Klar på en sexchallenge? Test om du ved alt om sex!

Klar på en sexchallenge? Test om du ved alt om sex!

SPAR MANGE PENGE

Glem alt om alle de mange fitness-udfordringer – Sex er meget sjovere.

MERE SEX GIVER MERE SEX!!!

I mange forhold har sofaen, diverse Apps og streaming overtaget det impulsive sex og den erotiske passionen for hinanden, Få det ekstra, erotisk krydderi tibage. Drop støvsugningen, spring over opvasken, og tag imod en uartig udfordring! Måske vil sex endda avle mere lyst? Måske vil vi blive gladere? Der er kun én måde at finde ud af det på – Lad os knalde!

Nu er det nok! Deltag i udfordringen om at have sex hver dag i en uge!

Dag 1: Morgensex

Hav knald på fra morgenstunden. Helt bogstaveligt talt. Når I starter dagen med en rask omgang lagengymnastik bliver I, ifølge videnskaben, både sundere og i bedre humør.

Dag 2: Sex i det fri

Dyrk sex i haven, i skoven, på stranden eller andre spændende steder, som falder jer ind. Når I knalder i nye og uvante omgivelser, vækker spændingen og adrenalinen alle sanser til live, og som bonus skaber i et frækt, fælles minde, der knytter jer tættere sammen.Dag 3: Sex med legetøj

Tag et stykke parvenligt sexlegetøj som eksempelvis Domi Mini Massage Wand fra Lovense med ind i soveværelset, og slip kreativiteten og nysgerrigheden løs. Når I dyrker sex med pirrende rekvisitter bliver I både klogere på jeres egen og hinandens kroppe, lyster og grænser.

Dag 4: Fokus på forspil

Sæt fuldt fokus på forspillet med en romantisk og forførende erotisk massage, der både løsner op for muskelspændinger, øger intimiteten og skaber en dybere kontakt mellem jer. Tag jer god tid, og lad hænderne glide rundt på hinandens kroppe i skiftevis lange, bløde strøg og små, cirkulære bevægelser. Husk at give de erogene zoner ekstra opmærksomhed!

SEX I DAG?

Dag 5: Nye stillinger

Lav lidt research på kama sutra og tantra, eller anskaf jer et sæt inspirerende og kinky spillekort, og prøv en håndfuld spændende stillinger af sammen. Måske finder I en ny variant, som giver dybere og mere intense orgasmer, end dem I har været vant til?

Dag 6: Sex i badet

Dyrk sex stående doggy-style under bruseren. Det varme, rindende vand, der driver ned over jeres nøgne hud, gør både oplevelsen superhot og sanselig, intim og dyrisk.

Day 7: Udlev fantasien

Slut den nydelsesfulde uge af med et ordentligt brag, og udlev jeres frækkeste fantasier. Slip jeres indre sygeplejerske, brandmand, skolepige eller politibetjent løs, eller eksperimenter med blindfold og bondage, og lær helt nye og spændende sider af hinanden at kende. Mission completed.

TEST DIG SELV!
HVAD VED DU OM SEX, KVINDER OG MÆND?

porno med danske piger