Billeder uploadet af frihedskæmper for de fri bryster uden BH

Billeder uploadet af frihedskæmper for de fri bryster uden BH

SPAR MANGE PENGE

Kampen om de frie bryster!!!

Forsker: Smid bh’en og få fastere bryster – I hvert fald har et nyt fransk studie vist, at bh’er ikke gør noget godt for kvinders attributter – snarere tværtimod.

Ekspert udtaler: “Kvinder, smid bh’en!” Det er de færreste kvinder, der går uden bh – men er bh’en i virkeligheden et falsk behov, som vi burde smide ud.

Læs hvad der er op og ned, og se fotos af frie og glade bryster

SE FLERE BRYSTER: SMÅ PATTER – STORE JADER – NATURLIGE BRYSTER

Professor Jean-Denis Rouillon, specialist i sportsmedicin fra Centre Hospitalier Universitaire de Besancon i Besancon, Frankrig, har netop publiceret et studie, der viser, at bh’er ikke nødvendigvis forhindrer kvinders bryster i at hænge med tiden.

Faktisk kan bh’en øge risikoen for et hængeparti fortil, siger den franske forsker.

– Vores første resultater bekræfter vores hypotese om, at bh’er er et falsk behov, siger Jean-Denis Rouillon til mediet France Info.

Selve studiet har taget 15 år og involverede 330 frivillige i alderen 18-35 år. Forskerne målte kvindernes bryster med en skydelære regelmæssigt under hele perioden.

SEX I DAG?

Kvinder som ikke gik med bh havde et løft på 7 mm målt fra brystvorten hvert år. Desuden var deres bryster mere faste, og deres strækmærker forsvandt.

Studiet fandt ingen sammenhæng mellem bh’ers lindring af rygsmerter.

KENDTE STJERNER FRA FILM OG TV UNDEN BH

FRIE BRYSTER NU!

Forskerne tror, at bh’en forringer de muskler, der støtter brysterne. Hvis du ikke går med bh, så bliver musklerne mere trænede, antyder det franske studie.

Alligevel er de franske forskere varsomme med at opfordre alle til at sætte brysterne fri.

I studiet indgik kun kvinder op til en alder af 35 år, og derfor er deres resultater ikke repræsenterbare for en bred befolkning, siger Jean-Denis Rouillon og tilføjer, at en bh muligvis kan være nyttig for ældre kvinder.

I Frankrig er resultaterne blevet mødt med jokes og vittigheder fra mediernes side, hvor særligt den lange undersøgelsesperiode har vakt forundring, siden forskerne selv kun betegner deres resultater som foreløbige. Flere bryststudier må altså være i vente.

Billeder af dem som kæmper kampen om at være BH-Fri

 

porno med danske piger