rikke det ene ben og lod mig komme til med min pik, så jeg kunne glide op i hende bagfra. Enhver, der gik forbi på en vis afstand, ville sikkert blot se tre mennesker, der lå forbavsende tæt sammen.
Men ingen kunne se, hvad der i virkeligheden foregik.

Lea havde et håndklæde i sin venstre hånd, og jeg havde et i min højre, som vi kunne trække hen over os, hvis nogen forbipasserende skulle komme for tæt på.

Jeg var faktisk den, der kom først. Af en eller anden grund trak jeg mig ud af Rikke, lige inden jeg sprøjtede, så min sperm røg ned i sandet mellem vores håndklæder. Rikke blev uanfægtet ved med at kæle for Lea, og kort efter fik Lea orgasme.

Hun trak håndklædet op over hovedet, idet det skete og var dermed i stand til at skjule sine sagte hyl og sit heftige åndedræt, mens orgasmekramperne gik igennem hende.

Rikke kom ikke. Ikke ved den lejlighed. Men da de to piger bagefter gik ud i vandet, hånd i hånd, mens jeg blev på stranden og passede på vores ting, kunne jeg i det vindstille vejr høre, hvordan Rikke inviterede Lea med os hjem.

Så Rikke fik også sin orgasme. Senere, ganske vist, men ligeligt fremkaldt af Lea og mig. Det fortæller jeg om en anden gang.

porno med danske piger