Pas på! Julefrokosttid er fyldt med fristelser og faldgrupper

Pas på! Julefrokosttid er fyldt med fristelser og faldgrupper

SPAR MANGE PENGE

Skal du knalde en kollega i år?

Dagen hvor alt kan ske – udover fuldskab, er det også dagen hvor man endelig kan få forløsning for året der gik, med frække blik og lumre kommentar til kollegaerne.

På arbejdspladserne har kollegerne kigget hinanden ud. Julefrokosterne er allerede i gang og forsætter den næste måneders tid og julemenuen står på sild, snaps og sidespring.

Læs frække fortællinger om danskernes erotiske oplevelser i julen – De er alle her – Chefen, Lederen, Sekretæren, Assistenten, Kollegaerne – Fulde og ude på narrestreger.

Men PAS PÅ! det er også dagen hvor nogle kan føle sig krænket og råbe METOO! Derfor er de vigtigt du er helt sikker på at lysten er gensidig, inden du skubber sekretæren ind over kopimaskinen eller sutter den af på den nye fyr på kontoret.

Et dansk medie har tidligere lavet en spørgerundersøgelse, hvor de spurgte deres læser, om de havde været deres partner utro, til en julefest, det svarede hele 43 procent ja til – Men det er jo altid naboen..?!

FAKTA OM JULEFROKOST MDR:

Det betyder mere salg af kondomer og fortrydelsespiller, en stigning i antallet af skilsmisser, at flyttemanden får travlt, og om ni måneder vil et dansk firma med speciale i private DNA-test få flere opgaver af mænd, der skal have faderskabstestet deres septemberbarn.

MEN DET BETYDER OGSÅ:

Når det er julefrokost, er dette natten hvor alle mødes til festligt drikkelag, sang og musik. I denne nat fester og danser smukke mennesker rundt med de normalt kedelige kollegaer.

Gamle som unge, direktørerne og kontorpigerne. Dagen hvor alle er i samme båd og alt kan ske..! Og hvem ved? nye par kan dannes og gode sexoplevelser kan findes.

Det er almen kendt at Julefrokost-tiden er utroskabens fest..! Skal der være fest og sjov så er det nu..!

Er du jaloux når din kæreste skal til julefrokost, Så er du bare realistisk. Denne ene gang om året er det nemlig tilladt for mange at følge sine mest primitive drifter, og derfor bliver der bollet, gramset og drukket uhæmmet til julefrokosten.

Skål og God julefrokost 🙂 

FRÆKKE FILM FRA JOB OG FEST:

Fræk film med nissepige fra en af de slemme julefester

Det sker på kontorene på danskernes arbejdspladser