Kusseblomsten i Kolonihaven

SPAR MANGE PENGE

Efter et stykke tid begyndte min fantasi at kredse om hendes delvist nøgne krop. Jeg krøb nærmere og vi lå tæt et stykke tid. Varmen og følelsen af hendes nøgne hud….

De spredte fugtige skamlæber indbød min stive pik til at trænge ind i hendes skønne “kusseblomst” efter gejl på græsplænen. Hvordan gik det til at havearbejdet blev til et knald i kolonihaven ?

En varm sensommerdag tilbød jeg at klippe hækken, mens hun lugede i bedene. Klipning af hæk med saks er en hård tjans, så da arbejdet var overstået tog jeg en “slapper” på græsplænen. Vejret var strålende og snart lå jeg med blot underbukserne på. Hun kom med bløde tæpper og vi benyttede lejligheden til at tage en blund.

Efter et stykke tid begyndte min fantasi at kredse om hendes delvist nøgne krop. Jeg krøb nærmere og vi lå tæt et stykke tid. Varmen og følelsen af hendes nøgne hud stimulerede hænderne til at kæle for hendes bløde krop. Hun lå stille og nød kærtegn på lårene, ballerne, lænden og maven.

Det stimulerede kysselysten, så jeg vendte hende på ryggen og bøjede mig forover. Det blev nogle lange, saftige kys og kælerier som sendte signaler til lystzonerne i hjernen. Pikken forsøgte at sprænge elastikken i underbukserne og hendes kussesafter duftede om kap med blomsterne i haven.

I et langt kys med blide kærtegn gled min ene hånd ned over hendes venusbjerg. Hendes krøllede sorte hår føltes som et blødt uldtæppe. Hun nød berøringen i stilhed og reagerede ved at strække tungen langt ind i min gane i et hedt tungekys som fortsatte længe.

SEX I DAG?

Min hånd gled ned over hendes skønne opsvulmede vulva. Berøringen satte gang i hendes tunge som udforskede alle de sanselige pletter i min mundhule. Med tommelfingeren og pegefingeren kærtegnede jeg hendes ydre, bløde, fugtige skamlæber. Hun vred kroppen sagte i fryd og jeg blev ophidset ved at tænke på hvor rart hun havde det.

Min pegefinger gled ind i sprækken og kærtegnede det inderste af skamlæberne. Grundigt uden at forsømme en eneste våd plet fyldt med lystige nerveceller. Engang imellem gled fingeren prøvende ind i den fugtige skede for ligesom at forberede hende på mere.

Pegefinger og langemand fortsatte op til den lille hætte på hendes klitoris. Den blev følsomt gnubbet og skubbet lidt til side for at pirre hendes glans der føles som en stor opsvulmet ært. Hun blev voldsomt stimuleret og strakte sig blot tilbage i nydelse. Da tungekysset var forbi havde jeg begge hænder fri.

Mine kærtegn af hendes glans fortsatte med den ene hånd, mens den anden forsigtigt udforskede hendes fugtige skede. Tre fingre gled ubesværet ind og udforskede grotten med oceaner af lyst. Det duftede stærkt at kussesafter og i grotten var hendes små kirtler opsvulmede og modtagelige for sanselig berøring.

Med ”kom her” bevægelser ledte jeg efter de mest følsomme punkter indenfor og hun nød det øjensynligt i fulde drag. Engang imellem hvilede jeg de travle hænder og vi lå blot ovenpå hinanden et øjeblik, mens mit erigerede lem gled ned mellem hendes ben og stimulerede hendes fugtige skamlæber.

Nu hviskede hun ”kom” og jeg adlød naturligvis ved at lette vægten på hende så vi begge kom op. Det var svært at skilles, så vi omfavnede hinanden og gik op på terrassen i skyggen af et træ. Vi stod ved kanten af bordet og kyssede i en hed omfavnelse. Hun slap mig og lænede sig forover bordet, tilbød mig ”dogs position”. Hendes skønne bagdel struttede opad som en åben invitation.

Jeg tog fat i hendes spændstige lænd med den ene hånd og førte det erigerede lem indenfor mellem hendes opsvulmede skamlæber. Pikken gled ubesværet ind. Hun tog fat med begge hænder på bordkanten, mens jeg kneppede hende, først blidt, men snart i højere og højere tempo. Træbordet rystede og knirkede, men heldigvis brød det ikke sammen.

Hun vred sig i vellyst og jeg følte et større og større pres omkring pikken, indtil hun fik en orgasme, som rystede gennem hendes foroverbøjede krop. På samme tidspunkt, blev lystfølelsen så stor på mit pikhoved, at sæden sprøjtede ud og ind i hendes stramme kusse.

Vi stod helt stille, mens orgasmens rystelser fortsatte. Mine hænder kærtegnede hendes bløde lænd, mens pikken langsomt dalede fra rejst til afslappet position. Hendes bækkenmuskler strammede nu og da omkring den delvist slappe pik, hvilket gav en dejlig kildrende lystfølelse.

Vi stod tæt sammen længe og betragtede solens stråler over fjorden. I flere af de andre kolonihaver blev der flittigt arbejdet, men heldigvis forblev vores erotiske kolonihavesex uforstyrret. De skulle lige vide, at der gror kusseblomster hos os som bringer så megen erotisk glæde ligesom de smukkeste blomster gør for andre…..

Bioerotikeren

porno med danske piger