Stor og lækker fangst på fisketuren

SPAR MANGE PENGE

Det er bestemt ikke altid, at det er lige sjovt at være bidt af en gal fiskestang, men sådan er jeg nu. Efter en lang og stressende uge nyder jeg stilheden ved vandet, bare mig, min fiskestang og en kold øl. Roen ved vandet giver mig mulighed for at oplade mine batterier igen, og derfor forsøger jeg at komme af sted så tit som muligt.

Jeg havde planlagt en fisketur på denne regnvejrskolde lørdag tidlig morgen, men da jeg stod op og lavede min traditionelle varme kaffe og klædte mig på til en dejlig dag, fortrød jeg min passion for lystfiskeri.

Det var ikke kun koldt udenfor, det var blæsende, vådt og koldt, og jeg var tæt på at aflyse turen og glide ned under dynen igen, men jeg bed tænderne sammen og satte mig ud i den allerede pakkede bil. Jeg sneg dog et ekstra tæppe med i bilen og kørte.

Jeg nåede til mit yndlingssted omkring klokken fem den morgen. Solen var, eller rettere ville, stå op om lidt, men der var nok igen chance for at få det at se. Den grå og regnfulde skyer fyldte himlen, og man havde lovet, at dette vejr ville forsætte resten af dagen og stort set hele ugen ud.

Jeg pakkede mit lille telt ud og pakkede mig godt ind i tæpper og regntøj, før jeg kastede stangen ud første gang. Med et termokrus i hånden sad jeg og kikkede ud over vandet, tømte hovedet for tanker og døsede lidt hen, og det var nok derfor, at jeg ikke bemærkede hende lige med det samme.

Hun sad et par meter længere væk, stirrede ud over vandet ligesom mig, og dømmende fra hendes drømmende blik var hun langt væk i en fantasi. Jeg håbede, at det var en god fantasi og smilede til hende, inden jeg lagde mig tilbage i tørvejr i teltet.

Hun rejste sig op og stillede sig lige akkurat inden for min synsvinkel. Jeg lod, som om jeg sov, kikkede på hendes med næsten lukkede øjne.

Hun var ikke helt ung, men at dømme på hendes graciøse bevægelser, vidste hun klart, hvordan man skulle tænde en mand.

Det var holdt op med at regne så voldsomt, og hun tog sin store uklædelige regnfrakke af og afslørende hendes meget kvindelig former. Store bryster var gemt under en rød ulden trøje, og hendes sorte snævre bukser viste hendes smukke, lidt store bagdel. Hun havde en forbløffende smal talje hendes vægt taget i betragtning.

Hendes tøj var fugtigt på trods af hendes regntøj og sad stramt til hendes krop. Jeg reagerede hurtigt på mine egne fantasier, hendes frodige krop og min tæt slynget sammen.

Hun lod, som om hun ikke så mig, levede sig helt ind i sig selv og naturen, og jeg trak vejret så lydløst som muligt, for ikke at forstyrre hende.

Hun tog den røde trøje af og lod sine fyldige bryster ud i den regnkolde luft. Hendes bukser fulgte efter, og hun stod kun i trusser. Hendes store brystvorter strittede i den kolde luft, og hun legede med dem. Hendes hænder dækkede ikke helt de store bryster, men det var tydeligt, at hun ikke var ukendt med egen krop.

SEX I DAG?

Hun vidste lige, hvordan de skulle tages, og hendes fingre æltede hårdere og hårdere. Hun lod fingre glide ned i de våde trusser. Langsomt trak hun trusserne ned om anklerne og trådte til sidst helt ud af dem. Hun lignede i smuk skulptur, som hun stod der. Helt nøgen og indbydende. Hun kikkede for første gang på mig, og jeg smilede tilbage. Jeg kunne lide, hvad jeg så, og var helt klar til et lille eventyr.

Hun forstod mit indbydende smil, og næsten dansende kom hun nærmere. Med kolde fingre knappede hun mine efterhånden meget stramme bukser op og trak min halvstive frem. Med et lykkeligt smil tog hun mig i munden, og der gik kun få sekunder, før jeg stod helt op. Stiv og strunk og meget glad.

Dette tegnede til at blive en af de bedste fisketure længe. Hendes hoved kunne lige knapt dækkes af teltet, så hendes frodige hvide krop trak ud, og da det igen begyndte at regne, gispede hun forskrækket. Det blev jeg også, da hun af bare overraskelse bed hårdt i min pik.

Heldigvis ophidsede de kolde regndråber hende kun yderligere. Jeg var lidt bekymret for, om hun ville opgive sine fantastiske tungelege, da regnen igen satte hårdt ind.

Hun tog mig dybt ned i halsen, og stønnende greb jeg ud efter hendes patter. De var bløde og varme i hænderne på mig, og hun blev yderligere liderlig, da jeg nev hårdt i brystvorterne. Min pik kvalte hendes stønnen, da jeg stødte dybt ind i hende. Jeg kunne mærke, at hun elskede, at jeg tog hårdt fat i hende, og ansporet af hendes liderlig tog jeg fat i hendes korte våde hår og bestemte farten. Jeg kørte hendes hoved op og ned, men jeg pressede hofterne længere og længere opad.

Hun suttede så godt, som hun kunne, men det var mig, der bestemte tempoet. Jeg var tæt på at komme i munden på hende. Dette kunne hun mærke, så hun trak sig bestemt væk. Hun ville ikke gå glip af min stive pik i sin kusse.

Jeg flyttede mig lidt ud af teltet. Det var kun mit hoved, der nu var i læ for de kolde regndråber. Det var hundekoldt, da hendes varme tunge forlod min pik og lod den stå lige op i det kolde regnvejr.

Jeg havde stadigvæk bukserne næsten på, så mine underben var delvist beskyttet med det kolde element, men bukserne blev hurtigt gennemblødte og kolde, så da hun sænkede sin varme kusse ned over min ventende pik, sukkende jeg dybt.

Hun var så blød og varm, da hun begyndte sit ridt. Jeg bed mit selv hårdt i læben, mine øjne fulgte hendes tunge bryster, der hoppede og dansede lystigt i takt med hendes ridt.

Jeg forsøgte at dække dem med mine store hænder, men de var større end de fleste bryster, jeg nogensinde havde haft fornøjelsen af. Jeg æltede og æltede, nev i dem, og hun strakte sig lidt frem på min pik og lod min tunge lege med hendes store kloder.

Jeg gemte ansigtet i dem, suttede og bed. De var både kolde og varme, og reagerede lystigt på mine kærtegn. Hun rettede sig igen op og begyndte at gnide sin klitoris. Det var noget hun kunne lide.

Hun stønnede højere og højere, og jeg kunne se ekstasen i hendes åbne øjne. Hun kikkede undersøgende på mit ansigtsudtryk, og hver gang jeg stønnede, kunne jeg se tilfredsheden hos hende.

Pludselig sad hun helt stille med min pik begravet i hendes store kusse, hendes hånd filede stadigvæk lystigt løs på hendes klitoris, og hun kastede hovedet bagud i ekstasen.

Jeg var helt bange for, at hun ville knække min stive pik med hendes voldsomme orgasme. Hendes kussevægge pressede hårdt og stødvist omkring min pik, og jeg måtte lukke øjnene og tænke på sulten i Afrika for ikke at komme.

Hendes orgasme klingede af, og hun fortsatte straks efter sit ridt. Hun var voldsomt våd og meget stram efter denne første orgasme, og hendes safter blandede sig med regnvejret uden for teltet.

Der gik ikke mange minutter, før hun igen kom i en voldsom orgasme, og denne gang gav jeg mig selv lov til at følge med, og da hun kom igen, sprøjtede jeg min liderlighed op i hendes dampende kusse.

Hun trak sig væk fra mig kort tid efter og tog min slappe pik i munden og slikkede mig helt ren. Det var lige før, at min pik rejste sig igen, men hun havde fået nok, så hun fjernede sin varme tunge og overlod mig til den kolde regnvejr. Hun stak hovedet ind i teltet og kyssede mig blidt på munden. Hun smagte af pik og sperm, da hendes drillende tunge gled ind i munden på mig.

Da hun gik væk, helt nøgen, i regnvejret, hørte jeg for første gang hendes stemme. Hun smilede tilfreds til mig og sagde: “Tak”. Jeg mumlede tak tilbage, men min stemme var ru og lav og forsvandt i lyden af bølger og regndråber på teltdugen.

Jeg har mange gange senere kommet tilbage til mit yndlingssted, men jeg har aldrig mødt hende siden. Jeg håber dog stadigvæk, men hvis hun ikke dukker op igen, har jeg dog erindringen om dengang, jeg selv blev indfanget på en fisketur.

porno med danske piger