Sådan giver du bedst finger – Lær at give finger!

Sådan giver du bedst finger – Lær at give finger!

Sådan bliver du populær blandt pigerne

Bliv pigernes bedste ven, når de er liderlige og vil tilfredsstilles.

Hvordan giver man finger?
At give finger er en betegnelse som bruges til at beskrive stimulering af kvinders vagina eller nedre kønsdele. At give finger er helt normalt og kvinder giver ofte sig selv finger når de onanerer. Som en del af forspillet inden sex kan mænd også give finger til pigen, for at gøre hende tændt og få orgasme. Som der ligger i ordene betyder det at give finger, at en finger eller flere fingre føres op i kvindens underliv for at stimulere hende til at opnå orgasme – og for nogen – sprøjteorgasme.

Der er mange måder du kan give finger på, uanset om det er at finger til dig selv eller på din kæreste, bolleven eller sexpartner. Samtidigt vil du også opleve, at kvinder bliver stimuleret forskelligt og derfor kan den bedste måde at give finger på afhænge af, hvem det er du skal give det til. Kvinders underliv og G-punkt rammes forskellige og hvad kvinden får orgasme af kan også variere.

Der er derfor ikke en facitliste over hvordan man giver bedst finger, men alligevel har vi sammensat en guide der lærer dig at give finger, så du med sikkerhed ved, at kvinden kan opnå orgasmer og nydelse hver gang. Læs videre og få 5 gode råd til at give finger.

5 gode råd til at give finger
Når først du føler dig godt rustet til at give dig selv finger, eller din kæreste/partner, så er det blot om at kaste sig ud i det. Øvelse gør mester, så nu før du kommer i gang, dets før kan du mestre at give finger på den bedste måde. Hvis du stadig ikke har mestret det at give finger endnu, så giver vi dig her 5 gode råd til hvordan du giver finger på dig selv eller en pige.

Vådt er godt
Det er vigtigt at at du eller pigen er våd, inden du forsøger at stikke en finger op. Ellers kan det virke ubehageligt. Du er ikke i tvivl om hvornår du er våd nok eller hun er klar til at få finger. Imens du indfører en finger i fissen, når hun er våd nok, kan det være en god idé at kærtegne dig selv eller pingen andre steder på kroppen, f.eks. ved brysterne. Kvinder har mange erogene zoner, så der er mange muligheder for at fremme hendes sex lyst og gøre hende våd inden du giver hende finger.

SEX I DAG?

Hold rytmen
Helt basalt så er dét at give finger ikke så besværligt igen. Når hun er blevet ophidset og våd forneden, så kan du prøve dig frem med bløde bevægelser rundt i hendes vagina inden du fører en finger op i hende. Hvis hun kan lide det, så kan du forsøge dig med at føre fingeren ud og ind af hende. Når hun begynder at blive vådere kan du prøve dig frem med flere fingre.

Det er vigtigt at du holder en kontinuerlig rytme når du giver finger. Det tager i gennemsnit en kvinde 15 minutter at få en orgasme ved at få finger. Det er derfor vigtigt, at du holder rytmen, når du først er gået i gang, så du kan give hende orgasme. Hvis du lytter godt efter din partner, eller når du giver dig selv finger, kan du med garanti høre på hende, hvor tæt hun er på at komme.

Brug en dildo eller andet sexlegetøj
Hvis du har brug for at krydre sexlivet lidt op eller prøve noget nyt når du onanerer, så kan en dildo eller vibrator være et godt supplement til at give finger. En dildo kan nå længere op i underlivet på pigen, og nogle gange ramme G-punktet bedre end dine fingre kan. Dildoer fås desuden i mange former, størrelser og farver, så du kan eksperimenterer med forskellige dildoer og vibratorer når du onanerer indtil du finder den der stimulerer dig bedst og giver dig de bedste orgasmer.

Prøv forskellige teknikker til at give finger
Der er mange teknikker til at give dig selv eller en pige finger. Og du kan med fordel prøve og øve dig på forskellige giv finger teknikker, så du kan finde ud af, hvilken en der er bedst og giver de bedste orgasmer.

Én af de bedste måde og tekniker til at give finger, er ved at lave en ”kom her” bevægelse med dine fingre. Når du er ca. 3-5 cm oppe i hendes vagina, skal du nænsomt presse dine fingre mod dig selv, så du rammer bagvæggen af hendes underliv. På den måde stimulerer du g-punktet, som giver hende orgasme hvis du gør det rigtigt.

Når du har fundet pigens g-punkt med dine fingre, så er det vigtigt at du masserer punktet let indtil du kan mærke, at hun er ved at få orgasme. Det er her vigtigt at du holder rytmen og bliver ved indtil hun når sit klimaks. Hvis du bliver god til at give finger og ramme pigen g-punkt helt rigtigt, kan du give nogle vilde og intense orgasmer.

Stimuler klitoris imens du giver finger
Ud over kvindens g-punkt, så er klitoris en erogen zone som ved stimulering giver orgasmer. Derfor skal du aldrig glemme klitoris, da det er en af de nemmeste og bedste måder at få en pige til at komme, når du giver hende eller dig selv finger. Kvindens klitoris er nemlig hendes mest erogene zone og er derfor den hurtigste vej til nydelse og orgasme.

LÆR AT GIVE FINGER AF PIGERNE SELV
LÆR AT GIVE FINGER AF PIGERNE SELV

Klitorissen har rigtig mange nerveender og kan derfor være rigtig følsom. Hvis du vil massere klitorissen, bør du derfor være rolig og blød i dine bevægelser. Ellers kan det være ubehageligt eller gøre ondt. Start langsomt ud så du er sikker på hun er våd nok. Derefter kan du fortsætte i cirkel-bevægelser, så du stimulerer klitorissen rigtigt og blidt. Det er vigtigt her at du også holder rytmen og ikke lader dig rive med. Vær tålmodig og så kommer du med sikkerhed til at give hende eller dig selv en intens og dejlig orgasme.

Er du rigtig erfaren eller vil udfordre dig selv til at give bedst finger, så er det en god idé at stimulere kvindens g-punkt og klitoris samtidigt. Det kan ende ud i, at hun både får en klitoris og skede orgasme på samme tid.

porno med danske piger