Billig teenager fisse!!!! (mit hemmelige dobbelt-liv)

SPAR MANGE PENGE

De står der næsten altid. I flok. I et eller andet shoppingcenter, et eller andet sted i landet. En flok teenagere, som ikke har andet at lave, end at hænge ud. De bruger deres lommepenge på smart tøj, cola og fastfood. Når pengene er brugt, hænger de der stadig.

Du kan kende dem på colaen fra McD, som går på omgang imellem dem. En bakke pomfritter, som deles. Fnisende og pjattende, vimser de rundt og vrikker med deres små stramme røve. Strutter med de nyligt udviklede bryster.

De pjækker fra skole, eller mødes som det første, efter skoletid, henne i centret. Glor på de forbipasserende. Hvisker lidt sammen, hvis de ser en lækker fyr, eller en lidt for smart, eller lidt for kikset medsøster.

De unge fyre kredser omkring dem. De modigste og frækkeste af fyrene, kommer med en frisk bemærkning. Nogle lukkes ind i kredsen.

Voksne mænd kigger efter dem. På det som de ikke længere kan få: teenfisse! De ved godt, at den tid er forbi. De må nøjes med konen, eller kæresten derhjemme.

Jeg ved derimod, at det ikke er for sent.

Jeg er en mand på snart de fyrre, godt gift, som vil berette om mit “hemmelige liv”.

Normalt er jeg en velfungerende og ansvarsfuld familiefar, med godt gang i karrieren, lækkert hus, og diverse materielle goder. Men af og til, har jeg brug for lidt mere. Et par gange om måneden, tager jeg alene ind i et af de store indkøbscentre, og støver noget meget billig ungpigefisse op.

Her får du opskriften.

Det startede som et rent tilfælde, for et års tid siden. Min kone ringede til mig en fredag efter arbejde, og bad mig om, at handle ind til aftensmaden, da hun ikke selv havde nået det.

Pligtopfyldende som jeg er, sagde jeg beredvilligt ja til opgaven.

Da jeg kommer ud fra dagligvaremarkedet med en fyldt indkøbsvogn, går jeg forbi en af de føromtalte flokke. Der er vel en 4-5 tøser og en enkelt ung gut. Jeg standser op ud for dem, for at fylde mine varer i poser. Med et halvt øre, overhører jeg deres samtale. Det viser sig, at den ene af tøserne ikke kan bruge sin mobil, da hendes taletid er brugt, og hun har ikke råd til at fylde på.

De skæver noget til mig, og jeg smiler venligt tilbage. Jeg ser rimelig godt ud, trods min, i deres øjne, høje alder, og jeg kan se på dem, at det er de ikke helt upåvirkede overfor.

Nå, men denne her tøs, på vel 16 år, klager videre over, at hun ikke har nogen penge at tale for, og hun går glip af en hel masse på den bekostning og bla bla bla. De andre har forfærdelig ondt af hende, men de har heller ingen penge, og kan ikke hjælpe.

Jeg ser lidt nærmere på hende. Hun er den højeste af dem, 1.75 gætter jeg på, med langt lyst hår, stramme jeans og en stram lille top. Hendes bryster strutter frækt. De er ikke store, men et par gode håndfulde. 2-3 halskæder om halsen, den ene er faldet ned i hendes kavalergang, og forsvinder mellem brysterne.

Masser af bling armbånd og fingerringe. Lange negle, med en sart lyserød lak, med glimmer. Samme med hendes lipgloss. Lidt for meget, på en lyserød trutmund, som ser ekstra fyldig ud, på grund af hendes surhed over den økonomiske situation. Hun har malet sig sort omkring øjnene, men man kan alligevel godt se, at hun er usædvanlig køn, og faktisk har smukke øjne bag alt det sorte. Hendes attitude er selvsikker, men jeg kan se i hendes øjne, og høre på hendes lyse stemme, at det kun er facade.

Jeg får sgu ondt af hende, lige dér.

“Ved du hvad” siger jeg “jeg vil sgu godt låne dig en 50″er til din telefon”

Hun ser på mig. Forundret og lidt forvirret.

“Hvad?” hendes blik er usikkert. Hun ved ikke hvordan hun skal reagere på mit tilbud.

“Her” siger jeg, og rækker hende sedlen. “Du kan bare give mig dem tilbage ved lejlighed” Jeg blinker til hende, da hun tager imod den. Så går jeg mod udgangen, med raske skridt.

“Tak!” råber hun efter mig. Jeg fortsætter min gang, og rækker hånden op og vinker bagud, uden at se mig tilbage. Bag mig hører jeg pigerne fnise og hvine begejstret. Det var sgu en rar følelse, at have gjort dagens gode gerning. Jeg sværger, at den gang, havde jeg ingen bagtanker med det. Det var en pludselig indskydelse, og jeg havde slet ikke planlagt hvad der senere skulle komme til at ske..

Udover den gode følelse af at have gjort den lille tøs en tjeneste, fik jeg mig i tiden derefter, et par gode spillere, til tanken om hvordan det måtte være at kneppe hende. Tage hårdt ved hende. Hendes faste bryster. En lækker lille mis, som jeg ville slikke til hun kom i munden på mig. Presse min store stive pik op i hendes snævre unge fisse, og bare køre den af.

Ak ja, det var den vildeste fantasi jeg kunne komme på dengang. Meget er sket siden da. Virkeligheden har vist sig langt at overgå fantasien, og både min fantasi, min moral og mine seksuelle lyster, har været på overarbejde lige siden. Et par uger senere, kom jeg tilfældigt forbi det samme storcenter. Min nysgerrighed var vakt og jeg besluttede mig for at kigge ind, og se om hun skulle være der.

Jeg foretog nogle indkøb, imens jeg spejdede rundt. Og jo, dér var hun. Sammen med et par andre tøser, sad hun på en flok bænke, som var placeret på centertorvet. Hun fik øje på mig med det samme. Rejste sig fra veninderne og småløb over til mig.

“Hej, jeg skylder dig en 50″er”

“ahr pyt med det, jeg mangler dem ikke” smilede jeg.

“Er du sikker?”

“Ja, behold du dem bare”

Jeg gik hen til kaffebaren, og bestilte en latte. Hun fulgte med.

“Hvad vil du og de andre tøser have at drikke? Jeg gir”

“øhm” hun skævede hen til de andre. “Vi vil gerne ha” to cola og en Sprite”

Jeg bestilte, og fulgte med hende hen til veninderne, bærende på den ene cola.

“Hvad hedder du” spurgte en af de andre.

“Jeg hedder Martin” løj jeg. “Hvad hedder I”

Det viste sig at de to andre piger hed Sarah og Linette. Min lille skyldner hed Mathilde.

“nå sidder I tit her og hygger jer?”

“Ja vi er her næsten hver dag efter skole” fortalte Mathilde.

Aha! tænkte jeg.

Dagen efter sad jeg på arbejdet og faldt lidt i staver. Sad og tænkte på, om ikke jeg kunne få lidt sjov med de piger. De virkede meget umiddelbare og kontaktsøgende, og jeg var sikker på, at jeg godt kunne komme nærmere ind på livet af dem.

Ah, det ville sku være for dumt. De var for unge. Ville sandsynligvis ikke være med på noget alligevel, og slet ikke noget der ville være værd at risikere mit ægteskab for. Tanken om at bedrage min kone, havde indtil da, aldrig strejfet mig.

Jeg vurderede lidt for og imod, og besluttede mig for, at der ihvertfald ikke kunne ske noget ved at forsøge mig med at snakke lidt med pigerne, næste gang jeg var ude og handle. Bare flirte lidt for sjov. Det var jo hverken utroskab, eller misbrug af mindreårige.

Der gik dog en uges tid, før jeg atter fik tid og mulighed for at aflægge visit i centeret.

Denne gang var der dog ingen Mathilde. Kun Sarah var der, sammen med et par yngre piger. Sarah var på alder med Mathilde. Lidt lavere og en smule buttet. Ganske køn, men helt sikkert med komplekser over de lidt for mange kilo. Hendes hår var kort, og farvet i både lyse og mørke striber. Denne dag havde hun et par posede bukser på, og en tunika med korte ærmer. På neglene afskallet neglelak.

Hun hilste glad på mig, straks hun fik øje på mig. De andre piger trak sig lidt tilbage, da jeg gik hen imod dem.

“Gir du ikke en sodavand?” spurgte hun frækt.

“Jo, da. Kom!” svarede jeg, og vi gik hen til disken, hvor jeg bestilte en cola til os begge. De andre piger var forduftet. Sammen slentrede vi lidt rundt. Hun kiggede på tøj, og jeg betragtede hende. Komplimenterede hende. Hun havde den dejligste fyldige mund og et rigtigt sødt smil. Det begyndte så småt at rykke i min pik.

Da hun fandt en sød lille bluse på tilbud, som hun kiggede længselsfuldt på, slog jeg til

“Jeg vil gerne give dig den”

“At hvad??” sagde hun forbavset.

“Køb den! Jeg gi”r”

“O – ok?”

“Men det koster” smilede jeg, og blinkede til hende.

Hun faldt for det. Smilede glad “Tak!”

Min pik var jernhård nu. Hun havde tydeligvis ingen idé om, hvad prisen var. Men hun ville komme til at betale for den bluse.

Jeg stak hende 200, og hun smuttede ind i butikken.

Da hun kom ud igen, med en lille fin pink pose, blussede hendes kinder. Hun så lidt usikkert på mig, som var det gået op for hende, hvad jeg egentlig sagde til hende lige før.

“Kom, skat” sagde jeg blidt. Tog hende om albuen, og førte hende hen til toiletterne.

“Nu går jeg ind på det der toilet. Og efter et minut kommer du ind til mig. Bare bank to gange”

“Jamen….”

SEX I DAG?

“Ikke noget jamen! Du kommer bare. Så skal jeg nok være sød ved dig” Jeg smilede beroligende til hende. Hun smilede blegt tilbage.

Jeg låste mig ind på toilettet, stadig lidt i tvivl om hun ville stikke af eller banke på.

Kort efter lød der to svage bank. Jeg lukkede hende hurtigt ind.

“Hvad skal jeg?” hviskede hun.

Jeg satte mig langsomt ned på toilettet.

“Du skal vise mig din nye bluse. Tag den på”

Hun så lettet ud. Kiggede sig omkring for at finde et sted at lægge posen. Hun hang den på dørhåndtaget. Stod og pillede lidt ved kanten af sin tunika. Så tog hun beslutningen og trak den op over brysterne. Hun havde en lille top indenunder. Ingen BH, så jeg straks.

Hun rakte ud efter posen, men jeg stoppede hende.

“Tag toppen af også!”

Hun stoppede midt i bevægelsen. Hendes bukser sad lavt nede på taljen, og jeg kunne se hendes navle. Langsomt tog hun fat i toppen og begyndte at trække den opad.

“Vent lige”

Jeg knappede mine bukser op, for nu kunne min pik ikke holde til presset længere. Den sprang ud. Stor og dryppende. Hun stirrede forfærdet på den. Jeg tog fat i den, og trak forhuden tilbage. Pikhovedet var rødt og glinsende. Jeg begyndte stille og roligt at spille den for øjnene af pigebarnet. Jeg kunne se i hendes øjne, at nysgerrigheden havde indfundet sig. Hun kiggede fascineret på min monsterhårde pik. Den er et pænt stykke over gennemsnittet, og denne dag, synes den ekstra stor. Jeg var så liderlig.

“Fortsæt” jeg nikkede hen mod posen på dørhåndtaget.

Hun genoptog afklædningen. Trak den stramme top op over de små faste teenagebryster.

“Fuck hvor er du lækker skat” hviskede jeg til hende.

Hendes brystvorter var svulmende og strittende. jeg kunne se hvordan de langsomt blev hårdere. Følelsen af at jeg havde købt mig til magten over denne unge pige, var berusende og fik spermen til at løbe støt og roligt ud af min pik. Jeg havde aldrig før været så liderlig.

Hun havde nu afmonteret overdelen, så nu kom turen til det lidt mere spændende.

“Træk dine bukser ned” Min stemme var lav og rolig. Tålte ingen modsigelser.

Hendes ene hånd nærmede sig usikkert hendes bukseknap. Knappede op. Med den anden trak hun lynlåsen ned. Et par helt hvide trusser kom til syne bag lynlåsen. Da hun havde lynet helt ned, gled bukserne langsomt ned over hendes fyldige hofter. Ned om knæene.

“Træk ned i trusserne”

Med tommelfingeren begyndte hun nu at trække ned foran i trusserne. Kun et par centimeter, så stoppede hun.

“Kom nu skat. Lad mig se din revne”

Hun snøftede lidt, men trak så længere ned. Helt ned til begyndelsen af revnen. Der var næsten ingen hår at se, smuk og veltrimme.

“Længere ned!” Jeg spillede pikken hurtigt nu.

“åh” Hendes fingre rystede, da hun trak trusserne så langt ned, så jeg nu tydeligt kunne se hendes lille kusse. Den lignede en fersken. næsten hårløs og med svulmende ydre læber. Rigtig lækker.

“Kom herhen”

Hun stod kun en meter væk, med fik hurtigt bevæget sig helt hen til mig.

“Har du aldrig været sammen med en dreng?”

“Nej ikke sådan rigtigt”

Jeg lænede mig forover, så min mund var lige ud for hendes lille lækre fisse. Lod tungen glide henover skamlæberne. Hun sukkede. Hun var silkeblød og varm. Fortsatte med at slikke på skamlæberne. Op og ned på hver side, at den lille smalle revne. Så lod jeg tungen glide lidt ind mellem læberne. Lidt længere. Kørte den langsomt op mod hendes klitoris.

Hendes krop spjættede, da jeg ramte. Igen kørte jeg tungen over den lille knop. Nedad i revnen. Mærkede hvordan min tunge spredte hendes skamlæber. Helt ned til hendes åbning. Pressede tungen lidt ind.

“Åhhh” sukkede hun.

Jeg trak mig tilbage. Ville se hende. Mine fingre spredte læberne, så jeg kunne se hendes lyserøde fisse. Hendes lille hul, som var blevet godt fugtigt, af min tungebehandling. Hendes lille klitoris og de små indre kønslæber. Jeg så op på hende. Hendes kinder var røde, øjnene blanke.

“Kan vi ikk godt stoppe nu?” bad hun.

“Vi stopper når jeg siger det”

Jeg bad hende om, at læne sig ind mod væggen, og sprede fissen med fingrene. Hun kæmpede en kamp mod sig selv for at adlyde, men det var svært, fordi hun var blevet godt våd. Og hun ville ikke rigtigt, det kunne jeg godt mærke.

Atter lænede jeg mig forover, og satte munden mod hendes nøgne køn.

Legede lidt med tungespidsen på klitten, før jeg var nødt til at smage hende for alvor. Jeg begyndte nu at slikke hende i lange strøg i revnen. Fra hendes lille hul op til klitten og tilbage igen. Lidt op i hende, hvor jeg kunne smage hendes søde safter begynde at løbe.

Samtidig spillede jeg min pik i lange faste strøg. Hendes små klynk og den lækre følelse og smag af hendes jomfrufisse, fik min pik til at dunke så voldsomt, så det næsten gjorde ondt. Jeg satte tempoet ned, for at undgå at komme for hurtigt. Jeg ønskede at trække denne liderlige oplevelse ud, så den varede så længe som muligt.

Hun havde taget begge hænder i brug, for at åbne fissen mest muligt for min sultne tunge, og jeg slikkede hende vildere og vildere. Suttede på hendes opsvulmede skamlæber. På hendes lille hårde klitoris. Kneppede hendes lille lyserøde åbning med min tunge.

Jeg kunne mærke hvordan min hånd på min pik blev våd af min presperm. Pumpede pikken hårdere mens min tunge borede sig op i den lille snævre fisse, og hendes klynk tog til i styrke. Så mærkede jeg hvordan hendes safter pludselig skyllede ud i munden på mig. Hendes hånd greb i mit hår. Jeg stønnede mod hendes kusse, da min pik eksploderede i lange hårde sprøjt. Ramte væggen. Ramte mine lår. Ramte hendes bukser og trusser, som lå på gulvet mellem hendes ben.

Åhr! det var fantastisk. Min orgasme blev ved og ved og ved og min pik bare pumpede spermen ud.

Fuck! Hvad fanden havde jeg gjort?! En følelse af skamfuldhed overmandede mig, som jeg sad der, men mit halvslappe lem i hånden, og den lille tøs foran mig befippet begyndte at samle sit tøj sammen. Jeg fik rejst mig op, og trukket bukserne op over min dryppende pik. En stor våd plamage af sæd på mit ene lår. Shit!

Hun begyndte at tage trusser og bukser på. Jeg tog hende blidt om armen, og trak hende ind til mig. Kyssede hende på kinden og hviskede:

“Jeg smutter ud først. Du var dejlig, skat”

Så luskede jeg ud, og hun låste efter mig. Jeg skyndte mig mod udgangen.

Pyhhh! Jeg var svimmel og ør. Skamfølelsen havde fortaget sig, og efterlod kun en dårlig samvittighed overfor min søde kone. Jeg måtte hjem inden hun kom fra arbejde, og få vasket den plet af mine bukser. Dette praktiske problem, var en kærkommen afledning fra tanken om den situation jeg befandt mig i, kun få minutter tidligere. Siddende på et offentligt toilet, spillende pik med min tunge langt oppe i en purung piges fisse.

På dette tidspunkt, syntes jeg, at jeg havde gjort noget forfærdeligt. Det mest frygtelige. Lidet kunne jeg ane, at dette kun var min første i en lang række af liderlige og perverse oplevelser, som langt ville overgå min fantasi og min forstand. Denne hændelse, var intet imod hvad jeg senere blev udsat for, og ikke mindst hvad jeg senere skulle udsætte andre for.

Derhjemme lykkedes det mig at skjule både pletten på mine bukser og min dårlige samvittighed. Min kone mærkede tilsyneladende intet på mig, og alt var som det altid plejede at være. Jeg besluttede, at der skulle gå meget lang tid, før jeg atter skulle ud i centeret. Hvis jeg da nogensinde skulle derud igen.

Der gik dog ikke mere end højest en uge, før jeg fik en mærkelig trang til at opsøge stedet igen. Jeg forsøgte virkelig at kæmpe imod den, men en tidlig aften, direkte efter arbejde, styrede jeg næsten automatisk min bil derud. Det var som om, jeg ikke selv havde kontrol over mine handlinger, og pludselig stod jeg atter engangt, i den store forhal.

Jeg så dem med det samme. Gruppen af unge piger. De var flere end normalt. Både Sarah og Mathilde var der. Da de fik øje på mig, stak de hovederne hviskende sammen. Jeg blev en smule nervøs. Havde hun sladret? Og til hvem? Så så og hørte jeg, at de faktisk stod og småfniste. Jeg åndede lettet op. Ok, Sarah havde selvfølgelig fortalt sin veninde om mig. Jeg gik tæt forbi dem, og hilste og smilede, som om intet var hændt. De to tøser vinkede glad tilbage til mig. Da jeg fortsatte forbi dem, hørte jeg et skuffet udbrud fra en af dem, ved ikke hvem. Men der gik ikke længe, før jeg havde dem begge oppe på siden af mig.

“Hvad skal du” spurgte Sarah.

“Skal bare handle lidt” svarede jeg.

De var klædt i næsten ens tøj. Tilsyneladende var de tætte veninder, for de stod med hinanden i hånden imens vi talte. Begge havde en kort hvid nederdel på, og farverige mønstrede overdele. Sommerbrune lår og bare tæer i sandaler. Jeg tænkte på om de mon havde ens trusser på også, og dén tanke kunne min pik rigtig godt lide.

“Tak for sidst” sagde jeg til Sarah og blinkede frækt. Begge piger fniste højt, og Mathilde så på mig, med et forventningsfuldt udtryk i øjnene.

“Martin?” sagde hun så “Jeg mangler penge til min taletid igen, kan du hjælpe mig?”

Jeg vidste straks hvor hun ville hen, og svarede

“Ja, selvfølgelig! Hvor meget skal du bruge?”

“Hvad med 100 kroner?”

Det var satme godt nok billigt, tænkte jeg. Stod hun virkelig og tilbød sig selv til mig, for en hund?

Hun kiggede frækt på min voksende bule i bukserne, og slikkede sig om munden med en våd lyserød tungespids. Jo der var ingen tvivl om, at hende her ville have pik.

Og jeg for min del, ville da med glæde være den som gav hende både pik, og 100 kroner for ulejligheden.

“Ok, skat” svarede jeg, og styrede over mod toiletterne, med de to tøser lige i hælene. Jeg valgte et handikap/pusle toilet, hvor der er mere rummeligt, og en bordplade, som kunne være nyttig.

Jeg kunne høre at pigerne diskuterede om hvorvidt Sarah skulle gå med, eller om hun skulle holde vagt. Mathilde ville helst ikke have hende med, men jeg besluttede, at det skulle hun. Hun skulle se sin veninde blive kneppet af min store pik. Det ville være god seksualundervisning, mente jeg, når nu hun ikke selv havde prøvet det.

Mathilde havde prøvet det før, fortalte hun. Mange gange. Hun havde en kæreste, men gjorde det også med nogle af drengene fra de ældre klasser. Denne del undrede jeg mig over, og begyndte at spekulere på hvor gamle de egentlig var. Vil tro de var omkring 16 år, Men turde jeg overhovedet spørge? Nej, det måtte vente. Jeg kunne mærke på Sarah, at hun var noget benovet over venindens erfaringer. Og Mathilde nød helt tydeligt, at være den mest seksuelt udfarende og erfarne af de to. Jeg var ikke i tvivl om, at det var derfor hun nu tilbød sig til mig. Hun kunne ikke have, at Sarah havde prøvet noget, som Mathilde ikke havde prøvet.

Fint med mig.

Jeg låste mig ind på toilettet, og to minutter efter, bankede de på døren, og blev lukket ind. Jeg bad Sarah om at sætte sig på toilettet, og mere nåede jeg ikke, før Mathilde kastede sig over mig. Trykkede sin slanke unge krop ind mod mig, lagde armene om min nakke, og kyssede mig. Jeg bøjede hovedet ned mod hende, og stak min tunge dybt i hendes mund. Hun smagte sødt af kirsebærlippgloss. Mine hænder fandt hurtigt op under hendes bluse, til de dejligste bryster. Vorterne var hårde. Var hun allerede liderlig? Den frække lille tøs!

Århhh hun pressede underlivet mod min pik, som nu var hård som sten. Jeg stønnede svagt og trak op i hendes nederdel. Lod min hånd glide ned i hendes trusser bagpå, og mærkede hendes faste små baller. Æltede og masserede dem. Trak dem fra hinanden og masede dem hårdt sammen igen. Hun stønnede ind i min mund.

Så mærkede jeg hendes hænder mod mit skridt. En lille hånd på den kæmpestore bule i bukserne, og et par fingre som knappede op. Hun måtte tage begge hænder i brug, for at lyne ned, og trække mine bukser ned. Samtidig gik hun ned på knæ foran mig. Min pik sprang derfor ud lige i ansigtet på hende.

Åh hvilket syn. Den frækkeste lille teentøs på knæ foran mig. Med lipgloss smurt ud over mund og hage, og mit kæmpestore dunkende jern vippende over hendes kønne ansigt. Med begge hænder på mine hofter, begyndte hun at slikke. Hun havde måske nok prøvet det før, men hun var ikke god til det. Hendes våde tunge slikkede hvor hun kunne komme til, men hun kunne slet ikke styre pikken. Den manglende teknik og de lette berøringer tændte mig alligevel voldsomt. Jeg nød hendes spillende tunge og tanken om, at hun virkelig forsøgte at gøre det godt for mig. Og for veninden som sad og kiggede på, med store øjne.

Jeg tog fat om pikken med den ene hånd, og holdt den fast for hende, så hun bedre kunne komme til. Jeg kunne nu bedre mærke tungen, som slikkede i lange strøg op og ned af pikken. Så direkte på mit pikhoved. Hun slikkede mig, som om det var en kæmpestor slikkepind, og hun nød det.

“Sut på den!”

Hun tog mig i munden. Med besvær. Jeg kunne se hvordan hun måtte gabe højt, for at få den ind. Men ind kom den, og med høje smaskelyde, begyndte hun at sutte. Jeg pressede den længere ind. Længere. Hendes hænder pressede imod mig, da hun forsøgte at komme fri af pikken. Jeg trak den lidt ud, men kun lidt. Så endnu længere ind. Hun gispede og stønnede og fik det til at vibrere noget så lækkert omkring pikken. Pressede den endnu længere. Nød et øjeblik synet af den kønne teenager, med munden fyldt helt ud af min pik. Hendes øjne som begyndte at løbe i vand og trak små sorte striber af mascara ned på kinderne. Så trak jeg mig ud. Ellers ville jeg være kommet.

Med højlydte gisp, trak hun vejret ind. Jeg hjalp hende op at stå, hvorefter jeg trak hendes bluse op over brysterne. Med ivrige fingre, spændte hun selv bh”en op, så jeg fik adgang til de skønne faste ungpigebryster. Jeg kastede mig straks over dem. Æltede dem og slikkede vådt på de små stive vorter. Sugede dem langt ind i min mund.

“åhhhh ja sut mine bryster” hviskede hun hæst.

“Mmmmmmmmmmm” jeg slikkede og suttede som besat, indtil hun skubbede mig væk. Vendte sig om, og lagde sig ind over bordet, med den lille frække røv struttende imod mig. Hendes nederdel var gledet op omkring hofterne, og jeg kunne se hendes små trusser, som knapt kunne dække hendes fyldige skamlæber. Trusserne var hvid – og lyserød stribede. Det så fantastisk ud. Jeg lod en finger glide i hendes revne udenpå trusserne. Hun stønnede. Jeg fik hende drejet lidt, så hendes trussedækkede fisse vendte over mod Sarah. Jeg syntes hun skulle se sin venindes frække kneppeklare kusse.

“Har du set Mathildes fisse før?” Spurgte jeg Sarah. Hun rystede tavst på hovedet. Mathilde begyndte at protestere og vride sit underliv. Hun var vist ikke så interesseret i, at Sarah skulle se hendes mest intime sted, men jeg holdt et fast tag i hendes nederdel, mens jeg med pegefingeren trak trusserne til side, og åbenbarede den lækre teenfisse. Både jeg og Sarah kiggede interesserede ind mellem benene på Mathilde. Hun var våd. Det kunne man tydeligt se. Hendes ydre læber og trusserne var drivvåde af hendes safter.

“Sådan en liderlig lille tøs, du er” Hviskede jeg til hende. Min pegefinger fortsatte ind mellem skamlæberne. Jeg vrikkede lidt med den mod hendes hul, før jeg borede den op i hende. Hun var så stram og varm, men væden i hendes kusse gjorde det let for mig, at fingerkneppe hende. Jeg hold hende åben med to fingre, så Sarah kunne se hvordan min finger gled ind og ud af venindens lille våde hul.

Således opvarmet, var Mathilde nu klar til at tage min pik. Jeg stillede mig bag hende og styrede min liderlige pik hen mod hendes unge glatte fisse. Fuck jeg glædede mig til at få den dybt op i hende! Jeg stirrede ned på min pik, da den begyndte at arbejde sig ind i hende.

“Åhhhh den er så stor” Klynkede hun. Og hendes ord tændte mig så vildt, at jeg i et lang hug kom i bund. Jeg hørte et lille gisp fra Sarah, da min pik forsvandt helt op i veninden. Så begyndte jeg at kneppe. I lange seje stød, kneppede jeg den lille teentøs, som hun aldrig var blevet kneppet før. Stødte pikken hårdt op i hende, samtidig med at jeg sørgede for, at Sarah kunne se mest muligt af min store mandepik, som den gled ind og ud af Mathildes lille fine kusse. Min orgasme nærmede sig hurtigt, kunne jeg mærke, og det kunne Mathilde vidst også. Hun stønnede:

“Pas på du må ikke sperme i mig!”

Jeg hørte det godt, men da var det allerede for sent.

“Åhhh baby, jeg kommer!” stønnede jeg. Min finger masserede hendes lille hårde klitoris, og de sidste tre hårde stød fik mig til klimax.

“Din! – lille! – luder!” hvæsede jeg, og ved det sidste ord tømte jeg gispende, hele ladningen dybt oppe i hendes sugende fisse. Hun krampede omkring min pik, og stønnede sammenbidt, da hun kom. Hårdt. Jeg fortsatte mine kneppebevægelser i hende, indtil min pik var skrumpet lidt ind, og trak den ud af hende. En stor klat sperm gled ud af fissen på hende, og dryppede ned på hendes lår, ned på gulvet.

Hun var faldet sammen hen over bordet. Min sperm strømmede stadig ud af fissen på hende. Jeg fandt min mobil, og tog et billede af herlighederne. Hendes lille stramme røv og de hævede skamlæber, og ikke at forglemme det lille åbne og gennemkneppede hul, helt vådt af sperm. Frækt.

Jeg fik mig tørret lidt af, og tørrede også hende i fissen med nogle servietter. Så stak jeg hende de aftalte 100 kroner, kyssede begge pigerne på de blussende røde kinder, og smuttede ud fra toilettet. Puhhh det havde været liderligt.

Da jeg kom hjem den aften, vidste jeg allerede hvordan jeg næste gang ville muntre mig med de små søde tøser. Sarah skulle have lov til, for første gang i sit unge liv, at smage på en anden piges våde kusse og måske, hvis hun var klar til det, ville jeg tage hendes mødom.

Men det måtte tiden vise 😉

porno med danske piger