Se de vildeste sex-shows fra Thailand (Bangkok/Phuket/Pattaya)

Se de vildeste sex-shows fra Thailand (Bangkok/Phuket/Pattaya)

SPAR MANGE PENGE

Fræk underholdning i Thailand

Med deres kønsorganer demonstrerer pigerne vidundere ved erotisk kunst – de blæser lysene ud, fløjter, fløjter dart og spiller bordtennis og inviterer især begejstrede tilskuere til at slå til bolden.

DER ER MERE END DET KENDTE PING PONG SHOW

Sexy Thai Coyote Sexy Dance GIF - Sexy Thai Coyote Sexy Dance - Discover & Share GIFsI Thailand Bangcock/Phuket/Pattaya kan du gå til shows, hvor pigerne skyder blandt andet dartpile, fløjter, kuglepenne, cigaretter, stearinlys, barberblade og ikke mindst bordtennisbolde ud af kussen. Og det er faktisk de samme muskler, de bruger, som dem Tatyana har trænet op.

Hvis du vil se helt bizarre shows, skal du dog nappe en guldfiske-forestilling, hvor de skyder levende fisk ned i akvarier.

Showet foregår typisk på en scene eller danseplatform og involverer ofte en enkelt performer. Normalt optræder hun, mens hun ligger på ryggen, selvom nogle variationer gøres stående. Kunstneren er almindeligvis kun klædt i en bikinitop eller bh og har barberet kønsbehåringen. Genstande kan indsættes i skeden enten på scenen som en del af forestillingen eller på forhånd som forberedelse. Som et alternativ til at skubbe genstandene ud ved hjælp af bækkenmusklerne, trækkes genstande nogle gange ud med hånden.

SEX I DAG?

Menu/program over shows

De tidligste versioner af showet involverede ping pongbolde, men andre forskellige genstande er siden blevet brugt i forestillingen. De omfatter æg, bananer, lange snore eller bånd, fløjter, horn, kuglepenne, cigaretter, stearinlys, dartpile, snurretoppe, flasker, fyrværkeri, barberblade og spisepinde.

En anden aktivitet er at skyde guldfisk ned i en skål eller at proppe en stor frø indeni for at se, hvor længe hun kan holde den i. En mandlig medlem af publikum kan bringes op på danseplatformen for at holde en ballon, mens en pil skydes mod det, eller kunstneren kan lave et skud rundt om bordet ved balloner bundet til hver kundes stol. Et andet eksempel på publikumsdeltagelse involverer kunstneren, der fylder sin vagina med øl, udstøder det i et glas og inviterer publikum til at drikke det.

Piger underholder med freaky shows, unikke skills og pussy power

porno med danske piger