Prøv swingerlivet i klub eller privat – Spørgsmål/svar om at swinge

Prøv swingerlivet i klub eller privat – Spørgsmål/svar om at swinge

Ca. 100.000 danskere swinger!

Hvor mange danske kvinder swinger? Hvad får dem til at dyrke sex med fremmede mænd og med flere på en gang? Få svarene her og bliv klar til dit/jeres første besøg i en sexklub eller et møde med andre i det private, med ligesindede swingerpar.

Vi bliver for hurtigt vanedyr i sengen. Swinger-klubberne giver mulighed for inspiration. Oftest er det manden, der tager initiativ i parforholdet til at prøve at swinge. Men at det ofte er kvinden, der vil gøre det igen, når parret har afprøvet det – Hun oplever pludselig at blive begæret af mange mænd, og det har hun måske ikke været vant til.

Her kan du både finde din nabo, kollega, chefen, assistenten og måske din svigermor 😀

Sex på kryds af alder og fag – Mange forskellige typer bruger klubberne, og nogle er mere aktive end andre. – Hvis du tager en normal aften, vil du se en læge, en advokat, en på stoffer, en der er tyk og en der er tynd. Der er en af alle.

Seksualitet er noget for alle, og hende, der er læge, og har et fantastisk familieliv vil også gerne ruskes igennem i en swingerklub af en stilladsarbejder, men hun vil ikke bo sammen med ham. Det handler om at få et godt knald, siger klubejeren. Derfor ser klubberne både venindepar, kærestepar, ældre par på 70 og unge singler. Særligt gruppen af 20-30 årige er stærkt stigende

Når man er en swinger, gælder det også dem som dyrker det privat, så som partnerbytte, trekantsex og gruppesex.

Der er stor forskel på om man swinger privat eller i en swingerklub. En af forskellene er at det hele bliver mere intimt og personligt når man leger i en lille lukket kreds frem for i en stor swingerklub. Når man arrangerer private sammenkomster kan man nøjes med at invitere de personer man vil have med. Man slipper således for at se på de mennesker man alligevel ikke ønsker at lege med. Derfor er der mange som finder det tiltalende at lege privat.

Når danske swingere mødes privat er det som oftest i folks egne hjem, men nogle arrangerer store swingerfester eller swingerture i lejede sommerhuse eller på hotelværelser. I dag er det blevet muligt at leje swingerklubber flere steder. På den måde kan man benytte klubfaciliteterne og alligevel kun invitere de mennesker man selv er interesseret i at have med.

SEX I DAG?

Hvad er drivkraften for at være swinger?

 • At udleve forskellige seksuelle fantasier, der inkluderer mere end 1 person.
 • At opleve sex med forskellige mennesker.
 • At høre og/eller se andre mennesker have sex.
 • At selv blive hørt og/eller set af andre mennesker, når man selv har sex.
 • At høre og/eller se sin partner have sex med andre.
 • At selv blive høre og/eller set af ens partner, mens man har sex med andre.
 • At styre hvem der har sex med ens partner.
 • At opleve ens partner styrer, hvem man har sex med.
 • At blive tilfredsstillet af andre, hvis man har et højere libido end ens partner.
 • At få sin partner tilfredsstillet af andre, hvis man selv har et lavere libido.
 • At føle sig begæret.
 • Socialt hyggelig samvær.
 • At prøve en Sybian, Sexgynge, Bisex, Gloryhole, BDSM, Orgier, Udklædning og Maskebal.

SWINGERE I TAL:

Der er 8 swingerklubber i Danmark. Når man tæller disse, er det vigtigt at skelne mellem sexklubber og swingerklubber.

Swingerklub eller en sexklub? er det i virkeligheden ikke nøjagtig det samme? Nej, der er rent faktisk forskel på de to typer af klubber – også selv om typen af sex, der dyrkes begge steder, mere eller mindre er den samme. Man kan groft adskille de to klubtyper på den måde, at man i swingerklubben er tanden mere social end man er i sexklubben. De fleste swingerklubber har med jævne mellemrum arrangementer og events, der ikke nødvendigvis fra start involverer sex – som kan være spisning, en tur i byen, øl-smagning osv., osv. Mens det i sexklubben, dog igen meget generelt, udelukkende handler om sex.

Gennemsnitsalderen er 35-50 år. De yngste swingere er mellem 18-20 år, mens de ældste er mellem 65-70 år.

Kønsfordeling der dyrker swingermiljøet:

 • Singlefyre 30 %
 • Par 59 %
 • Singlekvinder 11 %

Antal swingere:
Der har været en stigning af swingere i Danmark de sidste mange år. Tallene ser således ud:

 • 2005: 18.000
 • 2007: 40.000
 • 2010: 70.000
 • 2012: 80-90.000
 • 2014: 85-95.000
 • 2016: 85-95.000
 • 2018: 90-100.000

For nogle virker 100.000 som et meget højt tal, men der er mange som swinger privat og dem hører vi aldrig om, da de holder sig inden for privat livets fred. De arrangerer således swinger arrangementer i lejede sommerhuse eller i deres private hjem.

Få en god start i swingerklubben – To-do-liste inden der skal swinges.

Hvis man går med drømmen om at have sex med flere eller se sin partner blive taget af andre, er swinging og gruppesex et naturligt valg. Rigtig mange går med disse tanker, men det er langt fra alle der tager skridtet videre ind i swingermiljøet. Det kan have noget at gøre med at man ikke ved hvordan man skal starte. Hvilken klub besøger man første gang? Skal man være sammen med andre? Hvordan fortæller jeg min partner om swingerklub fantasien? Læs disse råd før du/i tager den første tur i swingerklub. Se mere på Swingerguiden.dk, hvor du også kan låse om de mange myter og usandheder der er om swingerfolk og det at gå i swingerclub.

Hvilke regler/aftaler inden man starter som swingere?

Du kan lave alle de aftaler dig og din partner kan blive enige om. Vurder hvad der skal til, for at du og din partner føler, at I får en god oplevelse. Ofte har aftalerne karakter af at man følges ad som par, at man ikke kysser på munden, at man er ærlig overfor hinanden, at man ikke bliver forelsket i andre.

SE SEXOPTAGELSER FRA SWINGERKLUBBER MED DANSKE PIGER OG PAR

Sexvideo hvor pige tager i swingerklubben med sin ven for at få noget kinky lædersex. Et andet par støder til og der bliver kneppet lystigt derudaf i alle huller En ung kvinde køber en dildo som hun skal bruge ved et show i swinger klubben. Hun når dog ikke at bruge den fordi hun hellere vil have den ægte vare, da fire fyre dukker op. Hun bliver totalt gennem kneppet og hendes ansigt bliver badet i sperm.

Læs om danskernes oplevelser i sexklubber, swingerklubber, dyrke en trekant og prøve partnerbytte.

porno med danske piger