Disse dage er flest kvinder utro mod deres mand

Disse dage er flest kvinder utro mod deres mand

SPAR MANGE PENGE

Kvinderes natur gør de knepper uden om.

De kan ikke gøre for det – det er ofte ubevist, en del af generne og ligger i deres DNA.

Disse dage/tidpunkter er utroskab mest sandsynligt for piger og kvinder

Selvom kun de færreste kvinder kan mærke, hvornår de har ægløsning, pynter de sig ubevidst mere under ægløsning med make-up, smykker og tøj for på den måde at gøre sig mere tiltrækkende for mænd. Undersøgelser viser, at kvinder er mere utro, når de har ægløsning, fordi det er vigtigt for dem at få børn med meget virile alfahanner, der har gode stærke gener.

“Når det gælder forplantning, har kvinder to dagsordner: de vil gerne sætte gode børn i verden, og de vil sikre sig en god forsørger. Men det er ikke altid, at den, der leverer gode gener, også er en god forsøger. Kvinden kan bilde sin mand ind, at spædbarnet er hans, selvom hun er blevet gravid med en anden mand med bedre gener, der måske ikke er lige så god en forsøger som ham.

SEX I DAG?

En lidt karikeret fremstilling fortæller os nemlig, at kvinden 80% af tiden er mest draget mod beta-hannen, mens hun de resterende 20% er mest draget til alpha-hannen. Her mener man, at kvindens menstruationscyklus spiller ind, således at kvinden op til og under ægløsning drages mest mod alpha-hannen, mens hun den resterende tid i cyklussen mest er draget af beta-hannens kvaliteter.

kvinder tænder seksuelt mest på alpha-hannen

Lad os slå fast, at der ingen røg er uden ildebrand, for det er korrekt, at det i hvert fald på overfladen kan se ud som om, at kvinderne hellere vil have den vilde alpha-han. Det vil de sådan set også helst, men kun når det drejer sig om sex. Når det drejer sig om et stabilt og seriøst forhold, der bygger på romantiske relationer, så ønsker kvinderne ”den søde og stabile” mand, ham de kan stole på og være trygge ved.

Problemet er, at kvinder seksuelt tænder mest på alpha-hannen, da han repræsenterer nogle mere dyriske og maskuline sider, som appellerer til deres egen sexlyst. Når det handler om det faste forhold, så ønsker de manden med de mere bløde kvaliteter, da han dels er en bedre partner, dels bidrager mere til ligeværdigheden og stabiliteten i forholdet.

Dvs. for at komme i betragtning som partner og herunder få adgang til fast og vedvarende sex, så skal manden indeholde såkaldte beta-han kvaliteter, men samtidig så tænder kvinden SEKSUELT mest på såkaldte alpha-han kvaliteter. Og her opstår så frustrationen for nogle af disse ”søde, rare og bløde” mænd. De er faktisk kvinders fortrukne romantiske partnere, men ikke deres fortrukne seksuelle partnere.

Lidt firkantet kan man opstille det således

  • Beta-han = adgang til romantikken og kvindens hjerte.
  • Alpha-han = adgang til kvindens lyst og krop.

Flere videnskabelig undersøgelse om kvinder og utroskab

porno med danske piger