Slik min pik

Fyren grep mig og holdt en hånd for min mund, bar mig hen til varevognens bagdør, der nu var blevet åbnet. Et par mænd løftede mig op i vognen og smækkede døren…

Min veninde Lis, – vi er begge 21 og ansat i samme firma – dukkede op i aftes på mit værelse, majet ud i en stumpet, sort og sexet undertrøje, en superkort nederdel og sorte strømper og spurgte, om jeg ville med til et gilde hos en af hendes venners bekendte inde i byen.
– Vi ska’ ha’ noget skæg i aften, Tina! sagde hun, kom nu. Jeg skal nok passe på dig!

Jeg havde egentlig tænkt mig at gå i biffen, men hendes forslag lød ikke helt tosset, så hun fik mig hurtigt overtalt. Det var osse længe siden, jeg havde været ude at more mig. Og mens Lis gik i gang med min sidste pakke cigaretter og nogle ugeblade, tog jeg et hurtigt bad. Jeg valgte en tynd skjortebluse, en kort, sort nederdel, sorte strømper og de højhælede sko.
– Hold da helt kæft! En flot tøs! udbrød Lis, da jeg kom ud fra badeværelset og tændte pakkens sidste cigaret.
– Tror du, at jeg kan bruges? spurgte jeg, mens jeg børstede mit lange, sorte hår.
– Jeg kan ikke forestille mig den fyr, der ikke ville prøve at gramse! lo Lis og rejste sig.
Vi tog en taxa ind til byen.

Mens den sneglede sig afsted sagde Lis:
– Her, Tina, jeg har et par skide go’e piller til os to.
Hun stak en i min mund og slugte selv den anden.
– Jeg hørte om festen af en ven, fortsatte hun uforstyrret, der skulle komme en masse unge fyre, og vi skal nok få det skægt!
– Jeg ved godt, hvad du mener med skægt, men jeg vil sgu’ ikke knaldes.
– Slap nu af. Jeg skal nok passe på, at ingen snupper søde Tinas dejlige mødom! Hvem skal i øvrigt havde lov til det? drillede Lis.

I det samme standsede vognen, og jeg blev fri for at svare. Vi hoppede ud og jeg betalte for turen. Lis gik foran, ind i en opgang og fandt trappen ned til kælderen. Trods det svage lys fandt hun hurtigt den dør, hun søgte og bankede på. En fyr i åbenstående skjorte lukkede op.
– Hej, dejlige tøser! sagde han og kyssede os på kinden. Hej, jeg hedder Ib, tilføjede han. Kom nu ind og få noget at drikke!
Indenfor var et meget stort rum pyntet op, og der var mange unge mennesker, de fleste dansede. De måtte have festet i nogle timer, for de var alle sammen godt oppe at køre.
– Vi kommer forhåbentlig ikke alt for sent? sagde Lis.
– I skal nok nå det hele! svarede Ib og grinede.

Vi satte os i en dyb sofa og fik et fyldt glas stukket i hånden. Et par højttalere sendte hot musik ud i rummet, der var oplyst af små, røde lamper.
Ib kom hen til os.
– Velkommen til de smukke, hvad var det, I hed?
– Det er Tina, og jeg hedder Lis.

Da vi havde drukket ud anden gang, begyndte vi at danse. Og i de næste timer skiftevis dansede og drak vi, og stemningen blev efterhånden meget løssluppen!

På dette tidspunkt greb en fyr en mikrofon og fortalte, at nu skulle Ib have sin fødselsdagsgave. Han bankede på døren ud til køkkenet, og ind i lokalet kom en flot langbenet pige i midten af tyverne, kun iført raffineret, sort undertøj. Fyren pegede på Ib og pigen dansede hen til ham:
– Til lykke, Ib. Jeg er din fødselsdagsgave! Dine dejlige kammerater har købt mig til dig for i aften. Det betyder, at du kan gøre med mig, lige hvad du har lyst til! Hun åbnede munden, lod tungen løbe rundt på læberne, spredte benene og gjorde kneppebevægelser med sin underkrop. Det var sgu’ ikke til at misforstå! Alle klappede! Det så ud til at skulle blive spændende! Vi flyttede os nærmere!

Da Ib syntes at overveje situationen lidt for længe, bøjede pigen sig ned, åbnede uden videre hans bukser og trak hans pik ud. Så løsnede hun langsomt sin brystholder og derpå tog hun sine trusser af. Smilende, nøgen, kun iført sorte strømper og højhælede sorte sko, stod hun nu og trippede utålmodigt foran ham.

Skal jeg osse klæde dig af? spurgte hun drillende, og alle råbte: Af med tøjet, af med tøjet!
Et par fyre havde skubbet en seng ind i midten af lokalet. Ib vågnede nu op til dåd, greb om pigen, kyssede hende grådigt og skubbede hende ned på sengen. Stående foran hende klædte han sig hurtigt af, uden at spekulere på alle gæsterne, der stor og ventede spændt!. Da han var nøgen, masserede han sin pik nogle gange med sin højre hånd, og på rekordtid stod den stiv og strunk, pegende skråt opad.
– Uhm, sikken en lækker tingest! Kom herned og lad mig lege med den! sagde hun og rakte sine hænder op.

De lå et stykke tid og gejlede hinanden voldsomt op med hænderne, og senere vendte hun sig og tog hans pik i munden, samtidig med, at hans tunge legede med hende kusse. Det var et herligt syn! Vi var lige så liderlige, som de! Da han ikke kunne holde sig længere, vendte pigen sig hurtigt, idet hun lagde sig på knæ med spredte ben og overkroppen presset ned.
Knep mig så, skat! stønnede hun højt.

SEX I DAG?

Ib greb om sin stive pik og førte den nogle gange rundt i hende våde kusse. Så trykkede han den op, helt i bund! Pigen stønnede og klemte til om hans pik, der nu fandt rytmen, frem og tilbage, helt ud frem og tilbage…

Alle stod vi åndeløse og betragtede skuespillet. Så kom han med et undertrykt brøl, og pigen lagde sine ben op på hans skuldre. Da han var helt færdig, fik de et håndklæde stukket ud, som de tørrede sig med, og så rejste pigen sig, kyssede Ib og sagde: – Du var nu ikke værst, skat!

På vejen ud klarede et par fyre hendes aftalte betaling og ringede efter en vogn.

Da pigen var kørt, blev der tændt en video med hardcore sex og vores liderlighed blev holdt ved lige, mens nogle fortsatte med at danse og andre smuttede ind i tilstødende rum. Jeg havde danset med en masse, og mange havde været dejligt nærgående! Jeg huskede særligt en krøllet fyr, der efter en dans havde presset mig ind mod væggen. Jeg havde tydeligt mærket hans pik, mens hans hænder åbnede min skjortebluse og tog mig på brysterne. Hvor var han sød! Jeg blev stakåndet, åbnede munden og mærkede, at min kusse blev våd.
– Nå, kan du lide mine jader? stønnede jeg, mens jeg bed i hans øre.
– Du har et par skide lækre bryster! svarede han, mens han bevægede sin underkrop i stød og trykkede den hårdt mod min.
– Jeg kan osse mærke noget, hviskede jeg liderligt, men jeg ved ikke, hvad det er…
– Så find ud af det, tøs. Kom med din hånd!
Han greb fat om min ene hånd og førte den ind i sine bukser, som han lynhurtigt havde åbnet. Jeg mærkede en enorm stor, stiv pik og tog fat om den og gned den forsigtigt.
– Hold kæft, hvor du gør mig liderlig!, udbrød den krøllede. Du skal slikke min pik!
Vi stod forholdsvis alene i den ene ende af værelset. Man var optaget af at se på filmen.
– Slik den! Sut den af! gentog ham.

Jeg havde allermest lyst til at flå mit tøj af og bede ham kneppe mig, lige her på gulvet, for øjnene af alle de andre, – men jeg holdt mig i skindet og lagde mig i stedet på knæ foran ham. Jeg mærkede hans hårde pik ramme mit ansigt,

Han greb om fyren og pressede den ind i min åbne mund. Gud, hvor var den stor! Min tunge begyndte at lege med det glatte pikhoved og mine læber klemte sammen, mens jeg pressede hans legetøj så langt ned i halsen, som jeg kunne. Jeg havde prøvet det før med et par af drengene fra klassen og vidste, at hvis jeg fortsatte lidt endnu, ville han begynde at stønne og så kom hans sperm! Jeg havde dengang med væmmelse spyttet det ud, men nu ville jeg prøve at beholde det, synke det hele. Den krølledes pik var varm og tyk, men alligevel dejlig at have i munden. Jeg tog et fastere greb om den og masserede den hårdt, mens jeg slikkede.
– Bliv ved, for fanden, nu kommer jeg! stønnede han og stødte pikken frem og tilbage i min mund.
Jeg gentog for mig selv. – Du skal synke det hele! Du skal synke det hele!

Jeg overtog pikken, førte den ud mellem mine læber og åbnede munden helt. Min tungespids kildede rundt om pikhovedet. Og så kom han! Den første ladning sperm sprøjtede ind i munden og mens jeg fortsatte med at massere pikken med den ene hånd, nåede jeg lige akkurat at synke, inden den næste ladning kom. Det var slet ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Da han endelig var færdig, tørrede han min ansigt med et lommetørklæde og lynede sine bukser op.
– Du er god til at slikke, sagde han. Vil du have en øl?
Vi satte os over i en sofa.

Da vi havde drukket ud, rejste han sig og gik udenfor, og jeg begyndte at se efter Lis. Jeg fandt hende i et lille rum, hvor hun lå og kneppede sammen med en fyr.
– Tina, kan du ikke tage en vogn hjem, dette her varer længe! stønnede hun, da hun opdagede, at det var mig.
Jeg lukkede forsigtigt døren bag mig og gik tilbage til stuen.

En høj, kraftig fyr greb mig og ville danse. Jeg orkede næsten ikke at bevæge mig mere, men fulgte dog med ham og lod ham tage på min røv oppe under nederdelen. Mens vi dansede, trykkede han mig tæt ind til sig og hans fingre fandt hurtigt vej, både til min kusse og op i min røv. Det virkede utroligt liderligt på mig.
– Kom med ind, jeg vil bolle dig! sagde han og førte mig ind på toilettet.
– Jeg vil ikke bolle, svarede jeg, men jeg vil gerne slikke den af!

Han skubbede mig ind i et wc-rum og låste døren. Så trak han sine bukser af og gjorde sin pik klar.
– Vil du ikke bolle med mig? sagde han vantro. Hvorfor er du så kommet?
– Nej, jeg vil ikke bolle, men jeg vil godt slikke den af! gentog jeg og satte mig ned på toiletsædet. Han stillede sig foran mig og stak pikken ind i min mund. Kort efter kom han, og igen sank jeg det hele. Han tørrede sig, tog sine bukser på og gik uden videre tilbage til stuen.

Da jeg havde vasket mig, gik jeg ind og bad en fyr ringe efter en vogn. Jeg ville hjem nu, klokken var snart tre.

Få minutter efter kom han tilbage til mig og sagde, at bilen holdt og ventede, og at han ville følge mig ud.

Da vi kom ud på fortovet, stod der ikke en taxa, men en stor varevogn. Inden jeg nåede at spørge om taxaen, greb fyren mig, holdt en hånd for min mund og bar mig hen til varevognens bagdør, der nu var blevet åbnet. Et par andre mænd løftede mig op i vognen, smækkede døren, hvorefter vognen hurtigt satte i gang.

Jeg var rædselsslagen! Skulle jeg slås ihjel? Skulle jeg voldtages? Mit hjerte hamrede. Det nyttede ikke at skrige, ingen ville kunne høre det. Der var mørkt i varerummet, hvor jeg sad på en madras. Vognen kørte stærkt, men efter et stykke tid sagtnede den farten og kørte tilsyneladende ad nogle hjulspor. Nogle minutter stoppede den. Jeg tror, at vi holdt i en garage. Døren blev åbnet og de tre fyre sprang op i varerummet og lukkede døren indefra. Et svagt lys blev tændt i loftet.

Den høje, kraftige fyr, hvis pik jeg for kort tid siden havde slikket, greb fat i mig og sagde:
– Din liderlige tøs, der ikke vil kneppe, men godt sutte pik. Nu vil vi kneppe dig, alle tre, og så kan du selv bestemme, om du vil lege med. Det håber jeg.! Hvis du melder, vil det koste dig dyrt.

Mit hjerte hamrede endnu hurtigere. Hvad skulle jeg gøre? Al min lyst til sex var forsvundet som dug for solen og erstattet med angst. Jeg valgte at skrige, skrige, skrige! De proppede et lommetørklæde i munden på mig og bandt et andet, så jeg ikke kunne spytte det ud.

Jeg sparkede og rev, men jeg kunne ikke forhindre, at de flåede tøjet af mig. To fyre tvang mig ned på ryggen, spredte mine ben og holdt dem fast der. Jeg så, at den tredje klædte sig af. Han følte sig frem, op ad mine ben, til min kusse. Et øjeblik med en våd finger var den eneste forberedelse. Så pressede han hårdt og brutalt sin pik op i mig, han opdagede end ikke, at jeg var jomfru. Jeg var ved at besvime. Det var heldigvis hurtigt overstået. Jeg græd, alt gjorde ondt. Så skiftede de plads, den næste klædte sig af og bollede mig, Jeg sansede, at han til sidst sprøjtede sin sperm ud over min underkrop. Så var der kun en tilbage, men jeg husker med rædsel, at den sidste ville kneppe mig i røven. Hans kammerater løftede mine ben højt op, så han kunne komme til. Jeg husker, at han masserede mit røvhul med sine fingre og at han derefter pressede sig ind i mig. Jeg besvimede.

Jeg vågnede først ved at kølig blæst og småregn dulmede mine ophovnede kinder. Det var ved at blive lyst. De havde lagt mig på en sti med et tæppe over og smidt mit tøj ved siden af. Jeg prøvede at rejse mig, jeg var svimmel, men kom dog op at stå. Jeg klædte mig på og begyndte at gå i retning af noget lys. Jeg kom ud på en vej og fik standset en bil, der kørte mig til den nærmeste politistation.

Indsendt af Gitte

porno med danske piger