Se morgenbolledamerne og få selv en med hjem

Se morgenbolledamerne og få selv en med hjem

SPAR MANGE PENGE

Danmarks frækkeste morgenbolledamer

De er smukke, sexet og ude på narrestreger, se dem alle her og bestil en fræk morgenbollepige til dig selv eller en god ven der trænger til at få en overraskelse.

OBS -Du kan også få en morgenbollemand: Bestil en morgenbollefyr til dig selv eller en god veninde

MORGENBOLLEDAMEN

Bliv forført fra Morgenstunden af
Findes der en bedre morgen, end en der er fyldt med en masser af hygge, nybagte boller, søde smil og frække blikke? Alt sammen udført af en af vores skønne og frække Morgenbolledamer.

Morgenbolledamen ælter, former, flirter og bager fra morgenstunden af.

Start dagen på bedste vis med en af vores morgenfriske Morgenbolledamer. Hun er fantastisk til enhver polterabend, fødselsdag, brunch, frokost med drengene eller som indslag til næste loge arrangement.

Morgenbolledamen forkæler jer med masser af fræk æltning, lunt bagværk og forførende morgenballade. Her får I ikke kun serveret noget godt til maven, men også noget rigtig godt for øjnene og fantasien.

Bare bryster og velformet bagværk
Morgenbolledamen ankommer i et lille forklæde og fræk fransk lingeri, med en nyopslået dej under armen. Nu vil hun til skøn musik ælte, klaske og forme sin dej til en stor guldmedalje. Er det en polterabend, fødselsdag eller anden festlig lejlighed tager hun selvfølgelig gerne dagens hovedperson op til at ælte med, og få ekstra meget opmærksomhed på denne specielle dag.

Under bagningen vil den kære Morgenbolledame forkæle jer ekstra meget, da det ikke kun skal være de velformede boller der vises frem i fuldt flor. Ingen ægte Morgenbolledame uden et par velformede bare bryster! Pludselig vil BHén ryge af, ofte til stor glæde for de efterhånden ret så sultne gæster. Vi spår at det på dette tidspunkt ikke kun være appetitten til de nybagte boller der kører rundt i gæsternes hoveder.

SEX I DAG?

Mens bollerne hæver og bager, mixer jeres søde Morgenbolledame nu smagfulde drinks til jer. Her vil hun shake så barmen gynger, ryste numsen i takt til musikken og sørge for at ingen mangler noget, hverken på underholdnings, smags- og tørkeniveau.

Få en uforglemmelig start på Polterabend
Med dette event kan I sparke dagen i gang på den helt rigtige måde: Skønne Bare Bryster, velformede boller, serveret med charmerende og frække smil. Sæt dagens mand i den skysovs han fortjener allerede fra morgenstunden af med en fræk og forførende Morgenbolledame.

Slut af med et fællesfoto ej topløs med mindre andet er aftalt, der foreviger jeres oplevelse og unikke dag allerede fra Morgenstunden af. Nu er I fuldstændig klar til at drage ud på resten af jeres eventyr, og give gommen den bedste, sjoveste og mest uforglemmelige polterabend han kunne drømme om.

Nogle af de piger du kan booke til sjove erotiske events

Sådan foregår arrangementet:

– Morgenbolledamen medbringer selv en nyopslået dej til æltning.
– Morgenbolledamen ælter til musik og bruger rytmerne til at bevæge sig frækt til.
– Hun starter i lingeri og smider så overdelen, mens hun sørger for at dagens hovedperson får en ekstra god oplevelse.
– Mens bollerne hæver mixer Morgenbolledamen drinks og cocktails. I sørger for alle ingredienser. Morgenbolledamen medbringer shake-kit som det eneste til drinks produktion.

Til slut tages et fællesfoto ej topløs med mindre andet er aftalt, så I kan forevige jeres gode oplevelse.

Der kan tilkøbes body tequila hvis der ønskes dette, for kr. 100 pr. stk. (I sørger selv for tequila, salt og citron)
Morgenbolledamen bager ikke kun om morgenen, hun kan også bestilles til at stå for natmaden.

Bestil din morgenbolledame eller book en af de mange andre event på eventpakker.dk

Lej en kok
Lej en bartender
Lej en værtinde
Croquis – til polterabend, firmafest og fødselsdage
Serveringspersonale
Promovering
Levende markedsføring
Messe personale
Partybus
Studenterkørsel
Limousine Kørsel
Lej en mobilbar
Dj’s
Komiker
Tryllekunstner
Vi elsker Aerobic
Morgenbollefyren
Morgenbolledamen
Den Frække Bartender
Den Frække Poker Dealer
Sød servering
Bikini Carwash
Topløs Servering
Sushipige
Bunny Piger

 

porno med danske piger