4 gode grunde til at have sex på første date! + film.

4 gode grunde til at have sex på første date! + film.

Du skal huske at have sex på din første dateSig “Ja” til sex på det første møde.

Når man går ud på en date, forventningsfuld, opsat på at få en god aften, men med en fast indre agenda om, at nu skal alting lige have lov til at udvikle sig. Hvis det kan. Ikke noget med at gå for hurtigt frem og ende i en fremmed seng. Niksen-biksen.

(“Vi kender trods alt ikke hinanden endnu”, “Sådan er jeg bare ikke”, ”Så mister han interessen bagefter”, “Hun skal ikke tro, jeg er en Hansi Hurtigknepper.”)

Men trylle-trylle-trylle – alting spiller, det er et perfekt match, kemien er super. Humor, øjenkontakt, flirt, kys. Et glas vin… To glas vin: Man har et standpunkt, til man ta’r et nyt. Og betyder det egentlig noget? Gør det nogen forskel, om vi går i seng sammen på første date eller venter, til vi ved, at de brandvarme følelser ikke blot er en hurtig lille ildebrand i yderste hudlag?

Derfor skal du have sex på første date!

Sex er sundt der er ingen grund til at føle skam over at knalde på første date, når begge er enige, optændte og tilnærmelsesvis ædru.

Vi spiser, når vi er sultne, vi drikker, når vi er tørstige, vi har sex, når vi har lyst, hvorfor lave mere ståhej ud af dét? Den fysiske kontakt udraderer den afventende, lidt akavede atmosfære, der godt kan være til stede i begyndelsen af et bekendtskab. Vi lærer hinanden at kende meget hurtigere.

SEX I DAG?

Når vi dater, tager vi bestik af mange forskellige ting: Er han/hun charmerende? Pæn, klog, sjov, sød, festlig, tillidsvækkende etc. etc..? Hvorfor ikke også finde ud af, om der er en god kropslig kemi? Og ved at tage med sin date hjem får man kendskab til ret meget andet: Bor han/hun pænt? Er der rent sengetøj på sengen? Trestjernet salami eller champagne i køleskabet? Bogreol eller spillekonsol i stuen? Den slags…

Der findes tilsyneladende en 3-dages-regel, som håndhæves af mange: Hold igen og vent med at smide kludene til (minimum) tredje date. Hvordan den regel er opstået, står hen i det uvisse, det er nok lidt som reglen om, at højre og venstre strømpe skal være ens, eller at man ikke drikker cocktails om formiddagen.

Hvis du synes, at livet skal leves her og nu, at tilværelsen skal være ukompliceret og gerne lidt fandenivoldsk, går du ikke op i ens sokker eller 3-dages-regler. Du nyder livet. Nu. Lige nu.

Men til syvende og sidst er der jo kun ét argument, der tæller, og det er dét, du selv vælger, når du beslutter dig for, om du vil have sex på din første date. Eller ej.

Se par sexfilm fra deres første date

Dating med fokus på dig og dine behov

 

porno med danske piger

Skriv et svar