Forspillet.dk – erotisk handlingspil til par! (SET I LØVENS HULE)

Forspillet.dk – erotisk handlingspil til par! (SET I LØVENS HULE)

SPAR MANGE PENGE

PIFT JERES SEXLIV OP – DANMARKS FØRSTE EROTISKE HANDLINGSSPIL FORSPILLET.DK

Det erotiske parspil til frigjorte par og swinger, kendt fra DR-succesen ‘Løvens hule’. Hvor spillet blev fremvist i samme program som parboxen L’AMOURBOX, som er en erotisk pakke der udkommer hver 2. måned, fyldt med udvalgte produkter.

Spillet til både et eller flere par, der ønsker handlinger og udfordringer i det erotiske univers. Forspillet er opbygget som et erotisk handlingspil, så i kan være sikre på, at der sker noget! Forspillet.dk – det erotiske handlingspil – spilles af et eller flere par. Her kan i lære at bruge erotiske handlinger i jeres dagligdag.

SEX I DAG?

Husk, at sex afhjælper depression, er god motion og styrker hjertet.

Mere sex i hverdagen kan forebygge helt op til 32 sygdomme eller gøre det lettere at leve med dem, så lad os få gang i lagnerne, med forspillet.dk Forspillet.dk er således med til at højne jeres livskvalitet og velvære. En dejlig måde at få både bedre søvn og helbred.

PRODUKT ANMELDELSE:

Har prøvet spillet med 3 andre par, som vi havde inviteret til at prøve forspillet.dk før det er kommet på gaden. Vi havde fået en opskrift på en forret og en hovedret sammen med forspillet, det blev en super start på en fræk aften, med en lækker og let menu.Forventningerne var store, de blev til fulde indfriet, der blev grinet og hygget. Der var en fræk stemning mens vi spillede, det er længe siden vi alle har grinet og hygget så meget, efter at have spillet i 1 ½ time, trak en af gæsterne et kort med teksten, ”bestem en handling, efter eget valg”, han sagde nu stopper vi og dem som har tøj på smider resten, og så skal der sexes igennem, og det blev der.

Vi glæder os til næste gang vi inviterer frække gæster til at spille forspillet.dk

Med fræk hilsen – Michael og Jeanette

porno med danske piger