Fattig studine franarre liderlige gamle mænds penge!

Tilskud til studierne

Lisa var blevet optaget på universitetsstudiet for nylig. Hun havde lejet et kummerligt værelse tæt på Uni hos en lille ufarlig gammel mand for 2000 kroner om måneden.

Hun var en meget smuk pige og havde altid noget småsexet tøj på. Hun var meget frisindet når det kom til sex. Køkkenet delte hun med den lille gamle mand, som hed Hans. I weekenderne var de tit i køkkenet på samme tid men ellers ikke.

I dag var det lørdag og højsommer, Lisa havde taget en lille lårkort kjole på og en stramtsiddende t-shirt.

Hun havde selvfølgelig bemærket at Hans godt kunne lide at se på hende, det havde hun såmænd ikke noget imod, hvis han kunne få et kick ud af det så lad ham da se, tænkte hun.

Hun var fræk men havde da trods alt trusser på indenunder, selvom hun havde tænkt på at lade være bare for at udfordre sig selv lidt. Hun havde dog valgt nogle små G-strengs trusser så man kunne se konturerne af hendes dejlige røv bedre under det bløde kjolestof.

Hun kunne godt lide at provokere den gamle, og der kunne jo ikke rigtig ske noget ved det for hvis han blev for nærgående var hun sikker på at hun godt kunne klare ham.

Det var et ekstra pift i hverdagen.

Lisa var på spanden rent økonomisk, hun skulle købe bøger i denne måned for 3000 kr og betale husleje og mad.

Så i dag ville hun spørge om hun kunne udsætte huslejen til næste måned. Hun mente nok at hendes frække udseende også ville hjælpe på den sag.

Hun vendte sig om mod Hans og spurgte:

“Hans .. øhm .. jeg ville lige spørge om ikke jeg kan få udsat huslejen i denne måned, jeg er lidt trængt fordi jeg skal købe bøger?”

” .. nej .. det gør jeg ikke – af princip.”

“Jamen, vi må da kunne finde en løsning på det, er der ikke noget jeg kan gøre, måske gøre rent eller reparere noget eller et eller andet?”

Hun satte sit sødeste og mest sexede smil og positur op, men var ikke klar over hvilke tanker det fik op i Hans.

Hans tænkte lidt mens han kiggede sultent på hende som sædvanlig.

“Altså jeg gør jo altid selv rent og jeg synes ikke .. øh .. nu skal du ikke blive sur .. .. men .. det er så lang tid siden at jeg .. øhm .. .. jeg vil gerne se .. se din kusse.”

“Min kusse!?”

“Ja .. men .. hvis du..”

“Sikke fræk du er i munden!”

Hans så helt lamslået ud. Lisa følte lidt medlidenhed med ham.

Så begyndte hun at smile lidt, her stod hun foran en lille gammel mand og han havde lige spurgt hende om han måtte se hendes kusse, det var lidt en usædvanlig situation.

“Så for at få udskudt min husleje så skal jeg tage mine trusser af for dig?”

“Øh ja .. du skal give mig dine trusser.”

Der var ingen tvivl om at Lisa havde magten over ham nu. Hun kunne udnytte situationen, for hun havde egentlig ikke nogen skam. Hvad skulle hun skamme sig over, at han syntes at hun var sexet og hvem ville i øvrigt nogensinde tro på sådan en mand hvis han sagde til nogen at hun frivilligt havde vist ham sin mis?.

“Vil du også ha”””””””” mine trusser? .. din gamle gris”, hun smilte overrasket.

“Altså du vil udsætte min husleje hvis jeg bare viser dig min fisse?”

“Ja”

“Bare vise dig den, ikke mere?”

“Nej”

“Jeg vil jo normalt ikke gøre sådan noget, men jeg er virkelig i knibe med min økonomi og det er vist meget harmløst. Er aftalen så at jeg tager trusserne af lige nu, giver dig dem og viser dig min fisse? .. og så udsætter du min husleje?”

“Ja.”

“Giv hånd på det.”

De gav hinanden hånden på aftalen.

Hun kunne lige så godt drille ham lidt og få lidt sjov ud af det.

“Det er måske lang tid siden at du har set sådan rigtig dejlig ung studinefisse??”

“Ja.. mange mange år siden.”

“Hvor mange?”

“10-20 år siden.”

“Jamen dog Hans .. så trænger du da vist også.”

“Ja.”

“Er du klar?”

Han nikkede og stirrede på hende. Lisa trak op i kjolen, så han kunne se hendes små trusser. Så trak hun stille og roligt trusserne ned mens hun kiggede på ham. Da de var ae svingede hun dem rundt på fingeren.

“Er det dem her du gerne vil ha”?”

“Ja”

“Ok ..et styks velduftende trusser til den herre”, hun kastede dem hen til ham. Han greb dem.

“Prøv og duft til dem Hans”, opfordrede hun frækt.

Han duftede til dem. Lisa havde godt bemærket bulen i han bukser.

“Dufter de ikke dejlig frækt?”

“Jo .. jo ..”

“Hvad var det så du gerne ville se?”

“Øhm .. kussen”

“Hi det er sjovt at du er så fræk i munden .. jeg vidste slet ikke du var sådan en gammel gris, en sød gris.”

Hun trak op i den lårkorte og blottede hendes mis for ham mens hun smilte frækt. Hun lod ham stirre på den i nogle sekunder.

“Nåå, hvad synes du? .. har jeg en flot fisse eller hvad? .. jeg har jo næsten lige trimmet den, er det ikke flot?”

“Jo .. meget”

“Skal du se mere af den?”

“Ja”

“Skal du se mig sprede mine ben, så du kan se det hele?”

“Ja ja”

“Din gamle gris .. så se da”

Hun lænede sig tilbage på sofaen, spredte benene vidt og trak knæene op, så der var frit udsyn til hendes mis. Hendes skamlæber delte sig automatisk fra hinanden så den gamle mand kunne se hendes lille klit og hendes frække pikhul. Hun nød at se hans ophidselse og drille ham. Han forsøgte at skjule bulen i sine bukser.

“Se på mig Hans .. se på min frække lille mis .. du får tyve sekunder mere, så må det være nok .. så er der lukket for showet.”

Hun lå lidt med halvlukkede øjne og så på ham, på hans bule i bukserne og kunne være med at bemærke:

“Hi det kan du vist godt lide?”, sagde hun og kiggede smilende på hans bule i bukserne.

“.. jo”

Hun kunne jo gøre hvad hun ville, ingen ville tro på ham hvis han sagde noget.

Af ren og skær frækhed tog hun sin hånd ned på fissen, gned en finger et par gange frem og tilbage i revnen og stak den op i sit kussehul med et lille støn, hvorefter hun spredte skamlæberne for ham.

“Hi sådan kan fyrene godt lide at se mig gøre, du skal jo også se min lille pikhul ikke?”

“10..9..8..7”

Hun talte de sidste sekunder for ham og samlede så benene.

“Så det var det, jeg skal også videre,jeg skal i byen”

“Jamen .. ok”

“Husk en aftale er en aftale; ikke Hans?”

“Jo, jeg udsætter din husleje.”

“Kan du have en god aften med dig selv” hun smilte frækt og så på hans bule i bukserne. Det var tydeligt hvad hun mente.

“Øhm ja”, sagde han en lille smule flov.

Hun gik med et “hej, hej.”

Lisa var lige kommet ned i cykelkælderen, men hun kunne ikke lade være med at tænke på hvor fræk hun lige havde været. Det var så dejlig luderagtigt det hun havde gjort. Nu havde hendes udlejer set hendes fisse, og hun havde vist ham den på den mest skamløse måde og snakket frækt til ham. Hendes mis blev våd ved tanken om hendes blottelse for manden. Hun var alene hernede og stak en hånd indenfor sine trusser og begyndte at kæle for sin fisse, den var dejlig våd og glat.

Hun hviskede frækt for sig selv: “mmh det var vist godt du ikke ser på min fisse nu hva” Hans, så våd og liderlig som den er lige nu. Sikke en bule du havde i bukserne da du kiggede på mig. Du vil gerne have mig til at slikke din stive pik ikke Hans? .. mmh dejlig velsmagende stivert .. op i min fisse .. mmh bol mig Hans, stik dit stive lem op i mig .. ååhåååh”, hun masturberede sig selv febrilsk, trusserne var røget helt af, hun sad på en kasse og masserede sin våde fisserevne hurtigere og hurtigere. “Vil du se mig komme Hans, vil du se min fisse komme?? .. ååååh ååh ja åå Hans .. se på mig .. åh jeg kommer .. åh ja åå åå jaa .. dejligt”

Uh, da orgasmerne havde fortaget sig smilte hun frækt for sig selv “mm uh dejlig fræk Lisa, hvor er du altså en frækkert hihi”. Hun besluttede sig for at hvis der skulle ske noget med hende og den gamle mand igen, så skulle hun have noget mere ud af det rent økonomisk. Hun tog trusserne på igen og tog videre.

Der gik en uge med den daglige trommerum. Hans og Lisa så ikke hinanden så meget men sidst på ugen var de begge i køkkenet igen. Lisa som sædvanlig i udfordrende tøj.

“Hvordan går det med økonomien”, spurgte Hans.

“Joe, takket være vores lille aftale så overlever jeg vist lige, men det er nu ikke fordi man ikke trænger til penge når man studerer”

“Det var dejligt at se på dig”

“Ja det kunne du vist li” hva”?”

“Ja”

“Er det virkelig rigtigt at du ikke har set en mis i 10 år?”

“Ja det er det”

“Utroligt .. helt utroligt ..men nu har du jo set min .. lidt frækt ikke?”

“Jo, du er smuk og fræk.”

“Nu har du vel ikke savlet mine trusser helt til? hihi”

“Nej nej .. .. øhm men jeg kunne jo godt tænke mig at røre ved dig Lisa, du er så smuk.”

“Nej altså Hans, jeg har jo holdt min part i aftalen, så den er slut.”

“Jamen, måske vi kan lave en ny aftale?”

“Hvad tænker du på?”

“Jamen, hvis jeg nu satte din husleje ned i denne måned?”

“Vil det sige at hvis du får lov at røre ved mig så kan jeg betale mindre i den her måned?”

“Ja”

“Nej hvor luderagtigt . din gamle gris Hans .. røre ved mig hvor?” Hans kigger på hendes trøje.

“Mine bryster?”

“Ja ja.”

Lisa står lidt og tænker. “Du må være lidt mere specifik, jeg vil altså ikke have dig til at rage på mine bryster i al evighed .. der må være en tidsbegræsning”

“Ok, hvad synes du selv er rimeligt?”

“. hmmm .. 20 sekunder? ..og jeg vil have 500 kr af huslejen.”

“Det er en aftale”

Lisa kom til at tænke på at hun måske nemt kunne have fået mere, han var vist en ret velhavende mand, men han ville jo kun røre ved hendes bryster, det var jo ikke så galt.

“Ok, så tag på mine bryster Hans”

Hun løftede armene og inviterede hans hænder ind under blusen. Han masserede dem og kælede for dem i tyve sekunder. Lisa nød det faktisk og samtidig tjente hun oven i købet penge. Måske hvis hun, .. hun skulle jo i byen i aften så det ville være rart med en ekstra håndfuld.

“Nu du er i gang Hans .. jeg skal i byen i aften .. så hvad hvis jeg viser dig min fisse igen, får jeg så 300 kr her og nu?”

Hans var blevet rigtig godt liderlig af at røre ved hendes dejlige faste bryster, de stive brystvorter var så frække. Han kunne ikke sige nej til hendes forslag.

“Ja, vis mig din mis igen.”

“Ikke noget fis vel? En aftale er en aftale OK?”

Hun vendte sig om og trak trusserne af, hendes trøje var stadig skubbet over hendes bryster så man kunne se de stive vorter. Hun lænede sig tilbage og spredte benene lige foran den gamle liderlige mand.

Da hendes fisselæber skiltes pga. hendes spreden ben kunne man se at hun var våd. Lisa var liderlig og fræk til mode.

“Uh det må jeg nok sige Hans .. du får vist oven i købet en bonus .. det var jo ikke meningen at du skulle se min fisse våd .. men det gør ikke noget.”

Hun samlede benene og spredte dem så igen, rigtig frækt.

“Ok du mangler vist ti sekunder men så bliver jeg nødt til at samle dem igen, og tage mine trusser på igen .. en aftale er en aftale.”

Hans stirrede på hendes flotte mis med sultne øjne, men Lisa samlede til sidst benene og rejste sig op. Hun lod trøjen glide tilbage på plads over hendes liderligt stive brystvorter og gik forbi den gamle mand, han fremskaffede lidt halvfibibrilsk 300 kr og gav dem hende i hendes udstrakte hånd.

“Tak skal du ha .. nice doing business with you”, sagde hun drillende.

Så gik hun langsomt ind mod sit værelse. Da hun kiggede tilbage så han så sulten og ynkelig ud at hun fik lyst til at give ham lidt ekstra.

Hun vendte sig om.

“Du er nu meget sød Hans .. og som en ekstra tak for hjælpen med min økonomi .. “

Hun lod en hånd glide ind mellem benene, og begyndte at gnide sig i sin våde revne med to fingre mens han så på hende .. det var ubegribeligt ophidsende. Hun gik langsomt tilbage mod ham og rakte sine fissevåde fingre ind under næsen på ham.

“Duften af min våde fisse .. så kan du tænke på det når du spiller din pik af.”

Hun vendte sig om og vrikkede frækt med røven mens hun gik ind på sit værelse. Hun skulle i byen og var ude af huset 10 minutter senere fordi hun skulle nå en bus.

Dagen efter mødtes de igen i køkkenet, Lisa var stadig lidt ør i hovedet efter festen.

“Hej, var det en god fest?”, spurgte Hans.

“Ja, det var alle tiders, jeg mødte en masse gamle venner”

SEX I DAG?

Lisa var som sædvanligt let påklædt og da hun bukkede sig ned for at samle et stykke tabt brød op, bemærkede hun den gamle mands øjne på sin røv. Han kunne sikkert se hendes små g-strengs trusser.

Hans havde fået en ordentlig bule i bukserne.

“Hov .. jeg skulle vist aldrig have været så fræk ved dig i går .. nu kan du jo ikke se på mig uden at få en stivert på.”

“Men .. men .. du er så smuk .. “, sagde han lidt flovt.

“Tak skal du ha”””””””” .. det gør nu heller ikke noget .. jeg tager din bule i bukserne som et kompliment.”

Hun satte sig ned for at drikke lidt cola.

“Spillede du din pik af efter jeg var gået i går?” spurgte hun direkte. Hans blev meget forlegen, men kunne ikke lade være med at svare.

“.. øh .. ja”

“Den er meget stiv nu ikke?”

Lisa var i drillehumør.

“Jo.”

“Er det fordi du tænker på duften af min våde fisse?”

Han nikkede.

“Hi jeg ved ikke rigtig om det er passende at have sådan lidt småhygge kørende med dig .. men det er nu lidt underholdende synes du ikke?”

“Ja, du er godt nok fræk Lisa.”

“Da du spillede den af i går, kom du så?”

“Øøh .. “

“Gjorde du? .. sprøjtede du?”

“Øh altså Lisa.”

“Nu skal du ikke være så forlegen Hans, jeg har vist ret til at høre hvad du gjorde siden jeg viste dig min fisse.”

“Øhm ja.”

“Hi så var det da godt for noget, du har fået lettet trykket og jeg har fået lidt luft i min økonomi og lidt sjov i gaden.”

“Ja det må jeg sige Lisa, jeg havde nu ikke troet at jeg nogensinde ville blive sådan, opstemt igen på mine gamle dage, men du er godt nok en fræk og meget frisindet pige.”

“Hi jeg er glad for at du ser sådan på det, i virkeligheden er jeg vist en luder, sådan at gøre det for penge, altså .. men hva .. så længe det er uskadeligt så har jeg ikke noget imod det .. .. men du har vist ikke noget imod at hjælpe mig lidt i mine studier eller hvad?”

“Nej, nej det gør ikke noget, jeg er jo bare en gammel taknemmelig mand, jeg synes da det er et fint arrangement vi har.”

“Det synes jeg også.”

“Men jeg vil altså selv bestemme hvornår jeg er i humør til frækheder, du skal ikke blive sur hvis jeg ikke har lyst” sagde hun og gik ind på sit værelse for at studere.

Et par dage senere var det en meget varm og solrig dag. Hans”s baghave var lukket så man kunne sidde derude fuldstændig uforstyrret. Hans sad derude i gyngestolen og læste i skyggen da Lisa kom ud for at tage solbad. Hun havde en BH og et par almindelige trusser på.

“Hej Hans sikke et dejligt vejr.”

“Ja det er dejlig varmt.”

“Jeg må godt ligge lidt her og få noget sol ikke?”

“Jo da meget gerne.”

Hun lagde tæppet ud og gav sig til at læse en bog mens hun lå på maven. Sin BH havde hun taget af men skjulte alligevel sine bryster imens, det var en gammel strandvane.

Da det var blevet rigtig varmt kom hun til at tænke at det ville være rart og få sol over det hele. Hun vendte sig og spurgte Hans.

“Øhm Hans?”

“Ja”

“Er døren låst? .. der kommer ikke lige pludselig nogle gæster ind vel?”

“Nej, så må de da ringe på”

“Det er bare fordi jeg vil gerne have sol over det hele .. du har ikke noget imod at jeg tager mine trusser og det hele af vel?”

“Nej da – slet ikke”

“Nej hi .. det tænkte jeg jo nok .. du vil vel ikke have noget imod at se på mig nøgen helt gratis?”

“Nej bestemt ikke”, smilte han – Lisa smilte også, det pirrede hende. Hun lagde sig ned på ryggen og spredte benene let så solen også ville bage hende mellem benene men også så Hans havde frit udsyn til hendes kusse.

“Er det ikke en hyggelig eftermiddag?”, sagde hun mens hun smilte frækt over mod Hans. Hendes faste bryster og smukke fisse åben for hans blik.

“Jo, det må jeg nok sige”

“Du behøver ikke være genert .. kig bare”

Hun spredte benene lidt mere, tog bogen op og begyndte at læse.

Da hun havde læst næsten hele kapitlet, lod hun mærke til Hans ud af øjenkrogen. Han sad og spillede den af mens han kiggede hende lige op mellem benene.

Da hun tog bogen ned stoppede han med det samme og lod som om han læste.

“Hans .. du behøver ikke være flov over det .. jeg har ikke noget imod at du spiller pik mens du ser på mig .. det er jo også din have.”

Hans kiggede forundret over på hende.

“Må jeg se hvor stiv din pik er blevet?”, sagde hun ligeud, stadig med spredte ben.

Han tøvede stadig.

“Altså, jeg vil også se noget, nu har du stirret på min mis i næsten en time”

Han trak langsomt bukserne ned og afslørede en stor stiv pik.

“Nej, hvor en stor smuk pik du har” Hans sad der bare og kiggede.

“Nej Hans .. altså .. bare leg med dig selv .. du må hellere udnytte chancen .. nu kan du se på min fisse og spille pik helt gratis .. så bare gør det .. det er jo bare dejligt”

Hun smilte da han begyndte at tage fat om pikken og tog så bogen for og læste videre.

Det varede ikke længe inden hun kunne høre ham komme kraftigt, hun løftede bogen lidt og så ham sprøjte kaskader af varm sperm ud over terassebordet.

Hun smilte veltilfreds.

Lisa rejste sig op og gik med et frækt smil hen til Hans. Hun stod nøgen foran ham.

“Nej hvor du har sprøjtet meget .. hi .. var det ikke dejligt og få lettet trykket?”

“Jo .. hh”

“Hi, jeg henter lige en klud, jeg skal alligevel have noget vand”

Hun vimsede nøgen og veltilfreds og fløjtende ind i køkkenet og kom ud lidt senere. Så tørrede hun bordet rent. Hun bemærkede Hans””””””””s slappe pik.

“Hi så er den vist veltilfreds”, sagde hun og nikkede mod pikken.

“Ja.”

Hun vendte sig om og begyndte at tørre bordet af. Synet af hendes nøgne røv fik ham til langsomt at blive stiv igen.

Da hun kiggede sig over skulderen så hun hvordan den steg og steg igen.

“Hov .. bliver den stiv igen nu? .. måske jeg skulle tage mine trusser på igen..”

“Nej”, sagde Hans, “vil du ikke nok læne dig forover?”

“Vil du ha” jeg skal strutte lidt med røven så du kan se mit pikhul?”, sagde hun, selv forundret over sin ligefremhed.

“Jaah.”

“Liderlige gamle gris, det gør jeg da ikke bare sådan lige.”

“Du får 50 kroner for det.”

“50 kroner for at vise dig mit pikhul, når du sidder der med stivert på?”

“Ok 100 kr.”

“200 i dag.”

“Ok”, velvidende at hun kunne have fået et meget større beløb, men det ville næsten være tyveri i den her situation.

Hun svajede ryggen og spredte benene, ligesom hun ville gøre hvis en fyr skulle stikke sin stivert op i hende. Hendes halvåbne hul glinsede i sollyset af saft. Hun gjorde det tre gange og lod ham se i fem sekunder hver gang. Så rejste hun sig og begyndte at drikke lidt vand.

Hans havde lagt mærke til hendes røvhul var også lidt åbent.

“Er du nogensinde blevet kneppet i røven Lisa?”

“Nej altså! din frækkert .. sådan noget kan jeg da ikke svare på?”

“Du får 100 kroner for at svare ærligt.”

“Lad mig se dem.”

Han lagde 200 kroner på bordet.

“Ok .. ja .. nogen gange kan jeg godt lide at få pik i røven, det er dejlig frækt og mange fyre synes vist at det er dejlig stramt .. men det er kun når jeg er rigtig liderlig.”

Hun kunne næsten ikke tro hun lige havde sagt det, men hva”””””””” det kunne vel ikke skade og 200 kroner var da en pæn timeløn for 10 sekunders snak.

“Slikker du den nogensinde af på en fyr?”

“Det kan jeg ikke sige noget om.”

Han lagde 100 kroner mere.

“Hi, ja selvfølgelig, jeg elsker at slikke pik .. at mærke sådan et stort dunkende pikhovede inde i munden er rigtig ophidsende.”

Hans var virkelig vovet nu.

“Hvad gør du så når en fyr kommer, når du bruger munden.”

“Det ved jeg søreme ikke” 100 kroner mere.

“Altså hvis han kommer i munden på mig, så synker jeg naturligvis hans dejlig varme sperm og slikker ham pæn og ren ..”

“Kan du godt lide sperm?”, han lægger 50 kroner mere. “Ja selvfølgelig, det er dejlig lækkert, og den frækkeste smag jeg kender.”

Hans pik var blevet stenhård og strittede lige op i vejret. Lisa kunne ikke lade være med at se på den.

“Lisa, kom og sæt dig på min pik”

“Hi du er vist lidt fisseliderlig hva”?”

“Ja, jeg vil have din varme våde fisse ned over min pik Lisa.”

“Altså Hans, du har en meget stor og flot stivert, men jeg har jo altså en bolleven .. det er jo kun ham der må kneppe mig i fissen.”

“Jamen så kom herhen og få den op i din røv.”

“Ej, altså .. det kunne ellers være lækkert synes du? .. men den er vist for stor til min lille stramme numse.”

“Du får 1000 kroner for at sætte dig på min pik.”

“1000 kroner?, .. nej altså det kommer du ikke langt med .. er det eneste min stramme våde studinefisse er værd for dig lige nu?”, sagde hun drillende.

“2000 kroner?”

“Altså for 2000 så vil jeg .. altså kun lade den glide op i mig 5 gange.”

“Ja, kom gør det!”

“Uh din liderlige gamle mand, ok så knepper jeg dig, men ikke røre .. kun din op i min våde fisse fem gange .. og kun jeg må bevæge mig!”

“Ok hh ok”, hun kunne se at han var lige ved at gå op i limningen af liderlighed. Hun var også selv meget liderlig nu, hun skulle til at sætte sig på hendes udlejers store pik og kneppe ham.

Hun gik over til ham og skrævede over stolen og bevægede sig henover den store stivert.

Hun tog fat om den og guidede den hen til sit våde hul. Så sænkede hun sig langsomt ned over den med et støn. Det var den største pik hun nogensinde havde fået. Hun nød den fulde længde. Stille og roligt ned og op.

“1 .. mmhh .. hhh .. mmh den er stor .. 2 .. aaaah dejlig stivert .. mmh

.. 3 ..”

Da hun var kommet til fem steg hun af ham og beundrede den store pik nu glinsende af hendes søde safter.

“Mmh det var dejligt, sikke en skøn pik.”

“Nej nej du må ikke gå, jeg er så tæt på at komme igen”, sagde Hans desperat.

“Jamen, der er jo ikke mere fisse for den 25 øre.”

“Jamen så, 1000 kroner mere, skynd dig Lisa, jeg vil komme oppe i dig.”

“Uh, skal jeg bare sætte mig på dig så du kan sprøjte min kusse fuld med sperm? For 1000 kr?”

Han onanerede heftigt.

“Ja, Lisa, ja, gør det nu 1500 kroner, skynd dig.”

Hun bevægede tilbage med kussen lige over hans pik som han heftigt onanerede.

“Ok, Hans .. sprøjt i min fisse, ja, fyld min kusse.”

“NU!”

Hun satte sig hurtigt ned over den og mærkede en eksplosion af varm sæd sprøjte langt op inde i sig.

Følelsen af hendes udspilede kusse og de varme sprøjt fik hende til at komme på den store pik, hendes orgasmekramper malkede hans pik helt tom.

“UH jeg kommer også! .. ÅÅH! Nej hvor er din pik stor! UUH”

Hun kunne slet ikke lade være med at kneppe den mens hun kom og kom.

Da de begge var faldet til ro sad hun stadig på ham, hans stivert dybt begravet i hende.

“Uh, du fik vist en bonus, lidt ekstra knep og en dejlig orgasme”

Hun steg langsomt af ham og gik over til bordet, havde lidt svært ved at gå.

Hun drak en tår vand mens hun vendte sig om og så på ham. Hendes inderlår var våde af deres safter.

“Mmmh, sikke en dejlig sommerdag ikke?”

“Jo det må jeg nok sige uha, kan du ikke tage pengene fra min kasse i køkkenet Lisa, 3500 kroner .. så er du vist ved muffen igen.”

“Jo det er dejligt .. udmærket .. og tak skal du ha””.”

“Det var da min fornøjelse tør jeg nok sige, selv tak.”

Lisa spreder benene lidt – der hænger nogle spermtråde ud fra hendes kussehul og på hendes inderlår.

“Uh hvor dejligt .. hihi .. ser det ikke frækt ud Hans?”

“Jo meget.”

Hun stikker et par fingre op i hullet og samler noget sæd i håndfladen, så slikker hun det af hånden.

“Mmmh dejlig sperm”, siger hun og vrikker ind i køkkenet.

“Din dejlige liderlige tøs”, hvisker Hans for sig selv.

Lisa har fået sol nok så hun sætter sig ind på værelset og læser videre efter hendes bad.

Der går nogle dage hvor de ikke ser hinanden så mødes de igen i køkkenet.

“Hej Hans – tak for sidst.”

“I meget lige måde”, siger Hans

“Det var dejligt at lege derude, synes jeg”

“ja det var meget dejligt, du .. øhm Lisa?”

“Ja, Hans, hvad vil du spørge om?”

“Jeg har en gammel kammerat, som jeg kendt i 50 år .. jeg tror gerne han også trænger til noget .. måske bare at se på dig, måske hvis du tager solbad nøgen, så kunne jeg invitere ham ud på terassen så han også kunne få lidt spænding i sin hverdag, jeg vil gerne vise ham dig, det er hans fødselsdag.”

“Nej, hvorluderagtigt hihi .. vil han også betale for det?”

“Ja, det er jeg sikker på han vil.”

“Så jeg skal bare vimse lidt rundt og tage lidt sol og sådan i haven, mens i to kigger på mig?”

“Ja, hvad siger du til det?”

“Altså så må i give 500 kroner hver.”

“Det er ok Lisa.”

“Fint”

Dagen efter kommer Hans””s ven Lars over på besøg. Han er omkring 70 år gammel. Lisa vurderer ham som sød og harmløs.

De sidder ude i solhaven og hyggesnakker da Lisa kommer ud i bikini.

“Hej – jeg er Lisa.”

“Hej jeg hedder Lars.”

“Hyggeligt at møde dig Lars.”

Lisa er allerede en smule våd i missen, ved tanken om at hun skal blotte sig for de to mænd.

“Jeg hører du har fødselsdag?”

“Ja, jeg bliver 72.”

“Du ser da ellers ung og viril ud endnu.”

“Ha tak skal du ha””.”

“Hans har ellers fundet på alle tiders fødselsdagsgave til dig.”

“Jamen dog, hvad er det.”

“Jaaa, hvad kunne du tænke dig at se.”

“Hvad mener du?”

“Jeg synes du er sød, og så havde vi en ide om at du måske gerne ville se en nøgen sommerpige .. mig.”

“Dig? Nøgen? .. ja det vil jeg da meget meget gerne, du er da en smuk pige.”

“Tak .. ja, Hans har givet et lille tilskud til mine studier for at blotte min fisse for dig og vimse lidt rundt i haven .. og det har jeg såmænd ikke noget imod hvis altså i kan opføre jer ordenligt.”

“Jamen dog, det er søreme lang tid siden jeg har set sådan en sød fræk pige som dig.”

Hun gik helt hen til ham.

“Ok, Lars, vil du tag mine trusser af”

Lisa var godt liderlig nu. Hun besluttede sig for at give ham lidt ekstra fordi han var en sød gammel knark.

Han trak hendes trusser ned og af.

“Mm det er helt pirrende at i sådan kigger på min mis, jeg er vist blevet lidt våd i revnen .. hm det er dejligt.”

Hun bliver stående nøgen mellem de to mænd som sidder i deres stole. De kan se på hende som de lyster.

“Mh jeg er vist lidt liderlig .. jeg kan godt lide at stå her .. Hans vil du ikke kæle lidt for min røv?”

Hans kærtegner hendes frække lille røv.

“Lars vil du ikke stikke et par fingre op i min fisse?”

Han stikker hånden ud, hun guider den ind mellem sine ben og fører de to rynkede fingre op i sit varme hul.

“Uh i to gør mig meget liderlig .. det er dejligt og stå og blive fingerkneppet her i solen mmm.”

Hun vrikker lidt med røven, stadig med de to fingre glidende ind og ud af fissen.

“Uh Lars det er så dejligt .. mmh .. jeg vil komme i dit ansigt .. åh bliv ved.”

Da hun er tæt på orgasme skræver hun hurtigt over Lars”s liggestol lige ved hans bryst og presser sin sjaskvåde fisse ind i hans ansigt hvor hun kommer og kommer mens hun stønner liderligt.

Da hun er færdig, går hun et par skridt tilbage og smiler frækt.

“Mmmh det var dejligt .. hvor var det skønt og frækt .. hihi du er helt våd i ansigtet hi .. og dermed tillykke med fødseldagen Hr. Lars.”

Hun tager sit tæppe og vrikker frækt ud på græsplænen hvor hun lægger sig til at tage sol nøgen og læse lidt.

porno med danske piger