Anettes anden anal del.2

SPAR MANGE PENGE

Jeg smed noget massageolie frem til dem, og Anette smurte sine fingre, og Lones kusse ind. Stile og roligt, begyndte hun så at håndkneppe Lone, til sidst med alle fingrene…

Efter en heftig druktur med min bolleveninde (Anette, kornfed, men store hængepatter, og en stor rund røv) og en af min gamle bolleveninder (Lone), var vi havnet hjemme hos Anette. Anette var stiv som et bræt, så hun var gået i seng.

Lone og mig fik en godnat bajer. Samtalen kom ind på sex, og da vi altid har talt åbent sammen om hvert vores sexliv, fortalte jeg hende om hvordan jeg en uge før, endeligt, havde fået røvkneppet Anette.

Om hvordan jeg tvang hende til at tigge om det. “Den æder jeg ikke”, sagde Lone, “hun er sgu ikke til den slags, og slet ikke til ydmygelse”. “Gu i helvedet er hun så, jeg vil endda vædde på, jeg kan få hende til at slikke fisse på dig”. Hverken Lone eller Anette havde aldrig været sammen med en pige før. Efter en kort diskussion, og et væddemål, på et blowjob/slikketur, måtte jeg bevise mine påstande.

SEX I DAG?

“Lone, tag Anettes videokamera”, sagde jeg mens jeg smed tøjet. Min pik var jernhård, og Lone spurgte, hvad planen var. Jeg fortalte hende, at jeg ville gå ind og kneppe Anette, mens hun sov, og Lone skulle optage det. Dette ville sikkert vække hende, og når det skete ville jeg tvinge Anette til at slikke kussen på Lone. “Ok”, Lone smed tøjet.

Lone er ligesom Anette overvægtig, men de hængepatter hun før havde haft, er nu med lægens hjælp sat smukt op. Røven er rund, og hendes kusse, havde kun et tynd stribe hår lige over den. “De er sgu blevet lækre, dine patter”. “Tak vil du røre?”.
“Ikke lige nu, så skyder jeg bare mit væddemål af i patterne på dig”. Lone smilede.
Jeg gik med Lone i hælene, ind til Anette. Hun snorksov, heldigvis nøgen.
Jeg smurte min pik ind i lidt olie, trak dynen til siden. Lone stillede sig i hjørnet, og optog det hele. Anette lå på ryggen, så jeg spredte hendes ben, kørte fingrene hen over kussen. Spyttede på fissen, og skilte skamlæberne. Jeg pressede pikken op. Anette gryntede lidt, “Lækkert”, jeg vendte hendes hoved, så hun kunne se Lone.

“Hvad laver du!” Hun lød forvirret, men også lidt sur. Jeg satte alt på et bræt, fortalte hende hun skulle sgu gøre som der blev sagt, ellers ville jeg give hende slag i den bare. Så gik hun fra forvirret til liderlig. Jeg hev pikken ud, placerede den i mellem hendes patter,” Klem dine liderlige bryster om min pik”, Anette klemte og bukkede hoved frem, for at tunge kunne nå, når jeg stødte til. Jeg tog om pik roden, klaskede pikken i ansigtet på hende, og hun prøvede forgæves at fange den med munden.
Så lagde jeg mig ned mellem benene på Anette. Stak tungen op i fissen, hen over klitten. Hun stønnede, og begyndte på sine sjofle kommentarer. “Sut min kusse, Tag mig hårdt, skampul mig!!” Jeg vendte hende på maven, stak pikken hårdt op i hende, og kneppede hende i et jævnt tempo. Så gjorde jeg tegn til Lone om at stille kameraet på kommoden, og komme over.
Hun gik hun på knæ bag mig, og stak tungen op imellem ballerne på mig, hun slikkede mig fra røv til nosser, op og ned.
Anette var kommet godt op i omdrejninger, så jeg bad Lone om, at sætte sig foran Anette, så hun kunne slikke hendes kusse, så ville jeg holde hendes arme bagfra. Men da hun satte foran hendes ansigt vendte Anette sit ansigt til siden, “Jeg slikker sgu ikke en kusse, du har ligget og kneppet før.” “Tag fat i hendes hår, og tving hende”, sagde jeg til Lone. Hun tog fat i Anettes nakke, og pressede hendes ansigt ned mod hendes fisse, “Æd så mine kussesafter”.
Anette begyndte at fatte, der ingen udvej var, og tungen begyndte modvilligt at slikke. Jeg slap Anette, og forsatte med at bolle hende bagfra, og efter et øjeblik, stønnede begge tøser om kap. Anette stak først en, så to, så tre, så fire fingre op i fissen på Lone.

“Så du kan lide at blive kneppet af mine fingre, din tæve”, snerrede Anette. Jeg smed noget massageolie frem til dem, og Anette smurte sine fingre, og Lones kusse ind. Stile og roligt, begyndte hun så at håndkneppe Lone, til sidst med alle fingrene. Jeg tog olien og hældte noget ud over Anettes røvhul, stak en finger op. Da der var plads, maste jeg en dildo op i hendes røv. Hun glemte alt om Lones fisse, og bad mig om at stoppe.
“Jeg vil se dig kneppe Lones nye patter, så vil jeg stikke dildoen op i røven på hende”.
Nu var det ved at udvikle sig til en magtkamp mellem dem. Jeg spillede med på legen. Lone blev forvirret. Jeg hev hende først ud af sengen, hun var lidt modvillig, men så gav jeg hende et slask i hendes store brede røv. Hev hende i håret, pressede hende ned på knæ, med den anden hånd begyndte jeg banke min pik på hendes kinder.
Anette gik bagom hende og vred hendes patter rundt, og smurte dem så ind i olie. Jeg tvang hende ned på ryggen, Anette holdt hendes arme nede, så jeg kunne sætte mig på dem. Jeg klemte om patterne, og kneppede dem. Imens lagde Anette sig imellem Lones ben, og slikkede hendes fisse. Imens begyndte hun at kneppe Lones store røv med dildoen: Pludselig kom Lone med et brag, og lå helt slap. Jeg vendte hende trak dildoen ud, og stak pikken op i røven på hende, men da hun bare lå slapt tilbage på sengen blev det kedeligt.

Så jeg bad Anette om at lægge sig på knæ og tigge om at blive bollet i røven. Det ville hun ikke. Jeg greb fat i hende, hev hende hen over mine ben, og gav hende en røvfuld, “Tig om det”, det ville hun stadigvæk ikke, men da den blegfede røv efter flere slag begyndte at blive rød, kom det.

“Vil du ikke nok stikke din store pik op i mit lille røvhul, knep min store røv, og sperm ud over den”. Sådan. Ned på maven, ind med pikken, godt langt op i røven. Jeg holdt ikke længe, og kunne mærke det var tid. Jeg hev pikken ud, og spermede ud over Lones patter.

Så tog jeg fat i Anettes hår, og maste hendes hoved imellem Lones patter. “Slik det op”, og hun begyndte flittigt at slikke. Imens legede Lone med Anettes fisse, og da hun kom, lagde vi os alle tre slap tilbage, og faldt i søvn.

porno med danske piger