Fræk strandtur med kæresten og en forbipaserende

SPAR MANGE PENGE

Det var en fantastisk dag! En af de dage, hvor selv naboens bidske køter syntes at smile til mig gennem lågen. Fuglene kvidrede overstadigt, og mit sure postbud ønskede mig hjerteligt ”god morgen”, inden han vendte tilbage til den hjemmelavede melodi, han havde fløjtet hele vejen op ad havegangen.

Lærke og jeg havde allerede aftenen i forvejen besluttet at tage på stranden, hvis vejret blev lige så godt, som vejrudsigten forudsagde. Og det gjorde det. Så vi var i lige så herligt humør som postbuddet, da vi tog af sted. Den lille Toyota var pakket med tæpper, badetøj og frokost. Og med læsestof og drikkevarer. Det ville i sandhed blive en fantastisk dag.

Vi har en yndlingsstrand, der godt nok ligger lidt langt væk men som udmærker sig ved at være mindre overrendt end de mere kendte strande. Da vi kender en smutvej gennem plantagen, kan vi parkere bilen tæt på det sted, vi plejer at ligge. Vi valgte vores sædvanlige gryde mellem klitterne, ikke langt fra vandet. Tæpperne blev spredt ud, og vi kunne ikke få tøjet af hurtigt nok. Der var ingen i nærheden af os, så Lærke smed bh’en og hoppede rundt i sin g-streng. Hun så vidunderlig ud. Jeg blev, som sædvanligt, lidt liderlig af at kigge på hende og af at mærke den svage sommervind på min næsten nøgne krop. Det rykkede en anelse i min pik, men jeg ville ikke lægge op til sex allerede nu. Dagen var jo stadig ung.

Vi lagde os på tæpperne, og Lærke bad mig smøre hende ind på ryggen. Det gjorde jeg med fornøjelse. Hendes lækre faste krop under mine hænder kunne altid sætte mig i yderligere godt humør. Lærke lagde sig fladt ned på maven. Jeg hældte olie ud i hænderne og varmede det op, inden jeg begyndte at gnide det ind i hendes krop. Hun spandt som en kat af velvilje, da mine hænder gled ned ad hendes sider, fra skuldrene til røven. Da jeg gik i gang med at smøre hendes balder ind, de var jo udsat for masser af sollys på grund af g-strengen, begyndte jeg igen at få stiv pik. Men endnu engang holdt jeg mig i skindet og fortsatte med at smøre hendes ben ind også. Mine fingre standsede kun få minutter fra fissen, når jeg smurte indersiden af hendes lår. Hun vrikkede lidt med numsen, og jeg var slet ikke i tvivl om, at der ventede mig en fed gang sex senere.

Det blev min tur til at blive smurt ind. Lærke fik mig ned på maven og satte sig hen over min lænd med et ben på hver side af min røv. På et tidspunkt hoppede hun fra min lænd og ned til bagsiden af mine lår, hvorefter hun rev mine badeshorts ned til under balderne.

Min hvide røv skar hende i øjnene, sagde hun, så hun rakte ud efter sine solbriller, der lå på tæppet ved siden af mig. Lige idet hun rakte ud efter dem, stak jeg den ene hånd bagud og fik fat i hendes venstre bryst. Netop i dette sekund hørte vi pludselig en lys kvindestemme.

– Må jeg lægge mig her? sagde den.

Jeg drejede hovedet og så en ganske ung og meget høj kvinde med lyst hår, bundet sammen i en hestehale. Vi kunne dårligt nægte hende det, selv om hun efter min mening kom på et ubelejligt tidspunkt. Hun måtte da kunne forstå, at vi helst ville være alene.

Hun begyndte at brede et tæppe ud og tage tøjet af. Munden stod ikke stille på hende imens. Hun nåede at tale om både vejret, vandet og sandet samt at fortælle os sit navn. Hun hed Anne. Hun beholdt bh’en på, da hun lagde sig ned, men intet kunne skjule, at hun var overordentlig lækker. Selv Lærke bemærkede det. Hun klemte let om min ene balde, som om hun ville signalere “se dér”, da Anne på et tidspunkt stod med ryggen til og svajede i hoften, mens hun skød røven bagud og løsnede båndet omkring hestehalen.

Hun var nok over 180 centimeter høj, men kroppen var harmonisk. Og flot! Fantastisk flot. Da hun drejede sig en halv omgang så vi konturerne af hendes bryster. Hun var skabt som en gudinde. Intet mindre.

Lærke genoptog hurtigt indsmøringen af mig, inklusive min røv. Hun trak lidt længere ned i elastikken på mine shorts og hældte olien direkte ud over min røv.

– Ja, det er ikke rart at blive solskoldet dér, kommenterede Anne, der lå på maven med hænderne under hagen og fulgte med i, hvad vi foretog os.

På et tidspunkt lænede Lærke sig ned over mig for at kysse min nakke. Jeg mærkede hendes bryster trykke mod min ryg og holdt hende fast. Hendes ansigt lå helt op til mit.

Jeg drejede hovedet og hviskede ind i hendes øre.

– Hvorfor smører du ikke hende ind også? sagde jeg så lavt, at kun Lærke kunne høre det. Hun er jo skide lækker!

Lærke svarede ikke straks. Faktisk gik der et lille stykke tid. Så rettede hun sig op og drejede hovedet over mod Anne.

– Er du ikke bange for at blive forbrændt? spurgte hun.

Anne smilede.

– Det er jeg faktisk. Og jeg havde egentlig tænkt mig at spørge, om jeg måtte låne lidt af jeres olie. For jeg har glemt min egen, sagde hun.

SEX I DAG?

Igen gik der et lille stykke tid, inden Lærke sagde noget.

– Skal jeg smøre dig ind? spurgte hun så.

Anne så ikke spor overrasket ud over tilbuddet. Hun smilede blot. Varmt. Taknemmeligt.

– Ja, tak. Det ville være dejligt. Rigtig dejligt! sagde hun.

Hun anede ikke, hvor dejligt, det ville blive, men det opdagede hun hurtigt. For det var begyndelsen til vores trekant.

Lærke sad snart efter på knæ ved siden af den langbenede skønhed. Med øvede bevægelser begyndte hun at smøre hendes ryg ind, fra skulder til bikinikanten. Midt i det hele hægtede Anne selv sin bh af, så hele hendes smukke ryg var tilgængelig. Da Lærke var ved at være færdig, tøvede hun et øjeblik. Anne kom hende hurtigt i møde med en bemærkning om, at hun også gerne ville smøres ind på benene.

Mens min søde kæreste var i gang med at smøre vores nye venindes lange ben ind, lå jeg på siden og betragtede dem, mens min pik blev mere og mere stiv. Det var meget sensuelt og lækkert at se på. Frækt, faktisk.

Lærke skævede over til mig og sendte mig et sødt smil. Jeg så, at hun kiggede ned mod mine shorts. Hun var helt klar over, hvilken virkning det havde på min pik. Da Lærke nu lod sin ene hånd glide op ad indersiden på Annes lår, spredte Anne benene for at lade hende forstå, at hun var velkommen.

Med større og større ophidselse så jeg nu, hvordan Lærkes hænder og fingre kom nærmere og nærmere Annes kusse. Derfra hvor hun sad, – altså Lærke, måtte hun kunne se hele godteposen. Annes lille tanga kunne ikke skjule særlig meget. Pludselig vendte Anne sig. Bh’en blev liggende under hende. Hendes bryster var præcis så flotte, som jeg havde regnet med. Lærke trak sig tilbage i den tro, at hun ikke ville smøres mere. Men Anne tog hendes hånd og bad hende fortsætte på forsiden af benene.

– Det er så dejligt. Og jeg ligger så godt, undskyldte Anne sig.

Nu tilbød jeg min assistance! Så måtte det briste eller bære. Så jeg foreslog, at jeg tog det ene ben, så kunne Lærke tage det andet ben eller overkroppen, eller hvad hun nu ville.

Nu handlede det ikke længere om indsmøring. Det handlede om sex. Det blev vi overbeviste om, da Anne endnu engang spredte benene og lod os få frit udsyn og fri bane. Lærke lod sin ene hånd glide helt op til fissen, hvor den lagde sig hen over det tynde stof i g-strengen. Nu rakte Anne sin arm i vejret og tog om Lærkes nakke. Så trak hun hende ned til sig, og sekunder senere så jeg, hvordan de to tøsers munde mødtes i et langvarigt kys.

– Du har blide hænder, sagde Anne kærligt til Lærke.

Så tog hun hendes hånd og lagde den på sit ene bryst. Jeg kunne se, hvordan Lærke tøvede et øjeblik. Samtidig valgte jeg at ændre strategi, for måske var Anne kun interesseret i Lærke. Så jeg rejste mig og gik i stedet om bag ved Lærke og tog kærligt om hendes bryster, mens jeg kyssede hende under øret og i nakken. Noget hun elsker.

Jeg ved, at Lærke ikke er fortrolig med at slikke fisse. Så da Anne nu rullede den lille trusse ned over hofterne og hele vejen ned over benene, nøjedes Lærke med at imødekomme denne åbenlyse invitation med at kæle for Annes fisse med en finger.

– Du er våd, fnisede hun.

Du har gjort mig våd, smilede Anne til hende. Jeg fik nu løftet Lærke op, så hu lå på knæ ved siden af Anne. Så kunne jeg rulle hendes trusser ned over hofterne, og bagefter ud over benene, når Lærke løftede først det ene ben og så det andet.

Da Lærke var nøgen, lige så nøgen som Anne, tænkte jeg, at jeg hellere måtte gøre dem selskab. Det skulle i hvert fald ikke ende i det rene pigesex, uden at jeg også fik noget for andet end øjnene.

Det gik helt af sig selv. For da Lærke var nøgen, rejste Anne sig og fik skubbet min kæreste ned på ryggen. Kort efter lå Anne med hovedet mellem Lærkes ben. Det tog lige lidt tid, inden Lærke overvandt sig selv, men Annes dygtige tunge var stærkt medvirkende til, at hun hurtigt overgav sig.

Da alle Lærkes betænkeligheder var skyllet væk af den voldsomme liderlighed, der væltede ind over hende, gik jeg i aktion. Jeg lagde mig på knæ ved siden af Lærkes ansigt og stak pikken ind i munden på hende. Hun suttede og pattede på den, som om den var det sidste halmstrå, hun kunne klynge sig til, inden hun gik til bunds i liderlighedens hav.

Mine øjne fandt Annes. Hun lå med tungen på Lærkes kilder mens hun fulgte med i, hvad jeg lavede. Selv om hun lå med munden klinet mod Lærkes kusse, kunne jeg alligevel se, at hun smilede til mig. Jeg smilede tilbage. Men jeg fjernede ikke pikken fra Lærkes mund. Hvis Anne ville have del i den, måtte hun selv tage initiativet til det.

Det ville hun tilsyneladende ikke. Hun var godt tilfreds med at slikke Lærkes kusse, og jeg så nu, hvordan Anne stille og roligt lå og gned sig selv, samtidig med, at hun slikkede Lærke. At hun gjorde det godt, kunne jeg mærke på den måde, Lærke suttede min pik på. For ind i mellem var hun næsten ved at bide i den, og andre gange måtte hun gispe efter luft, når Annes ferme tungearbejde sendte krampetrækninger gennem hende. Faktisk fik hun flere mindre orgasmer der i sandet. I klitten. Men Annes tunge på klitten!

Jeg trak mig ud af hendes mund af nervøsitet for, at hun simpelthen kom til at bide for hårdt i min pik. Det var i sidste øjeblik. For pludselig smækkede hun tænderne sammen og udstødte et dyrisk grynt, mens hun kastede hovedet fra side til side.

De foregående små orgasmer havde bare været forløbere for denne mega orgasme, der nu skyllede ind over hende. Anne fortsatte ubønhørligt med at slikke hende. Hun måtte holde fast omkring hendes røv med begge hænder nu.

Jeg var også nået til vejs ende. Et par korte strøg med hånden lige på pikhovedet, og min sperm kom bogstaveligt talt flyvende. Min pik befandt sig over Lærkes bryster, men den første klat røg helt ned og ramte hendes kusse, bare fire eller fem centimeter fra, hvor Anne havde munden. De næste stråler røg ned på hendes mave og bryster. Syv stråler i alt blev det til.

Jeg gjorde mig klar til at give Anne en orgasme magen til den, som Lærke lige havde fået. Men hun var ikke interesseret. Da Lærke og jeg var kommet til os selv, rejste Anne sig op.

– Det var lækkert! sagde hun. Vil I med i vandet?

Hun rakte ud efter sin bikini. Jeg blev på stranden og passede på vores ting, mens tøserne gik ud i bølgerne. Og jeg forsøgte at finde ud af, hvad det egentlig var, vi lige havde oplevet. Måske bliver jeg klogere inden længe. For Anne og Lærke ringer jævnligt til hinanden. Og Anne kommer og besøger os i næste uge.

porno med danske piger