Bedste sexlegetøj til mænd – Populære og Favoritter!

Bedste sexlegetøj til mænd – Populære og Favoritter!

Top 10 sex og onani sextoy til rigtige mænd.

Inspiration, sextips, fun facts og alt der i mellem, som hører sexlivet til. Lad os inspirere dig til et bedre og sjovere sexliv.

Fleshlight Fleshlight Lana Rhoades DestinyHar du svært ved at finde det helt rigtige sexlegetøj? Vi guider dig igennem udvalget af sexlegetøjet til ham, så du kan finde det rette sexlegetøj for dig.

Fleshlights er verdens mest solgte sexlegetøj til mænd. Hvis du ikke er præsenteret for dette produkt før, er det på tide! En Fleshlight er et onani produkt til mænd fremstillet med et udseende som minder om en lommelygte – deraf navnet. Det indvendige hylster, også kaldet et sleeve, er fremstillet i et særligt patenteret materiale Superskin udviklet af Fleshlight selv, som giver en helt utrolig realistisk fornemmelse og stimulering for ham. Fleshlights modeller varierer i størrelse og tilbyder en naturtro fornemmelse af vaginal, anal eller oral stimulering, afhængig af hvilken model du vælger.

Onaniprodukt (også kaldet pocket pussy eller strokers) er den typiske term for sexlegetøj som stimulerer penis. Nu til dags er alle onaniprodukter ikke længere fremstillet naturtro, og en del af dem ligner ikke længere en vagina. Funktion og formål er nu i højere grad primære fokus og fælles for denne type produkter er, at de har et indvendigt hylster med varierende struktur som stimulerer penis når onaniproduktet bevæges frem og tilbage over penis. Disse onani produkter findes også med vibrationer og varmefunktion.

Automatiske Masturbatorer eller bare kaldet masturbatører er oftest mere high-tech end klassiske onani produkter. Det findes mange forskellige varianter at vælge i mellem, og bør typisk vælges efter på hvilken stimulering og følelse, du ønsker at nyde. De findes med forskellige stimulerende effekter: sugende, vibrerende, kærtegn op/ ned langs penis eller lufttryksstimulering m.m. Automatiske masturbationer er perfekte for dig, som primært helst vil nyde uden at yde….

SEX I DAG?

Penisringe er også et meget populært produkt, som vil give dig en fyldigere og fastere erektion, mere følsomhed i og omkring penis og derfor også mere intense orgasmer. Penisringe med vibration vinder også mere frem på markedet for sexlegetøj da vibrationer både kan nydes alene ved onani, men i høj grad også som par da vibrationer vil stimulere begge under samleje.

Penispumper er perfekt for dig som har brug for lidt hjælp til at få rejsning. Det vakuum som skabes i penispumpen øger blodtilførslen til penis og hjælper med til hurtigere og fyldigere erektion. Det findes både varianter med håndpumper hvis man er mest tryg ved det, men naturligvis også automatiske så du blot kan læne dig tilbage og nyde den voksende følelse.

Hydromax / Bathmate er penispumper som er udviklede til at blive brugt med vandtryk. De kan, præcis som de mere klassiske penispumper, hjælpe ved erektionsproblemer, men de er mest kendt for at øge størrelsen på penis. Om du anvender en Hydromax pumpe kontinuerligt, så kan du øge den generelle størrelse på din penis ved erektion. Mange oplever endda også at de får en mere kraftfuld rejsning efter kontinuerlig brug.

Anal-plugs eller Butt-plugs som de også kaldes er designet og udformet til anal stimulation. Anal plugs er anbefalelsesværdige at anvende hvis man ikke har eksperimenteret med anal stimulation tidligere, da de findes i mange forskellige størrelser, materiale og form, så man kan vælge efter egen præference i blandt mange muligheder. De er typisk designet med en smal spids for mere behagelig indføring samtidig med at de har en bred bund, som sikrer et trygt stop så de ikke kommer længere ind end ønsket.

Prostatavibratorer / Prostatastave er fremstillet til at nå og stimulere prostata bedst muligt. De har typisk en bøjet form så de kan vinkles på bedst mulig vis, da stimulering af prostata for mange giver mere intense og kraftfulde orgasmer for ham, og mange mænd oplever desuden at prostata massage giver dem fyldigere erektion og gør dem mere udholdende.

Realistisk sexdukke Real Doll JessicaSexdukker er en kategori som mange nok forbinder med de oppustelige modeller, som også en gang imellem kan være et festligt indslag til en polterabend. De oppustelige sexdukker findes skam stadig på markedet, men de mere naturtro sexdukker bliver med årene mere og mere populære. Der findes mange varianter; numser i naturlig størrelse, underkrops sexdukker, torsoer og sexdukker i faste positioner. De er som oftest fremstillet i realistisk hudlignende materiale, som vil give dig en mere naturtro oplevelse end et onani produkt.

Real Dolls er til gengæld utrolig realistiske luksus sexdukker i virkelig størrelser. De er fremstillet i TPE – et hudlignende materiale som både er blødt og glat at røre ved og tage på. Real Dolls har et metalskelet med bøjelige led så de kan positioneres i utallige stillinger, og mange af dem kan endda stå oprejst selv. Du finder ikke en mere realistisk og naturtro nydelse som kommer tættere på den ægte vare end med en real doll sexdukke.

porno med danske piger