Delay spray guide – hold længere under sex!

Delay spray guide – hold længere under sex!

SPAR MANGE PENGE

Guide til Delay Spray & Cream

Udsæt din udløsning og få mere og bedre sex.

Hvordan holder man længere i sengen? Delay spray guide – løsningen til ikke at komme for hurtigt.

Delay spray til mænd er designet til forsigtigt at bedøve penis og reducere følsomhed. Denne lille reduktion af følelse kan lade dig holde tilbage fra klimaks i længere tid og kan resultere i længerevarende seksuel nydelse, både alene og med en partner.

Delay spray bestsellers

Shiatsu Penis Power Cream HOT Delay Spray Long Time Pjur Superhero Performance
139,- 99,- 129,-

KØB DELAY SPRAY OG FÅ BEDRE SEX!

Måske kender du følelsen. Du har den dejligste person foran dig, og legen går præcist, som du har planlagt. Din partner er simpelthen så fræk, og før du ved af det, og før I overhovedet kunne nå alt det, du gerne ville, så har du kommet. Det kan, for mange, være enormt pinligt, og man kan føle sig helt forkert, også selvom det er helt naturligt.

Faktisk viser det sig, at mellem 30% og 40% af mænd på et tidspunkt i deres liv har prøvet at få en for tidlig sædafgang – også kendt som PE (Premature Ejaculation). For tidlig sædafgang kan forårsage knas i parforholdet, og så kan det også føre til en følelsesmæssig og endda fysisk belastning.

Derfor er det heller ikke underligt, at mange mænd, der er ramt af dette, leder efter praktiske løsninger. En af disse løsninger kan være at investere i en god forsinkelsesspray også kaldet delay spray, som har vist sig at være effektive mod tidlig sædafgang.

Disse delay sprays og delay gel er produkter, der er baseret på bedøvelse, som går ind og hjælper manden, der har problemer med tidlig sædafgang, så han kan holde længere under samleje. Det er en sikker og nem behandling, som man kan bruge 10 til 15 minutter før sex.

Men hvad er en delay spray? 
En delay spray eller forsinkelsesspray er et produkt, der er designet til at hjælpe manden med at forlænge deres seksuelle præstation. Sprayen virker ved at gå ind og desensibilisere penis, hvilket kan hjælpe med at forsinke ejakulation og give længerevarende seksuelle oplevelser.

En forsinkelsesspray påføres inden seksuel aktivitet på penis. Nogle sprays virker hurtigt, hvorimod andre skal bruge længere tid på at reducere følsomheden i penis. Som du måske allerede har bemærket, findes der et hav af forskellige mærker og typer inden for delay sprays, men alle virker på samme måde ved midlertidigt at bedøve nerverne i penis.

SEX I DAG?

Hvordan virker en delay spray? 
Som nævnt før, så virker en delay spray ved midlertidigt at gå ind og reducere følsomheden i penis hos mænd. Sprayen indeholder normalt en aktiv ingrediens kaldet lidokain eller benzokain, som har en lokalbedøvende effekt. Når sprayen påføres penis, absorberes ingredienserne i huden og blokerer midlertidigt nerverne, som sender signaler om følelse til hjernen. Dette kan dermed forlænge den tid, det tager for en mand at nå klimaks og derfor hjælpe med at forhindre for tidlig ejakulation.

Virker en delay spray? 
Ja, en delay spray virker. Hvis du har oplevet problemer med en delay spray tidligere, kan det være fordi, du ikke har brugt den korrekt.

Der har været adskillige undersøgelser, der har gået ind og studeret effektiviteten af forsinkelsessprays på mænd, som har problemer med for tidlig sædafgang, og her har man fundet ud af, at disse sprays er nemme, effektive og kan føre til en bedre seksuel oplevelse. Faktisk antyder flere studier på, at forsinkelsessprays hjælper mænd med at holde længere i sengen og tilføjer omkring tre til fire minutter ekstra tid under samleje. Dog er det også værd at bide mærke i, at virkningen af en forsinkelsesspray varierer en smule for hver bruger.

Derudover er det også vigtigt at bemærke, at en delay spray ikke bør betragtes som en permanent løsning på for tidlig sædafgang. Det bør kun bruges som en midlertidig løsning. Hvis du føler, at for tidlig sædafgang går ind og påvirker dig psykisk eller fysisk, kan det være en god idé at bestille en konsultationstid hos egen læge eller snakke med en seksuel terapeut. Derudover anbefaler vi også, at du læser og følger produktets instruktioner omhyggeligt og undgår overdosering.

Er en delay spray sikker at bruge? 
Både delay sprays med lidokain og benzokain er sikre at bruge. Når du bruger produkter på din krop, bør du undersøge, om der er nogen bivirkninger. Delay sprays gennemgår en grundig test for at sikre, at det er sikkert at bruge, men nogle mennesker kan have en følsomhed over for nogle af de ingredienser, der er brugt i en forsinkelsesspray.

Den mest almindelige bivirkning ved delay sprays er en let prikkende fornemmelse på penis efter påføring, som normalt aftager inden for få minutter. Hvis du oplever mere intense fornemmelser, såsom en brændende eller kløende fornemmelse, bør du stoppe med at bruge forsinkelsessprayen og tale med din læge. Du kan også opleve følelsesløshed på din penis eller en følelse af ikke at kunne opnå orgasme efter påføring, men dette er typisk kun midlertidigt.

Sådan bruger du en delay spray – Trin-for-trin
Er du i tvivl om, hvordan du skal bruge en delay spray? Så følg denne trin-for-trin guide, så du kan læne dig roligt tilbage og glæde dig til at mærke effekten af en delay spray. At bruge en delay spray er slet ikke svært, og det kræver ikke, at du ved en hel masse. Dog er det altid en god idé at sætte sig ind i de instrukser, som du får sammen med dit produkt. Du finder dem oftest på selve produktet eller i emballagen/posen, som produktet kommer i. ‘

KØB DELAY SPRAY OG FÅ BEDRE SEX!

 

Kan jeg gøre andet for at holde længere? 
Som nævnt tidligere er delay sprays ikke en permanent løsning på et vedvarende problem. Men det kan være en sjov, spændende og fræk midlertidig løsning, som kan suppleres sammen med andet sexlegetøj. Du kan f.eks. bruge en penisring sammen med en delay spray for at få det allerbedste resultat, der hjælper mod for tidlig ejakulation.

En penisring er sexlegetøj, der kan bruges til at hjælpe med at forsinke ejakulationen og dermed modvirke for tidlig sædafgang. Penisringen er en lille ring, som placeres omkring penis og kan enten være lavet af elastisk materiale eller fast materiale som f.eks. metal.

Når penisringen er på plads, kan den hjælpe med at begrænse blodgennemstrømningen fra penis, hvilket kan føre til en hårdere og mere vedvarende erektion. Dette kan hjælpe med at forsinke ejakulationen og dermed forhindre for tidlig sædafgang. Klik dig forbi vores penisringe

 

porno med danske piger